QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 25, 23:03)
O pas seimos mane perrase i Kauno universitetines klinikas, tipo nestumo laikotarpiui ir pas Birzieti ( ginekologa su CD) prirase. Tai pas eimos buvau tik karta, parase kiek laiko nestumas ir tiek ziniu jokiu tyrimu nedare. O pas Birzieti irgi tik karta buvau, kai sesios savaites buvo, na zodziu auksciau ten as parasius kas ir kaip. Tai del to ir rupi

oi, labai gerai tave suprantu ir žinau, kad rūpi, bet patikėk - viskas pas jus gerai. Nes juk tu ir prieš pastodama ir dabar efektyviai kontroliuoji cukrus - o tai ir yra svarbiausia tavo leliui. O va nervai ir per didelis rūpinimasis - tikrai kenkia

taip kad relax ir džiaukis savo pilvuku.
Tai tau dabar ir insulinus, priedus ir juosteles irgi klinikose šeimos gydytojas turėtų išrašinėt. Bent jau man tai taip buvo - ale gerai, nereikėdavo nei registruotis, nei eilėse laukt

kaip

visada priimdavo be eilės, nebent dar kas nors su leliukais būdavo. Čia gal man pasisekė su šeimos gydytoja, kuri pati irgi buvo

tuo metu, bet manau, kad ir tau taip pat bus pas šeimos gydytoją, t.y. nereiks registruotis.
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 25, 23:03)
Tai matyt nuo gimimo figura rupinasi

. Nieko, po truputuka ir isivaziuosit, jei jau svoris auga, vadinasi viskas

aha, musėt į manekenes taikosi

labai jau ankstyva motyvacija
I'm out of my mind, but feel free to leave a message