![user posted image](http://img204.imageshack.us/img204/4540/picture014t.jpg)
Reikalingi produktai:
1/4 puodelio cukraus;
2 šaukštai cukraus;
3 puodeliai mangų supjaustytų kubeliais (maždaug 2 mangai);
2 puodeliai rabarbarų, supjaustytų 2 cm dydžio kubeliais (maždaug 2-3 stori stiebai);
1 šaukštelis citrinos sulčių;
1 šaukštelis tarkuoto imbiero;
2/3 puodelio miltų;
1/3 puodelio avižinių dribsnių;
1/3 puodelio kokoso drožlių;
2/3 puodelio rudojo cukraus;
1/3 puodelio tirpinto sviesto.
Paruošimas:
Dideliame dubenyje sumaišyti cukrų ir krakmolą. Sudėti mangus, rabarbarus, citrinos sultis ir imbierą ir gerai išmaišyti.
Kitame dubenyje sumaišyti miltus, avižinius dribsnius, kokoso drožles,rudąjį cukrų ir sviestą.
Sudėti mangų ir rabarbarų masę į kepimo indą. Ant viršaus sukrėsti antrąjį mišinį.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol pradės burbuliuoti ir viršus pasidarys auksinės spalvos (apie 45 minutes).
Skaniausia valgyti su paprastais vaniliniais ledais.