Įkraunama...
Įkraunama...

Jei bijai vilko, neik į mišką?

The Dieter, ačiū mirksiukas.gif
Taip, mes geri draugai ir ne tik, mūsų santykiai visapusiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 06 24, 21:55)
Buvau čia neseniai rašius, kad blogai jaučiuosi po senelio laidotuvių, tad pablogėjo santykiai su vaikinu. Paskui viskas susitvarkė, o šiandien kažkaip ėmiau skaitinėti, apie paneles, kurios nemyli savo vaikinų ir mane tokia panika paėmė. Juk su draugu draugaujam dar tik du mėnesius ir nors jis jau pasakė, kad mane myli aš dar dvejoju(pusę metų esame pažįstami, bet tada bendraudavome tik internetu, kur ir atsirado susižavėjimas, kai susitikome aišku viskas tik pasitvirtino, kad patinkam vienas kitam).
Šiaip jau labiausiai susinervinau dėl to, kad kai buvau paauglė labai stipriai mylėjau viena žmogų, del kurio ir gyvybę būčiau galėjus paaukot, net tris metus su juo draugavau, bet likimas privertė išsiskirt ir jau beveik keli metai kaip su juo ryšių nepalaikau, o ir emocijos atslūgo, bet liko gražūs prisiminimai apie tuos visus drugelius pilve, virpėjimus ir t.t. Daugiau su nė vienu vaikinu (o jų buvo paskui nemažai, kur draugavau po kelias savaites, po kelis menesius tampiaus)taip gyvenime nesu jautusis. Manau tai išties buvo stipri meilė, bet tik iš mano pusės, nes tam žmogui tebejaučiu švelnumą, bet galimybių su juo būti nebus niekad gyvenime ir jau seniai susitaikiau.
Tai štai ir išsigandau, kad gal jau niekad gyvenime nebemylėsiu kaip mylėjau. Nes nebūna man jau su niekuo tų drugelių, tiesiog jaučiuosi gerai ir tiek. Štai pvz ką jaučiu su dabartiniu draugu: švelnumą jam, kai jam blogai ir man iškart blogai, aš dažnai bučiuoju jį į kaktą ir glostau jo plaukus, nes atrodo norisi savaime jį globot, jis pirmas žmogus dėl kurio verkiau ne iš skausmo, o iš laimės, kad jis atsirado mane gyvenime, kartais krūtinę širdies plote užlieja kažkokia deginanti šiluma, kai apie jį galvoju, noriu su juo viskuo dalintis, daug ką kartu nuveikti, jei būnu su draugais mąstau, kad noriu jog ir jis būtų šalia, o jei būname draugų rate, tai tik vienas į kitą įsikabinę, aš tada jaučiuosi taip lyg nieko daugiau aplink nebūtų. Tai kas čia per jausmai? Nes anam draugui jausmai šiek tiek skyrėsi. Čia nėra tų drugelių, linkstančių kojų, na nėra to, kas vadinama tokiu visišku proto aptemimu ir įsimylėjimu. Čia labiau tokie švelnūs jausmai, tokie lyg brandesni gal (na nežinau kaip išsireikšt), bet tai gal turi būti visai kitaip? Esu kiek pasimetus ir įsitempus...vien dėl to, kad nejaučiu drugelių. Ar visos jautėte drugelius susipažinusios su savaisiais? 4u.gif

