tai tiek norejau tik pasisveikinti
sveikos mamytes, kaip supratau niekas dar neapturejo seimos pagausejimo
buvom atostogu Graikijoje Kretoje
tai nesekiau ivykiu
Mergytes,pakeiciau musu foto albumo slaptazodi!!!!!
Tuoj atsiusiu visom,kurios bendrauja
Manau sazininga,kad nebendraujanciu mamyciu albumiukus istryniau : laura6 ; astyl; amade(brela); lina31m; melinda; rasve; @rasa@ (juk jos negales uzeiti ir pasiziureti)
O ka darom su siu mamyciu albumiukais???? : zyzi; ziezulele; elze; rence; Nledi??????
Joms slaptazodzio kol kas nesiunciu... nes nezinau kiek ir kaip bendrauja
Soriuks
Jus pataisykit mane jei ka
O slaptazodi saugom ir nedalinam bet kam ir bet kada!!!! aciu uz supratinguma
Ir pries kam nors duodamos,visos nubalsuosim!!!!!!
Tuoj atsiusiu visom,kurios bendrauja
Manau sazininga,kad nebendraujanciu mamyciu albumiukus istryniau : laura6 ; astyl; amade(brela); lina31m; melinda; rasve; @rasa@ (juk jos negales uzeiti ir pasiziureti)
O ka darom su siu mamyciu albumiukais???? : zyzi; ziezulele; elze; rence; Nledi??????
O slaptazodi saugom ir nedalinam bet kam ir bet kada!!!! aciu uz supratinguma
Ir pries kam nors duodamos,visos nubalsuosim!!!!!!
QUOTE(kristulee @ 2009 06 26, 12:42)
o koks guzas...vargsiukas
QUOTE(SiguteS @ 2009 06 26, 13:26)
tai nesekiau ivykiu
sveikute
QUOTE(divėja @ 2009 06 26, 13:27)
Soriuks
Rence ir Nledi man atrodo bendrauja,tik nezinau kiek
kokiomis gėlėmis sodinate kapelius?
aš šiemet sprigių nupirkau, nes begonijų pabijojau, labai jau jos opios- tai persausa tai per drėgna, chrizantemomis tomis žemomis pernai buvom apsodinę- tai daugiau turbūt nebenorėsiu
sužėlė mišku didžiausiu (o gal pertankiai mes prisodinom...), tai ne kas ir belieka....
aš šiemet sprigių nupirkau, nes begonijų pabijojau, labai jau jos opios- tai persausa tai per drėgna, chrizantemomis tomis žemomis pernai buvom apsodinę- tai daugiau turbūt nebenorėsiu
tai nesekiau ivykiu
na na na tai tik pasakok kaip ten ejosi mes laukiam
Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 06 26, 14:09)
kokiomis gėlėmis sodinate kapelius?
sužėlė mišku didžiausiu (o gal pertankiai mes prisodinom...), tai ne kas ir belieka....
begonijos ir ledinukai pius šliaužiojančios tokios baltos gėlytės
tai nesekiau ivykiu
Nagi nagi,dalinkis ispudziais ir rodyk foto
QUOTE(zydrute @ 2009 06 26, 13:46)
rencei issiunciau! ir nledi einu issiust,nes ziurejau praeitoj temukej ji bendravo
nesuziuriu visu,todel ir prasau patarimo
QUOTE(divėja @ 2009 06 26, 13:27)
O ka darom su siu mamyciu albumiukais???? :zyzi; ziezulele; elze; rence; Nledi[/b]??????
rence su Nledi tikrai bendrauja. Rencė mokslus krimto, dabar tikriausiai kaifuoja užbaigus sesiją.
Sigute, kaip smagiai jauciu pailsejot...
Mirkt, as jau antrus metus sodinu ledinukus. Graziai pas mus jie auga. Norejau paklaust, o kokio amziaus tavo vaikuciai
. I darbuka dar neini?
As teviskej meetinuosi su klasiokais, draugais. Vos speju suktis
Mirkt, as jau antrus metus sodinu ledinukus. Graziai pas mus jie auga. Norejau paklaust, o kokio amziaus tavo vaikuciai
As teviskej meetinuosi su klasiokais, draugais. Vos speju suktis
QUOTE(mirkt @ 2009 06 26, 14:09)
Aš ir pernai, ir šiemet sodinau spriges baltas
http://s48.radikal.r...7d148b7ba5b.jpg
QUOTE(divėja @ 2009 06 26, 15:52)
rencei issiunciau! ir nledi einu issiust,nes ziurejau praeitoj temukej ji bendravo
Atsiprasau nledi
ačiū, nieko tokio
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 26, 15:54)
rence su Nledi tikrai bendrauja. Rencė mokslus krimto, dabar tikriausiai kaifuoja užbaigus sesiją.
jau seniai berašiau, bet nespėju: vos tik spėju perskaityt (na ir pleputės esat
Žinot vis skaitau ir jau su tokiu nerimu laukiu, kada kas praneš - turim leliuką... toks jaudulys ima, lyg pati laukčiau to stebuklo... Kristulee, laukiam, laukiam ir tau stiprybės bei kantrybės linkim!
labai džiaugiuosi gabrieliuko pagerėjusia nuotaika - iš karto jaučiasi. Taip ir toliau
O aš po sunkios sesijos jau atsigavau sode žolytei dirvą ruošdama ir sėdama, bet jaučiu, kad liūdesys vis dažniau atslenka... matyt atsipalidavau po mokslų ir sugrįžo liūdnos mintys, nedrįstu net pas vaiko gydytoją nueiti, paklausti ar jau atėjo skrodimo popieriai iš Vilniaus... Man atrodo, kad irgi teks psichologo pagalbos prašytis
vaivos juosta - gražiai atrodai, tik nepervark - mus, kitas mamytes, jau nerimas ima, kaip tu taip "duodiesi"
visoms gero vakarėlio
QUOTE(rencė @ 2009 06 26, 19:48)
* mokslo metų pabaiga, pusmečio pabaiga, visiems visokių ataskaitų prireikia ir dar labai greitai
** vaivos juosta - gražiai atrodai, tik nepervark - mus, kitas mamytes, jau nerimas ima, kaip tu taip "duodiesi"
visoms gero vakarėlio
** vaivos juosta - gražiai atrodai, tik nepervark - mus, kitas mamytes, jau nerimas ima, kaip tu taip "duodiesi"
visoms gero vakarėlio
* O tu irgi mokykloj darbuojies?
** Aš jau aprimau
O tu laikykis