Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

Labutis,
QUOTE(spyglej @ 2009 07 10, 14:01)
Kalbėt dar nedaug kalbam pagrinde savo kalba tai kai pradeda pasakot tai gali krist negyvas lotuliukas.gif ir pabarimai būna ir kojos treptelėjimas biggrin.gif
O taip gyvenam po biskį...stumiam dienas...
Nebuvo kada parašyt nes vis darbukai užima laiko, tai kol perskaitau tai ir miegot reikia eit...
Vat šiandien varysim vyšnias nusiskyti kompotui, paskui uogienės vėl prasidės tai taip ir sukuosi kaip voverė rate...nors svoris sustojo kažkotais, buvau nukritus per tėvelio laidotuves nemažai bet keletas sugryžo po visko...matyt nervai savo daro...
Kaip jūs mergaitės laikotės g.gif

Rūpi, rūpi, kaip nerūpi, jau žadėjau Vaivos juostos klaust kur dingus esi mirksiukas.gif
Įsivaizduoju tavo Ugnės ugningą kalbą lotuliukas.gif Ir man kartais tenka tik galva linkčiot kai mažoji užsimano ką papasakot, nes nelabai išeina suprast biggrin.gif
Vaje, ir man nusimato uogienių virimas doh.gif Na bet žiemą bus skanu valgyt.
Divėja, gero poilsio 4u.gif
Ir pas mane kalendoryje pažymėta Amelijos gimimo diena mirksiukas.gif Kaip faina kad atvažiuos mama, galėsit pabūt vienudu su vyru. Gera girdėt kad nuotaika pas tave Biciuk stabili thumbup.gif na o oras vistiek kada nors pagerės mirksiukas.gif
Tikiuosi kad Justei bus gera praktika.
Vaje, antuke, kaip blogai kad tokie įstatymai Lietuvoj doh.gif Žlugdoma tokia graži iniciatyva, o ir vaikeliui geriau augti šeimoje, be to lietuvių. Laukti geresnių įstatymų arba pabandyt dar kartą patiems, nes su mūsų Seimo protingomis galvomis galima ir nesulaukt geresnių įstatymų 4u.gif O jei įsivaikint kūdikį užsienyje g.gif

QUOTE(mirkt @ 2009 07 11, 13:45)
sveikos, kas netoli pajūrio gyvenat- kaip ten oras kaži..... g.gif

Žinok oras pas mus thumbup.gif Vakar nelijo, šiandien taip pat karšta. Šiandien buvau Palangoj, oras thumbup.gif
Atsakyti
vdapr jei tave paguos , sakykim kad galiu ziniu perduot nuo tavo angelelio, man rodos jis gali gandra pasiust, tik mamka nesnauskit- prie kapu maciau vaikstinejo.
ir dar maciau gandra link Kauno skrendant, o kita dar maciau ant namo kamino tupint...
nu mergos kur as viena nakti buvau lotuliukas.gif , nugis pas Paksaite interviu imt doh.gif lotuliukas.gif , kazkokioj saloj pili turejo lotuliukas.gif ir uzkviete mane su seima i svecius atvaziuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 11, 21:20)
vdapr jei tave paguos , sakykim kad galiu ziniu perduot nuo tavo angelelio, man rodos jis gali gandra pasiust, tik mamka nesnauskit- prie kapu maciau vaikstinejo.
ir dar maciau gandra link Kauno skrendant, o kita dar maciau ant namo kamino tupint...

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kad tavo zodziai issipildytu...
Atsakyti
sveikutės darbuolytės 4u.gif sveikute spyglej 4u.gif senokai be matyta
kažin kaip musu kristulė a jau gal turi ax.gif
divėja linsmu atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 11, 22:38)
kažin kaip musu kristulė a jau gal turi  ax.gif

As ir manau, kad jau ryt kokiu gal ziniu gal turesim... nes siandien itartinai tylu buvo...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 07 11, 22:43)
As ir manau, kad jau ryt kokiu gal ziniu gal turesim... nes siandien itartinai tylu buvo...

aš jau laukiu , laukiu ,beveik kaip pati gimdyčiau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vdarp - nu avataras wub.gif thumbup.gif .... Ir parašas... Viskas Bus Gerai.

Podinukas buvo aplankyt, tai taip fainai su jo mama pašnekėjom, nepastebėjau, kaip jau beveik 11. Jei Miglė nebūt kelnių prikrovus, tai būtume dar ant sūpynių besisupusios biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 11, 22:51)
vdarp - nu avataras  wub.gif  thumbup.gif  ....  Ir parašas... Viskas Bus Gerai.

Podinukas buvo aplankyt, tai taip fainai su jo mama pašnekėjom, nepastebėjau, kaip jau beveik 11. Jei Miglė nebūt kelnių prikrovus, tai būtume dar ant sūpynių besisupusios  biggrin.gif .

o ka mažutė dar nesiprašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 11, 22:57)
o ka mažutė dar nesiprašo smile.gif

Sysiški reikalai tai gerai, bet kakiški - doh.gif doh.gif . Turim bėdą - labai linkę kiektėti ( iš manęs paveldėjo), net maisto derinimas mažai padeda, ir įsivarius tokią baimę daryt, kad kenčia , o paskui kur pasislėpus padaro.... Nors suvokia, kad padarė negerai, bet bijo sėst. Kalbėjau su neurologe ir pschologe ( kartu su jom dirbus esu), davė patarimų.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 11, 23:16)
Sysiški reikalai tai gerai, bet kakiški -  doh.gif  doh.gif  . Turim bėdą - labai linkę kiektėti ( iš manęs paveldėjo), net maisto derinimas mažai padeda, ir įsivarius tokią baimę daryt, kad kenčia , o paskui kur pasislėpus padaro.... Nors suvokia, kad padarė negerai, bet bijo sėst. Kalbėjau su neurologe ir pschologe ( kartu su jom dirbus esu), davė patarimų.

man draugės mergytė pasislėpus ta reikaliuka darydavo ,viskas bus gerai išaugs 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...
Aha Biciuk paskutiniu metu tikrai jaučiuosi kažkokia kaip nesava...jau mėnesis laiko kaip tėvelio nėra...na tokia tuštuma...bet toks gyvenimas...
Blyn nežinau kaip man maniškę pripratint ant puodo...dar ankščiau sėsdavo o dabar žviegimas baisiausias... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal delete1210 jau turi naujienų? Matau, kad prisijungus smile.gif .
Atsakyti