Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

Man atrodo,kad princesyte jau pakeliui ax.gif Bet kantriai laukim patvirtinimo ir mintimis palaikykim kristule 4u.gif
Atsakyti
labuka visoms mamytes,ziuriu nuotaikos tokios ne vasarines daugumai, tai visoms po 4u.gif ,kad praitu lidesio bangele,kad dziugintu kiekviena diena,zinau kad to negaliu suprasti,as jau vien tik susapnavus kad mire mano kleckute kokia savaite vaiksciojau kaukdama,bet juk jusu angeliukai tikrai nori matyti mamas linksmas besidziaugiancias kiekviena praleista dienele,mamytes dziaugiames kiekvienu saules spinduleliu juk tai gali buti angeliuku sypseneles o kai jus verkiate ir angeliukai negali buti ramus,prisiminkim juos linksmus padykusius ir tikrai visoms bent tam kartui atsiras sypsenele,gal truputi nusisnekejau ,bet manau kad jus sugebat dziaugtis gyvenimu.mane labiau baugina kristutes tyla,ir vyras nieko siandien neparase,nu ryt is pat ryto pasusiu siandiena tikrai neisdrysau ax.gif viskas bus gerai 4u.gif kai tik suzinosiu bet kokia naujiena butinai jums perduosiu thumbup.gif ,man labai diugu kad cia taip viena kita palaiko,as ir galejau tureti angeliuka jei tuo metu nebutu budejusi vaiku skyriuje vyro drauge,kaip dabar pagalvoju dekui vyrui kad ejo i kaire taip issisaugojom dukryte,o tais metais beveik visi siauliu gimdymo namuose gime vaikuciai dabar yra angeliukai verysad.gif
Atsakyti
niu va paskutine naujienos tokios lelytes neturim dar kristulle priziuri pats skyriaus vedejas ,ryte bus didzioji vizitacija,tai ka nutars ten jos metu zadejo parasysti,tai parlekusi is darbuko jums visas zinias pateiksiu,as dabar kaip tas paparacis tik be nuotrauku biggrin.gif ,tik vienas dievas tezino kad as prazilti baigiu per ta ozkyte,nu grysiu i lt atsiims uz viska tinginiuke,matai kokia uzsimane svori paaugint,numucysiu geriau tegul nebesizaidzia o kad dar pries vizitacija butu pasisveikinus su teveliais, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Dėl mūsų Kristullės aš kažkaip rami wub.gif - bus viskas gerai. Juk nerašys kas pusvalandis apie padėtį, atsidarymus ar kt. biggrin.gif . Bent jau iš manęs tai sužinosit tik faktą - kad sesė šalia manęs smile.gif tongue.gif .
Atsakyti
Labas rytas....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 15, 08:47)
Labas rytas.
Dėl mūsų Kristullės aš kažkaip rami  wub.gif  - bus viskas gerai. Juk nerašys kas pusvalandis apie padėtį, atsidarymus ar kt.  biggrin.gif . Bent jau iš manęs tai sužinosit tik faktą - kad sesė šalia manęs  smile.gif   tongue.gif  .

Kas tiesa tai tiesa. Suprantama, kad pergyvenam, tik nereikia persistengti. Galvokim tik apie gera wub.gif ir jokiu blogu minčiu schmoll.gif Visoms geros dieneles o Kristullei sveikateles, kantrybes ir stiprybes 4u.gif Viskas bus gerai, kitaip ir neturi buti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 15 liepos 2009 - 08:10
QUOTE(vdapr @ 2009 07 15, 09:06)
Labas rytas....

Labas. Kaip tavo savijauta? Pojūčiai? ax.gif 4u.gif Dar ne darbe?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 15, 08:47)
Labas rytas.
Dėl mūsų Kristullės aš kažkaip rami  wub.gif  - bus viskas gerai. Juk nerašys kas pusvalandis apie padėtį, atsidarymus ar kt.  biggrin.gif . Bent jau iš manęs tai sužinosit tik faktą - kad sesė šalia manęs  smile.gif  tongue.gif  .

Na na na tik jau nebūk tokia užsispyrusi nė kaiminkai nepasisakysi kad jau varai mirksiukas.gif
Bet kiek gali kankinti kristulee ta neklaužadukė... ax.gif na bet matyt jei ten geriau tai ir neskuba pasirodyt angeliukų mamytėms... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 07 15, 09:35)
Na na na tik jau nebūk tokia užsispyrusi nė kaiminkai nepasisakysi kad jau varai mirksiukas.gif

Tikrai ne tongue.gif . Iš Rugsėjės gausit faktą biggrin.gif .
Taip, kad dėl manęs galit būt ramios, nestresuot ir kartu tikrai negimdysit biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 15, 10:01)
Tikrai ne  tongue.gif .  Iš Rugsėjės gausit faktą  biggrin.gif  .
Taip, kad dėl manęs galit būt ramios, nestresuot ir kartu tikrai negimdysit  biggrin.gif .

Na jau gerai jau gerai, nesakyk tongue.gif na gimdyt tai tikrai negimdysiu bet morališkai palaikysiu... mirksiukas.gif
Ar pasilikai viską ar ką nors per kaminą perleidai g.gif Žinai apie ką kalbu...
Atsakyti
labuka 4u.gif mūsų krašte nelaime išvažiavo teveliai į UK paliko seneliams dukrytę saugoti tai mažutė prigerė dekorativiniam baseinėlyje 4m buvo mergytei verysad.gif laikraštyje rašė jau antra nelaimė mūsų krašte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 15, 10:01)
Tikrai ne  tongue.gif .  Iš Rugsėjės gausit faktą  biggrin.gif  .
Taip, kad dėl manęs galit būt ramios, nestresuot ir kartu tikrai negimdysit  biggrin.gif .

nu tai man garbeeeee biggrin.gif
aha is manes ir taip, nes tiesa sakant tai man bus aisku kada data is anksto, nebus to tokio baisaus laukimo.
del Kristules tai tikrai jai dideliausios sekmes ir jokiu kitu minciu tik viskas bus labai gerai, graziai ir laimingai, ta kancia sugris 100kart didesne laime 4u.gif
Atsakyti