Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nevežiojate vaikų vežime?

QUOTE(Raselija @ 2012 06 24, 14:35)
na, manau, kad ir tokiu yra, nes maciau, kad sauskelniu didziausias dydis yra 7 (nuo 19 kg).tai tikriausiai yra kas ir perka juos.

OMG doh.gif
Atsakyti
Aš abiems vaikams nustojau naudoti vežimuką maždaug 1m - 1,5m tarpe. Tiesiog nenorėjo sėdėti, o man bėgioti paskui vaiką ir dar vežimą tąsyt su mintim, kad gal pavargs ir norės prisėst 5min, tai ačiū ne schmoll.gif smile.gif
QUOTE(Raselija @ 2012 06 24, 14:35)
na, manau, kad ir tokiu yra, nes maciau, kad sauskelniu didziausias dydis yra 7 (nuo 19 kg).tai tikriausiai yra kas ir perka juos.

Ne visada galima smerkti tuos, kas perka pampersus 4-5 metų vaikui. Aš irgi perku sūnui. Tiesiog naktimis jis vis dar šlapinasi į lovą. Niekas nepadeda, gydytoja siūlo palaukt, leist išaugt. Tai mano manymu, geriau ramus miegas su sauskelnėm, nei keli kėlimaisi keist patalynės ir visi nemiegoję ir pikti.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 06 26, 16:55)
Ne visada galima smerkti tuos, kas perka pampersus 4-5 metų vaikui. Aš irgi perku sūnui. Tiesiog naktimis jis vis dar šlapinasi į lovą. Niekas nepadeda, gydytoja siūlo palaukt, leist išaugt. Tai mano manymu, geriau ramus miegas su sauskelnėm, nei keli kėlimaisi keist patalynės ir visi nemiegoję ir pikti.

Na, as tikrai nesmerkiu 4u.gif visko gi buna.Omeny tik tiek ir teturejau, kad maciau tokio dydzio, o jei yra, tai vadinas jie kazkam dar reikalingi 4u.gif Nebutinai kad is tinginystes nemokint ant puodo daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 26 birželio 2012 - 18:39
Vezimuka sketuka turim vaziuojam kai reikalas yra bet manau greitu laiku bereikes tik triratuko o ziema roguciu smile.gif
Atsakyti
Siaip mes jau praktiskai labai mazai naudojam vezimuka. Na dar 1 metai ir 9 menesiai, trumpos distancijos viskas tvarkoj, bet kai kur isvaziuojam tai pasivaiksciot kur ilgiau daugiau km nueiti, tai vaikas dar per mazas neisvaiksti tiek kiek suauges 4u.gif
Atsakyti
Vežimėliu naudojamės iki šiol ir džiaugiuosi, nes patogiau stumti ir yra kur daiktus susidėt. Maniškiui 2m.3 mėn., turim ir stumiamą triratuką, pasispiriamą mašiną, pasispiriamą triratį-bitutę, tai gerai su jais lauke, bet kai reikia į polikliniką ar į tolimesnę pardę, turgų nueit, tai kur ten su tais paspirtukais-vaikas pavargsta, stoja, suka šonan, reikia vargti motyvuojant jį važiuoti kur reikia. o kol vežime sėdi, tai man tik džiaugsmas.

Va, buvom renginiuose Vilniuje "tebūnie naktis". Vyras labai protestavo, kad vežimą imu (mat tingi lantstyt, į mašiną kraut), aiškino, kad vaikas didelis, pats eis arba jis neš. O aš žinau, kaip būna, sūnus man ant rankų prašosi, tai pagalvojau, kad nebus man sveikatos jį po miestą nešiot. Paėmėm vežimą, sūnus gražiai išsėdėjo apsnūdęs, o mes daug kur apvaiksšiojom -nei mano mažiaus žmonės apstumdė, nei pavargom jį nešiodami smile.gif
Atsakyti
Maniškis (1m. 8mėn) dievina vežimą. Nors turėjom 2 (Vieną vežimą laikydavom namuose, o kitą kaime, kad nereiktų kiekvieną kartą vežiotis), bet pripažino tik 1. Pietų miego eina tik vežime. Neperseniausiai pats išmoko įlipti į vežimą, tai tik užsimano miegoti ir lipa, pats prisisega ir sako a-a-a. Belieka tik užkloti ir kieme pavažinėti, kol užmigs. smile.gif
Bet šitas mūsų vežimas yra erdvus, senas, prieš 8 metus pirktas.
Turėjom ir kitą Zippy , bet šio labai nemėgo (nebuvo net metukų, kai tik pamatydavo, kad tuoj dėsim į vežimą, tai verkti pradėdavo, todėl jo atsisakėm, o senąjį-sesės, tai kaime tik pamatydavo ir rodydavo, kad dėtum.... ).
Atsakyti
Turim 2 vezimus. Viena dideli. Ta namuose laikom. Bet, tiesa pasakius, jo nuo ziemos nenaudojam. Ir ziema tekdavo dukruze jame tik del salcio laikyti. Nes, siaip, butinai nori pati zingsniuoti.

Antras sulankstomas kompaktiskas vezimukas. Tas labai paravercia, ypac ilgesnese kelionese. I masina isidedam, aerouostuose labai patogu. Nes dukruze pavargus prasosi ant ranku. O nesioti dvimetinuke nera labai lengva. Ypac, jei dar tase ant peciu. doh.gif
Atsakyti
Sportini vezimeli pardavem praeita ziema. Mergytei buvo 2metai. Iki dabar puikiai vaiksciojam. Pirkau sketuka tik vasarai, vaziuojant i pajury. Bet siaip db dukrytei 2,7m tai puikiai vaikstom ir jei iseinam toliau su vezimeliu, tai ji labiau nori ji stumti, nei pati sedeti smile.gif
Atsakyti
1.7 men. sketuka dar turime,bet sunelis nelabai nori jau jame sedeti. g.gif I lauka einame be vezimelio,nebent reik iveikti didele distancija smile.gif tuomet imame kartu.
Atsakyti
Paskaiciau kai kuriu mamyciu, kad vaikai iki tiek ilgai sedi vezimue, tai uzpavydejau 4u.gif mano vaikinas pradejo 11 men vaikscioti, o nuo 1m.1men panasiai - nebesedo i vezima, pasededavo 5min ir klyksmai, arba leisk paciam eiti, arba nesk. O tai labai vargina.
Atsakyti
Na, paskutiniu metu panele irgi nebenori jau sedet vezime, tai jei einam peskom kurnors ilgam laikui i parduotuves apsipirkt rubu ar panasiai, tai imu vezima, o jei einam tik pasivaikscioti, tai imam dvirati smile.gif gal netaip ir nusibosta tada tam vezime ilgiau issedet, kai pakaitaliojam smile.gif
Atsakyti