Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

O gali kuri žada važiuoti autobusu per turistinę agentūrą? Gal radote visai priimtiną pasiūlymą?
Radau su Grūda-man visai patiko kelionė-tik norėtusi kainos mažesnės g.gif Mums trims jau daugokai gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(Ingridda @ 2010 05 08, 15:50)
planuojam liepos 7 isvykti, bet kol kas dar neuzsisakem, manau laiko dar yra, nes pacioj Grudoj sake kad siemet keliones nera taip graibstomos kaip anksciau smile.gif

Na, va...aš žiūriu šią kelionę, bet mes norim liepos 21 d. vykti g.gif O gal nuolaidas kokias jie siūlo?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 13, 13:58)
O gali kuri žada važiuoti autobusu per turistinę agentūrą? Gal radote visai priimtiną pasiūlymą?
Radau su Grūda-man visai patiko kelionė-tik norėtusi kainos mažesnės g.gif Mums trims jau daugokai gaunasi.
Papildyta:
Na, va...aš žiūriu šią kelionę, bet mes norim liepos 21 d. vykti g.gif  O gal nuolaidas kokias jie siūlo?

As pernai ziurejau. Man pasirode per brangu. Pries perkant gerai pasidomekit.
Kiek as kalbejau su savo agente, man sake, kad neapsimoka. Aisku, cia kiekvienam pagal poreikius.
I Kroatija kaina tokia pati kaip i Turkija, o kartais dar didesne. Taciau servisas nepalyginamas. Jei uz tokia pat kaina gauni Turkija 5 zvaigzdziu su pilnu maitinimu, tai Kroatija 3 zvaigzdes, su pusryciais, juros eziu nusetoje miesto pakranteje. Plius karsti +40, be kondicionuojamu viesbuciu.
Aisku, cia keliones tikslas truputi kitoks, taciau man per aštru prie + 40 turistauti.
Bet kuriuo atveju, mes siemet primetem savo biudzeta atostogoms 14 dienu (su 9 nakvynem kroatijoje), gavosi apie 5 tukstanciai 4 zmonems (vaikai musu jau dideli). I 5 tukstancius iena nakvynes, kuras pirmyn - atgal, maistas (cia su salyga, kad gaminsimes patys).
Taigi skaiciuokit, ar ne labiau apsimoka patiems susidelioti kelione, kartu pajungti kokius draugus ir keliauti patiems.
Atsakyti
Grudos kelione i Kroatija ne is pigiuju, ypac karsciausiu sezono metu. Nuolaidu kartais buna pas juos, jei lieka vietu pries pat kelione, bet apie 5 proc. tik, kazin ar verta laukt paskutines minutes. Siaip su papildomom islaidom laisvai tilpau i 2000. Bet kiek visko pamatai, tikrai atsiperka - mielai vaziuociau ir siemet thumbup.gif Aisku, Turkojoj aptarnavimo kokybe kitokia, bet jei atvirai, mane nelabai domintu vien tik gulejimas pliaze, apskritai Kroatija kaip salis man daug priimtinesne ir mielesne. Blogiausiu atveju galima neimt papildomu ekskursiju arba issirinkt kokia viena - dvi, neuzsakinet maitinimo ir taip sutaupyti.
Atsakyti
Aš įsivaizduoju, kad jau daug kartų buvo diskutuota, bet.... Ar važiuojant (pvz. su Grūda) - verta imti maitinimą?(važiuosim su 6-mečiu vaiku, kuris valgo). Šiaip gaminti nesu nusiteikusi rolleyes.gif Ir ar verta imti kambarius su virtuve, ar pakaks elementariausio kambariuko (pakankamai normalūs jie ten)?
Jau taip užsidegiau su Kroatija bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2010 05 13, 19:27)
Grudos kelione i Kroatija ne is pigiuju, ypac karsciausiu sezono metu.

