Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(saveke @ 2009 07 01, 11:31)
Sveikos,mamytes! Si savaitgali mano sunelio krikstynos! Laukiu nesulaukiu  biggrin.gif  biggrin.gif  Tik dar turiu viena prasyma,gal kas turit vaiku auginimo instrukcijas??? Buciau labai dekinga,jei atsiustumet man i  arupsiene@bigmail.lt  Po krikstynu ikelsiu kelias nuotraukytes pasirodyt  blush2.gif    Aciu...

du puslapiai atgal Onele nepatingėjo ir ssukėlė visą scenarijų su visais įsakymai ir visko kogali prireikti.
TAi netingim atsiverčiam ir paskaitom, žmogus nepagailėjo šitiek prirašė smile.gif
Atsakyti
Na si savaitgali mūsų turtuko krikštynos, wub.gif labai jaudinuosi ir nerimas jau ima, atrodo nieko prabangaus nebus bet vistiek....
Po visko ikelsiu foto ax.gif
Atsakyti
Užrašą ant bodžiuko draugė darė Kauno Hyper maximoje T-IDĖJOS smile.gif
Atsakyti
Labas mielos mamos norėčiau ir aš įsijungti į jūsų tarpą apie krikštynų planavimą, mes planuojam apie rugsėjį krikštyti tačiau jau dabar daug ką norėčiau pasidaryti.Taip pat Violetuke kurioje bažnyčioje Alytuje krikštysite?Taip pat mamos norėčiau jūsų paklausti kokia valandą jūsų krikštas, ar po pietų, ar ryte.Mes galvojame penktadienį krikštyti nes nelabai išeis šeštadienį, ar kas nors krikštysit kitą dieną išskyrus šeštadienį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegaliukas: 01 liepos 2009 - 13:27
p.s. keramike yra uzsivertus darbais, todel e-mailu nespeja atsakineti, kam domina geriau skambintis ir tartis
[/quote]

čia dėl tų angeliukų,

Gal kas bandėte susisiekti paskutiniu metu...?man kažko neatsiliepia į skambutį.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luika: 01 liepos 2009 - 13:50
QUOTE(miegaliukas @ 2009 07 01, 10:25)
Labas mielos mamos norėčiau ir aš įsijungti į jūsų tarpą apie krikštynų planavimą, mes planuojam apie rugsėjį krikštyti tačiau jau dabar daug ką norėčiau pasidaryti.Taip pat Violetuke kurioje bažnyčioje Alytuje krikštysite?Taip pat mamos norėčiau jūsų paklausti kokia valandą jūsų krikštas, ar po pietų, ar ryte.Mes galvojame penktadienį krikštyti nes nelabai išeis šeštadienį, ar kas nors krikštysit kitą dieną išskyrus šeštadienį ax.gif

O mes nors ir sestadieni krikstysim, bet krikstysim vakarop....gal kokia 5 valanda, dar tiksliai su kunigeliu nesutarem. Nes noriu, kad mano zuikis butu po pietu miegelio....

Kazkada kalbejot apie serveteles.Vat siandien kaiptik nusipirkau pora pakeliu. Bet ne su angeliukais, o su batukais vaikiskais, melsvos serveteles.....Buvo tokiu paciu ir roziniu.... wub.gif Labai fainos. Manau ir Lt turetu but panasiu kokiu, nes as tai Norvegijoj pirkau.
Atsakyti
Serveteliu su krikstynu atributais yra urmo bazeje 12 sandelio pradzioje 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvom su krikstateviais Vilniaus Jeruzales baznycios pamokelej, tai paskaitele turejom ohoho, net nuo Adomos ir Ievos laiku, prabuvom 2val, aiskinomes kam tam vaikui krikstas reikalingas...

Buvo labai prikolnas jaunas kunigelis blush2.gif su geru humoro jausmu, tai laika linksmai ir tikrai naudingai praleidom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Mėginu įkelti keletą Rusnytės krikštynų nuotraukyčių.

http://private.fotki...9/dscn1305.html

http://private.fotki...ynos2009/1.html

http://private.fotki...ynos2009/2.html

http://private.fotki...ynos2009/3.html

http://private.fotki...ynos2009/4.html

Kažkodėl nerodo nuotraukų, bet, prisijungusios prie fotki, jas ten rasite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 01 liepos 2009 - 16:26
sveikos mamytes 4u.gif na Jus Onele tikrai labai graziai ir idomiai aprasete savo svente wub.gif matyti kad svente buvo nereali. saunuole Jus tikrai mamyte 4u.gif noriu jusu paklausti kaip isikelti vaikiuko nuotraukyte i ta sabloniuka sampano etiketeje? niekiap mums su vyru neiseina doh.gif jus kazkada man atsiuntete.

siandien buvau kauno urmo bazeje tai nusipirkau serveteliu su krikstynu atributika ir angeliukus stiklinius, dar tokius fainus maiselius permatomus sudesiu sveciams krikstynu lauktuves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti mamyte @ 2009 07 01, 18:01)
noriu jusu paklausti kaip isikelti vaikiuko nuotraukyte i ta sabloniuka sampano etiketeje? niekiap mums su vyru neiseina

wub.gif Sveikutė! Pasižymėjus kairiu klavišu paveikslėlį, spaudi dešinį klavišą. Atsiradusiame lange - Format Picture- Layout -Behind text - OK. Ir tuomet "nutempi" nuotraukytę kur nori. Štai ir viskas.
O aš norėjau paklausti mamyčių, kaip jos patalpina į šią temukę nuotraukas, kad jas iš karto rodo. Man neduoda Browse komandos. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, o jetau tiek prisiskaitynejau cia, sakes thumbup.gif nebezinau nei kaip ta scenariju pasidaryti lotuliukas.gif tiek daug minciu oho thumbup.gif SAUNUOLES MAMYTES thumbup.gif
Norejau tik klausimeli pakalusti kadangi visas krykstynas ruosiu as mamyte blush2.gif , nes krikstateviai jauni dar tai tikrai nieko neruos jau zn smile.gif Norejau pakalsuti patarimu kaip man vat pradzia pradeti? Ten kai su tais grudais, cukrum buna? as pati galiu vaikui viska iteikti? kaip manot, kaip viskas galetu vykti ?
Aciu uz patarimus mirksiukas.gif

P.S. Jei nezinote galite uzeiti i toki puslapiuka kur galima pasidaryti labai graziu fotkiu vaiko ir seip kalendoriu ir pan. www.imikimi.com viskas nemokamai tik reikia uzsiregistruoti ir viskas. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti