Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

QUOTE(Nledi @ 2009 06 30, 19:48)
Sveikos  4u.gif

Laikykis, vyk ją šalyn tą depresiją  verysad.gif

ačiū bandau,na blyn kažkoks š.... doh.gif
Atsakyti
sveikutes
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 06 30, 19:26)
sveikutės,
na velnias,na ir depresija atsivilko  doh.gif nieko nenoriu nieko nebereikia o jau buvau pamanius kad išsisukau  verysad.gif atrodo ir diena graži. nebegaliu frusty.gif
atsiprašau kad nuotaika gadinu blush2.gif

Sveikute. Nepasiduok jokiai depresijai, stiprybes tau 4u.gif Žiurek kaip gražu lauke, vasara, saulute kepina biggrin.gif Man kadaise davei patarima( žvilgtelk i skyreli po vyro mirties ir prisiminsi blush2.gif ), leidau ir aš sau tave paguosti wub.gif Gal tiesiog tokia diena šiandien, galvok, kad ryt bus viskas gerai, linkiu tau VISKO IR DAUG 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 30 birželio 2009 - 19:34
QUOTE(Bona -pari @ 2009 06 30, 19:55)
ačiū bandau,na blyn kažkoks  š.... doh.gif

Cia mes tam ir esam... kad parasyt kaip jauciames... nesvarbu kokia pas kuria nuotaika... console.gif 4u.gif
Atsakyti
Eliziuką su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif ax.gif 4u.gif . Žydra dar kažin LT?
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 06 30, 20:30)
Sveikute. Nepasiduok jokiai depresijai, stiprybes tau 4u.gif  Žiurek kaip gražu lauke, vasara, saulute kepina biggrin.gif  Man kadaise davei patarima( žvilgtelk i skyreli po vyro mirties ir prisiminsi blush2.gif ), leidau ir aš sau tave paguosti wub.gif  Gal tiesiog tokia diena šiandien, galvok, kad ryt bus viskas gerai, linkiu tau VISKO IR DAUG 4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai ačiū už palaikymą
aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2009 06 30, 21:03)
Cia mes tam ir esam... kad parasyt kaip jauciames... nesvarbu kokia pas kuria nuotaika...  console.gif  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Bona-pari kaip šiandien tavo nuotaika? Ar viskas gerai? smile.gif Su gražiu rytu tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 01 liepos 2009 - 08:44
Sveikutės. Po vakarykščios kaitros šiandien taip gaivu, lietutis lynoja.

Mažė vakar kad perkaito - tempa užkilo, degė, kliedėjo visa, laikiau šlapiais rankšluosčiais apdėjus. Rodos, ir pavėsy buvo, bet vis tiek saulės gavo.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 01, 09:57)
Sveikutės. Po vakarykščios kaitros šiandien taip gaivu, lietutis lynoja.

Mažė vakar kad perkaito - tempa užkilo, degė, kliedėjo visa, laikiau šlapiais rankšluosčiais apdėjus. Rodos, ir pavėsy buvo, bet vis tiek saulės gavo.

Labutis.
kaip jauciasi dabar mazyle? saugokites piktos saulutes, as saviskiu nuo 12-15 val ne neleidziu but lauke. o pas mus saulute plieskia visu grazumu, jau nebegaliu... oro truksta, dusina verysad.gif .
laikykites, mergytes 4u.gif .
visoms mamoms grazios dieneles.
Atsakyti
mes tai ir nosies is namu nekisam, nes ziauriai karsta, mazgis vakar ryte buvo pas mama sode tai pasimaude "bliude", o jau nuo 12 uzsibarikadave buvom- uztraukem rulikus, uzuolaidas, tai puse velnio namie lindet buvo, o po 8 vakaro jau persikele i balkona
Zydrute faina , kad viskas ciki pas jus.
Vaivos juosta o kodel tu i dekreta nuo 32 sav g.gif (ar liniuote ka kita rodo?)
man dar nepasake kas ten gyvena, na svarbu kad vienas smile.gif ir sveikas
vaisinu savo firminem salocikem
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 07 01, 10:03)
Labutis.
kaip jauciasi dabar mazyle? saugokites piktos saulutes,

Dabar jau kambarius verčia doh.gif .
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 01, 10:11)
Vaivos juosta o kodel tu i dekreta nuo 32 sav g.gif (ar liniuote ka kita rodo?)

Aš eilines atostogas mokykloj buvau pasiėmus ir norėjau visas išnaudot, tai jos tik vakar baigėsi. O šiaip tai jau galėjau ir daug anksčiau išeit.

Ačiū už saločikes 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
ELIZUTE SU PIRMUOJU GIMTADIENIU happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Bona-pari, console.gif Kaip siandien tavo nuotaikeles g.gif
VJ,sveikateles mazutei tavo 4u.gif
Rugseje,kas cia do firmines,labai apetitnai atrodo essen.gif
Kristule,laikykis jau tuoj,tuoj dziagsies savo stebukleliu wub.gif
O pas mus lyg vesesnis oras siandien,bet turi but vel karsta diena,man jau per karsta doh.gif
Atsakyti