Bet man jų pasiūlytas variantas priimtiniausias. Gulėti ir aš nenoriu-Turkija visiškai nevilioja schmoll.gif O apie Kroatiją seniai svajoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 17, 15:51)
Aš įsivaizduoju, kad jau daug kartų buvo diskutuota, bet.... Ar važiuojant (pvz. su Grūda) - verta imti maitinimą?(važiuosim su 6-mečiu vaiku, kuris valgo). Šiaip gaminti nesu nusiteikusi rolleyes.gif  Ir ar verta imti kambarius su virtuve, ar pakaks elementariausio kambariuko (pakankamai normalūs jie ten)?
Jau taip užsidegiau su Kroatija bigsmile.gif
Papildyta:
Bet man jų pasiūlytas variantas priimtiniausias. Gulėti ir aš nenoriu-Turkija visiškai nevilioja schmoll.gif  O apie Kroatiją seniai svajoju wub.gif

Is patirties.
Vaziuojant su 6 m. vaiku tikrai imciau kambari su virtuvele. Maitintintis nustatytu grafiku, tokiam karstyje... Per karsti maniskiams nei kasnio neikisi, diena nevalgo nieko, uzsimano vakare.
Bet jei labai siauba kelia maisto gaminimas - rizikuokit:)
Mano irgi abu pakankamai valgantys, bet mes praktikuojame patys gamintis, aisku jei tik yra galimybes.
Atsakyti
Kaco, spec tau foto su 2009 metu keliu apkrovimo grafiku. Nu tik komedijos - kazkodel jis pas mane italu kalba lotuliukas.gif Bet suprast imanoma mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
O mane sudomino maršruto dalis kairiąjame puslapyje biggrin.gif Kas ten toks? Patogumas su grožiu ar kažkas kitkas?
Atsakyti
Sveikutes

Norejau paklausti vaziuojant su masina i Kroatija, kokiu saliu valiutu patartina tureti, ar uztenka vien euru ir korteles ?
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2010 05 19, 08:02)
Sveikutes

Norejau paklausti  vaziuojant su masina i Kroatija, kokiu saliu valiutu patartina tureti, ar uztenka vien euru ir korteles ?

Man irgi idomu ar už kelius galima mokėti visa ar reik grynais tos šalies valiuta?
Atsakyti
Kroatijoje uz kelius galima moket kaip jums patogu - kortele (bet kokia), kunomis arba eurais. Tik turekit galvoj, kad davus eurus, graza gausit kunomis. Si karta mes turejom problemu su viena Visa Classic kortele - kazkodel jos nenorejo aptarnauti, nors realiu priezasciu taip ir neatradom, nes bankomate is jos pinigelius dave. Mokedami uz kelius netoli sienos eurais jau gavome ir klausima - ar norime graza gauti eurais ar kunomis, bet tai pasitaike tik 1 kart. Matyt gal paciam tada reik prasyt jei kunos nebereikalingos g.gif Kursa visur taiko puse bieso - tikrai neapiplesineja mirksiukas.gif
Na o toliau vaziuojant pro kitas salis faktiskai uz kelius visur galima atsiskaityt eurais. Lenkijoje del Krokuvos kelio tik nezinau - senokai vaziavau, o visoje Cekijoje net supermarketuose ima eurus (tik neimkit stambiu kupiuru - 200, 500 e jie nepriima, graza taip pat duoda Cekijos kronom). Austrijoje ir Slovenijoje eurai. Vaziuojant pro Slovakija, Vengrija situacija panasi - Slovakijoje euras, o Vengrijoje korta be problemu ir eurus man regis taip pat ima uz kelius.

Subjektyvi, Kaco - einu dienos metu prie dienos sviesos fotkint tos brosiuros pilnai - fotikas streikavo, tai kokybe sorry prasta blush2.gif Bus dublis nr.2 tuoj

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 20 gegužės 2010 - 08:41
Sveikos norejau paklausti (labai nesupykite) kaip kroatijoje papludimiai ir krantai (turiu omenyje ar nera jie status. t.y greit gylejantys?) vaziuojam su mazais vaikuciais kurie megsta mirkti vandenyje smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Aurora25 @ 2010 05 21, 11:47)
Sveikos norejau paklausti (labai nesupykite) kaip kroatijoje papludimiai ir krantai (turiu omenyje ar nera jie status. t.y greit gylejantys?) vaziuojam su mazais vaikuciais kurie megsta mirkti vandenyje smile.gif Aciu

Yra tokiu kur gali ieiti nuo kranto, bet ten eziai tuno doh.gif
Kiek skaiciau yra ir geru papludymiu, tik, deja, ju nedaug.
Tiesa, mano zinios surinktos skaitant atsiliepimus ir kiek susiduriau ieskodama apartamentu.
Atsakyti