Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nevežiojate vaikų vežime?

As manau, kad priklauso nuo vaiko. Bet į ilgesnes keliones, tikrai reikia vežimo ir 2-3 metų vaikui, nes gi sunkus tokius prinešioti. O kieme pavaikščioti be vežimo galima jau nuo tada kai vaikas pradeda vaikščioti
Atsakyti
Nuo tada, kai tik pradėjo vaikščioti (1 m.). Nesėdėjo vežimėlyje, lipdavo lauk.
Atsakyti
Nuo metukų
Atsakyti
Mano perliukas nuo 10 men. pradejo vaikscioti. Tai nuo to laiko be vezimo visur. Didziules asaros buvo, kai isodinti noredavau. Savarankiskai pats visur laksto. Net sketuko nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2013 01 11, 00:58)
Pasiskaiciau pasisakymus ir dabar pakraupinsiu visas biggrin.gif i kelione poaskutiny kart emiau vezima,kai dukrai 4m,buvo.nematau cia jokiu tragediju,kur keliavom,pilna vaiku didesniu su vezimais,cia tik lietuvoj,kaip didvyres jauciasi,kuo anksciau is vezimo vaika istrauke lotuliukas.gif suprantu po kiema ar kazkur netoli nieks nesako,bet turbut tokiom,kurios kumeliais 3metu vaikus vadina doh.gif nevisai su proteliu gerai sakyciau mirksiukas.gif

thumbup.gif na nezinau ,maniskei 2,5 ,bet vezima kuo puikiausiai naudojam ir jokios gedos del to nematau schmoll.gif mums iki parko ,kuriame yra nuostabi zaidimo aikstele - 2,5 km, iki parduotuves dideles,kurioj dazniausiai apsiperkam irgi panasus atstumas, tai ka man dabar del to,kad kazkuriai mano vaikas vezime panasus i kumeli , tempti isvezimo ir kulniuoti iki parduotuves pustrecio km, apsipirkti ,paskui su krepsiais ir vaiku dar toki pati atstuma atgal bigsmile.gif neturiu tiek laiko ,kad puse dienos su vaiku pravaiksciociau vien isejus apsipirkti .ar i zaidimo aikstele irgi eiti pesciomis ,o po to kai vaikas pralaksto valanda ,dar ir namo ant kupros uzsisodinus nestis ?
g.gif vezimas kuo puikiausiai vaikas pailsi, ir pirkinius susikraunam , ir dar 5,5 metu broli ant galines rato asies uzsilipusi pavezam lotuliukas.gif aisku, jei viskas butu po nosim - ir parduotuves ,ir zaidimu aiksteles, ir mokykla , tada neveziociau, o dabar nemanau,kad kazkoks baisus dalykas vyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol neturejau savo ziogo, negalejau suprasti ir as kaip 3/4 metu vaikus vezimeliuose galima vezioti lotuliukas.gif .

Mano vaikui uz poros menesiuku bus 3 metai ir ilgesnems distancijoms iveikti visad naudojam vezima, nes tiesiog nenoriu jo paskui visa kelia atgal nesti... sunkus jau darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*assta* @ 2013 02 12, 16:12)
As manau, kad priklauso nuo vaiko. Bet į ilgesnes keliones, tikrai reikia vežimo ir 2-3 metų vaikui, nes gi sunkus tokius prinešioti. O kieme pavaikščioti be vežimo galima jau nuo tada kai vaikas pradeda vaikščioti

sutinku! thumbup.gif
Atsakyti
Vezima neseniai atidavem,nes mazasis jame tik klykia,todel visur peskute arba jei kur toliau reikia automobiliu,gaila kad jis visai jame nesedi,nes kartais tenka nuzingsniuoti nemazai doh.gif
Atsakyti
mano vaikui 2.1m bet dar vaziuojam su vezimu,nes einam I lauka tai ir I parduotuve ar turgu uzsukam.jai butume be vezimo,tai eitume tik kur jis nori,nes uzrakytes graziai neina ir nesioti neleidzia iskyrus teciui,bet tokio vyro daug neprinesiosi doh.gif
vezima zadu laikyti iki kito rudens,nes kur toliau pavaziuoti,tokie pipirai greit pavargsta,sketuka turim tai jie daug vietos neuzima
Atsakyti
Vienas jau nebenorėjo 1,2 sėdėti, o kitas dar ir dabar kartais reikalauja gal reikia pabandyti atpratinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandou @ 2013 08 16, 17:21)
Vienas jau nebenorėjo 1,2 sėdėti, o kitas dar ir dabar kartais reikalauja gal reikia pabandyti atpratinti?  g.gif

o kam bandyt?jums trukdo vezimas?suprasciau jei tik kieme isejus vietoj reikalauja tik vezime sedeti,bet jei kur toleliau einant mazos kojeles pavargsta tai kame problema ta vaika vezioti g.gif
Atsakyti
Dukrai dabar 1m 10 mėn. Vežima išsitraukiam tik i ilgas keliones, kad nereiktu ant rankų nešiot ax.gif na o kieme ir prie namu nenaudojam nuo metuku ir poros mėn.
Atsakyti