Sveikos,
Mano mažoji visai nublūdo

jaučia begalinį poreikį bendrauti tarp 01- 03 nakties

tai galit įsivaizduot kaip aš blūdinu dienom. Tai laiko SM nelabai lieka - nes arba būnam lauke arba miegam namie abi
Diskutavot apie svorius - tai žiūriu neišsemiama tema. Vistiek kam nors kas nors negerai - tai per daug tai per mažai to svorio
Beje, dėl pusryčių meniu - aš dar pusryčiams mėgstu varškę ir jogurtus su kokiais sausainiais, trapučiais ar džiuvėsėliais
QUOTE(aitiii @ 2009 07 31, 23:30)
as tai rukyti nemoku

aš irgi, nes mečiau tą kenksmingą užsiėmimą net nepradėjus
Aitiii, nu jau Domuko žavumas
jeigu ne kai kurių žmonių neišpasakytas smalsumas, ir aš įsidėčiau dukriuko nuotraukytę į avatarą, bet, deja, negaliu sau leist tokios prabangos
beje, šiaip ne taip įvykdžiau savo pažadus

Dovilytė jau laukia jūsų gmail'e
Papildyta:QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 31, 13:18)
sveikos merginos
turiu toki klausimuka... kas is medicinos personalo dalyvauja gimdyme? suprantu daktaras o kas dar. ir man idomu kiek reiketu duoti daktarui uz gimdyma
na, jei gerai prisimenu tai tik gydytojas ir akušerė, nors nesu tikra ar dar nesimakalavo kokia sesutė, bet lyg ir ne

paskui jau po gimdymo tai ateina iš naujagimių skyriaus dar. Na, o dėl antro klausimo - tai priklauso pas ką gimdai

nors šiaip tai, manau, kiek duosi tiek paims. Na, nebent planuotum ir antrą pas tą patį gimdyt, tai tada jau reiktų atsižvelgt į šitą aplinkybę
O šiaip KMUK kiek žinau prasideda nuo 400 Lt ir paskui jau nuo situacijos - planinis CP ar neplaninis, ar pati gimdai, kada gimdai - darbo laiku, per budėjimą ar savaitgalį vidurnakty
I'm out of my mind, but feel free to leave a message