Pasitikrinau nika, ar ne as cia rasiau,Lyg ir ne, bet skaitau apie save...Pries tai buvusi vaikina, labai mylejau, galva del jo pametus buvau, skraidziau padebesiais ir buvau tokia laiminga...paliko jis mane..buvo dienu, kai gyvent nebesinoreo, isbridau, atsitiesiau, jis vede kita, susilauke vaiko, mes kartais susimatom, bet greit nusuku akis i sali..per visa laika tarp musu nebuvo pykciu, barniu, viskas buvo tobula..
Po 2 metu vienatves, susipazinau irgi su vaikinu. Negaliu sakyt, kad jis blogas, ne. Trukumu turi, tiesiog mastau blaivia galva ir matau juos. Nesistengiau but su juo, jis buvo su manim, as tik bandziau neatstumt, suteikt galimybe abiem, nes tai pirmas, nuo kurio nebebegau..Mes dabar kartu gyvenam, man su gera, vakar grizo po darbo pervarges,sako man bloga, skauda galva, tai uzmigo, glosciau as ji, norisi prisiglaust, buciuot.. karta buvau iskaudinus (perskaite , kai draugei rasiau,kad galeciau ji iskeisti i kita smile.gif ) , tada man buvo labai blogai, jis gulejo ligoninej, ir tik tada man pasake kad perskaite ir kaip jauciasi, norejosi sulist i zeme, veliau atsiprasiau...norisi jo prisilietimu, apkabinimu.. nors su ex budavo, kad daznai nusisukdavau miegot, sakydavau nenoriu, pavargus, su situo net taip nera, keista man.. Kalbejau su sese, sako tu nesi jo isimylejusi, bet myli.. tai skirtingi dalykai... drugeliu gyvenimo laikas trumpas, sunku rasti zmogu, kuris rupintusi nuosirdziai..kartais ir as bunu pasimetus, kartais baisu, kad nebuciau suklydus.. kita vertus, nezinau, ar benoreciau as tu drugeliu, brangiai uz juos sumokejau..
Atsakyti
Ragany, beskaitant tavo pasisakyma man siurpuliukai per kuna eme begioti smile.gif Taip nuosirdziai parasei. Tikrai, ka tu rasei, irgi atrodo, kad skaitau apie save: as jo stengiuos neatstumti, kartais pagalvoju, ar negaleciau iskeisti i kita, ar neklystu veldamasi i siuos santykius, bijau kazko kartais, o man ta baime kelia dar didesne itampa, nes turiu nerimo sutrikima, nuo kurio kenciu jau ilgus metus, BET as noriu visomis isgalemis issaugoti siuos santykius, nes tikrai nesakau, kad ant sio zmogaus man totaliai DZIN, jis manes neerzina, jauciu jo rupesti ir globa ir pati juo noriu rupintis is sirdies, suteikti jam dziaugsma ir laime. Tik stai, tikrai nejauciu tos isimylejimo stadijos su drugeliais ir visais kitais "pirbumbasais" lotuliukas.gif kokie buvo su tuo, kuri be proto mylejau as, kurio nepamirsau keleta metu ir kuris mane stipriai skaudino ir elgesi kaip su skudureliu kartais.
Tu, Ragany, gal seniau budavau vienisiu forume? Nes as ten daznai pasiskaitydavau viska smile.gif bandziau netgi but priimta i vienisiu tarpa, bet mane isvadino mazvaike, tai paskui nebelindau thumbup.gif gal ir gerai, gal as nesutverta but vienise ax.gif
O JUMS su berniuku LINKIU KUO DIDELIAUSIOS MEILES, neblestancios ilgus metus, is visos sirdies wub.gif BRANGINKIT vienas kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 06 27, 13:31)
Ragany, beskaitant tavo pasisakyma man siurpuliukai per kuna eme begioti  smile.gif  Taip nuosirdziai parasei. Tikrai, ka tu rasei, irgi atrodo, kad skaitau apie save: as jo stengiuos neatstumti, kartais pagalvoju, ar negaleciau iskeisti i kita, ar neklystu veldamasi i siuos santykius, bijau kazko kartais, o man ta baime kelia dar didesne itampa, nes turiu nerimo sutrikima, nuo kurio kenciu jau ilgus metus, BET as noriu visomis isgalemis issaugoti siuos santykius, nes tikrai nesakau, kad ant sio zmogaus man totaliai DZIN, jis manes neerzina, jauciu jo rupesti ir globa ir pati juo noriu rupintis is sirdies, suteikti jam dziaugsma ir laime. Tik stai, tikrai nejauciu tos isimylejimo stadijos su drugeliais ir visais kitais "pirbumbasais"  lotuliukas.gif  kokie buvo su tuo, kuri be proto mylejau as, kurio nepamirsau keleta metu ir kuris mane stipriai skaudino ir elgesi kaip su skudureliu kartais.
Tu, Ragany, gal seniau budavau vienisiu forume? Nes as ten daznai pasiskaitydavau viska  smile.gif  bandziau netgi but priimta i vienisiu tarpa, bet mane isvadino mazvaike, tai paskui nebelindau  thumbup.gif  gal ir gerai, gal as nesutverta but vienise  ax.gif
O JUMS su berniuku LINKIU KUO DIDELIAUSIOS MEILES, neblestancios ilgus metus, is visos sirdies  wub.gif  BRANGINKIT vienas kita  thumbup.gif

