labuka visoms mamytes,ziuriu nuotaikos tokios ne vasarines daugumai, tai visoms po

,kad praitu lidesio bangele,kad dziugintu kiekviena diena,zinau kad to negaliu suprasti,as jau vien tik susapnavus kad mire mano kleckute kokia savaite vaiksciojau kaukdama,bet juk jusu angeliukai tikrai nori matyti mamas linksmas besidziaugiancias kiekviena praleista dienele,mamytes dziaugiames kiekvienu saules spinduleliu juk tai gali buti angeliuku sypseneles o kai jus verkiate ir angeliukai negali buti ramus,prisiminkim juos linksmus padykusius ir tikrai visoms bent tam kartui atsiras sypsenele,gal truputi nusisnekejau ,bet manau kad jus sugebat dziaugtis gyvenimu.mane labiau baugina kristutes tyla,ir vyras nieko siandien neparase,nu ryt is pat ryto pasusiu siandiena tikrai neisdrysau

viskas bus gerai

kai tik suzinosiu bet kokia naujiena butinai jums perduosiu

,man labai diugu kad cia taip viena kita palaiko,as ir galejau tureti angeliuka jei tuo metu nebutu budejusi vaiku skyriuje vyro drauge,kaip dabar pagalvoju dekui vyrui kad ejo i kaire taip issisaugojom dukryte,o tais metais beveik visi siauliu gimdymo namuose gime vaikuciai dabar yra angeliukai