Buvau, ir tebesu as ten smile.gif o tai kas pavadino ir kodel? blink.gif
Kas liecia situos santykius, tai mes labai daznai pykstames, daznai jauciuosi, kad manes nesupranta. Turbut itakos turi ir tai, kad su anuo isvis nesibardavom, o cia pastoviai ant ugnies biggrin.gif esu labai jautri, ir kartais ne toks pasakytas zodis- ir reakcija ne kokia.. Tik baisu, kad nebuciau klaidos padarius, nes tie jausmai yra visiskai visiskai kitokie... Ir isvis ar yra vienas zodis meile, o gal jis susideda is labai daug visko... svelnumas, rupestis, supratimas, draugyste, partneryste ir dar visko..
Atsakyti
Uoj jau nepamenu kas kaip ir kodel pavadino biggrin.gif reikia db pagal zinutes atsekti ax.gif
Baimė santykiuose šioka tokia visad tikriausiai yra g.gif Vieni bijo, kad jų nepaliktų, kiti bijo patys, kad gal kažką ne to jaučia, kad gal tai ne meilė. Bet keista, jau su kiek merginų ir moterų esu šnekėjus, dauguma ištekėjusios už tų vyrų, kurie paskui jas labiau lakstė, nei jos paskui juos. Tikriausiai tokie santykiai būna tvirtesni. Manau, nebijok su juo būti, kas bus tas, jei neerzina, jei gali jam jaust rūpestingumą tai ir būkit. Ir tikiuos būsit...o pykčiai gal praeis kai apsišlifuosit smile.gif
O aš dėl savęs nežinau...sakau, turiu tą nerimo sutrikimą, panikos atakas taip vadinamas...iki laidotuvių labai gerai sutariau su vaikinu, o po laidotuvių kažkodėl viskas pasikeitė, ėmiau kažko bijot, lyg ir sutapatinau jį su seneliu, kuris mirė, man draugystė ėmė kelti baimę, kartais imu žiauriai nervintis, o galvoje kirba mintis, kad jei jį mesčiau viskas būtų geriau...nežinau kodėl, nes jau maniau sutikus kažką, kuris nebus eilinis...o jis mane jau myli...pasimetus aš unsure.gif jei man praeitų tas jo tapatinimas su seneliu...viskas būtų kaip buvę...laukiu...
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 06 27, 23:16)
Uoj jau nepamenu kas kaip ir kodel pavadino  biggrin.gif reikia db pagal zinutes atsekti  ax.gif
Baimė santykiuose šioka tokia visad tikriausiai yra  g.gif Vieni bijo, kad jų nepaliktų, kiti bijo patys, kad gal kažką ne to jaučia, kad gal tai ne meilė. Bet keista, jau su kiek merginų ir moterų esu šnekėjus, dauguma ištekėjusios už tų vyrų, kurie paskui jas labiau lakstė, nei jos paskui juos. Tikriausiai tokie santykiai būna tvirtesni. Manau, nebijok su juo būti, kas bus tas, jei neerzina, jei gali jam jaust rūpestingumą tai ir būkit. Ir tikiuos būsit...o pykčiai gal praeis kai apsišlifuosit  smile.gif
O aš dėl savęs nežinau...sakau, turiu tą nerimo sutrikimą, panikos atakas taip vadinamas...iki laidotuvių labai gerai sutariau su vaikinu, o po laidotuvių kažkodėl viskas pasikeitė, ėmiau kažko bijot, lyg ir sutapatinau jį su seneliu, kuris mirė, man draugystė ėmė kelti baimę, kartais imu žiauriai nervintis, o galvoje kirba mintis, kad jei jį mesčiau viskas būtų geriau...nežinau kodėl, nes jau maniau sutikus kažką, kuris nebus eilinis...o jis mane jau myli...pasimetus aš  unsure.gif  jei man praeitų tas jo tapatinimas su seneliu...viskas būtų kaip buvę...laukiu...

O is kur tas tapatinimas ir kodel? g.gif
Atsakyti
Senelis labai mylejo mociute, o ji jo ne. Galvoju:"o jei man taip bus???" blink.gif Nenoriu irgi paskui gyvenimo susigadint.
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 06 28, 10:23)
Senelis labai mylejo mociute, o ji jo ne. Galvoju:"o jei man taip bus???"  blink.gif Nenoriu irgi paskui gyvenimo susigadint.

o kodel ji su juo gyveno ir sugyveno vaiku? g.gif gal kai kurie zmones nezino, kas yra meile, nezino, kokia jos israiska? ir be to, tu ir tavo mociute esat skirtingi zmones.. visiskai skirtingi...
Atsakyti
O vat gyveno, nes tais laikais buvo nepopuliarios skyrybos, o susrase juo po labai trumpo laiko ir paskui ji pora metu lauke savo vyrelio is kariuomenes griztancio, sake, net nenorejo, kad griztu.
Taip, as zinau, kad mes skirtingos. Siandien sudejau visus pliusus ir minusus(kuriu gavosi daugiau nei pliusu) ir nusprendziau kad mane slegia per didelis jo demesys, as nebesijauciu laisva...Kalbesimes tuojaus su juo...arba issiskirsim arba teks abiem bandyt keistis. Tiesiog jis mane per labai trumpa laika supanciojo ir mano, kad busiu jo jau per amzius amen...as nenoriu taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 06 28, 14:20)
O vat gyveno, nes tais laikais buvo nepopuliarios skyrybos, o susrase juo po labai trumpo laiko ir paskui ji pora metu lauke savo vyrelio is kariuomenes griztancio, sake, net nenorejo, kad griztu.
Taip, as zinau, kad mes skirtingos. Siandien sudejau visus pliusus ir minusus(kuriu gavosi daugiau nei pliusu) ir nusprendziau kad mane slegia per didelis jo demesys, as nebesijauciu laisva...Kalbesimes tuojaus su juo...arba issiskirsim arba teks abiem bandyt keistis. Tiesiog jis mane per labai trumpa laika supanciojo ir mano, kad busiu jo jau per amzius amen...as nenoriu taip  verysad.gif

o kokie tie minusai ir pliusai? ka reiskia supanciojo, juk negali uzdet kokio lenciugo ir suristi.. zmogus visada renkasi pats...
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 06 28, 14:20)
Kalbesimes tuojaus su juo...arba issiskirsim arba teks abiem bandyt keistis. Tiesiog jis mane per labai trumpa laika supanciojo ir mano, kad busiu jo jau per amzius amen...as nenoriu taip  verysad.gif

Supančiojo? unsure.gif Kaip toje liaudies dainoje: "Nieks kits čia nekalts, tik, mergele, tu pati". Nemoka žmonės šiais laikais palaukti, paauginti savo jausmų ir širdies apsisprendimų, kad būtų ramūs dėl savo pačių žingsnių. Lengviausia tuomet atsakomybę už savo nerimą bei dvejones numesti kitam - jis supančiojo, jis uždėjo grandines net nespėjus apsidairyti, o tu tik bejėgė auka...

Šiaip ar taip, sėkmės kalbantis.
Atsakyti
Aciu smile.gif issiaiskinom, likom kartu, del daug ko as pati buvau kalta.
Atsakyti