Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson!

o tai po koncerto vel gris i ta pati parka palaidoti? nu idomiai cia... g.gif
na laukiam pasirodymo galo.... ax.gif
Atsakyti
per rusu zinias pasake,kad MJ palaidotas jau pries porad dienu
o ir i koncerta turejo bilietai buti nemokami,o pasidare mokami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 07, 21:21)
per rusu zinias pasake,kad MJ palaidotas jau pries porad dienu
o ir i koncerta turejo bilietai buti nemokami,o pasidare mokami doh.gif

TAI KAS KARSTE GULI????????
Papildyta:
Karstas ramiai kol kas elgiasi lotuliukas.gif

Nu sakes,kuri cia pirma pradejo ta nesamone?Tuoj surasiu ir moralines kompensacijos issireikalausiu!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 07 07, 21:11)
Rūta, žiūriu irgi pasinešus kaip ir aš  blush2.gif
Aš tai irgi naiviai kažko tikiuosi, kažkas širdį sako, kad ne ne, taip negali būti, kažkokia viltis veržiasi, bet žiūriu ir pradedu suvokt, kad viskas  verysad.gif ...

Taip, taip.Ir panašiai kaip ir tu, anksčiau tiesiog pasiklausydavau ne itin dažnai jo dainų, o dabar pradėjau domėtis, bet, aišku, per vėlai verysad.gif
O aš ir žiūrėdama koncertą nesuvokiu, įstrigo jau į pasamonę, kad jis dar gyvas.Pagyvensim - pamatysim, kad ir kaip kvailai skambėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 07 07, 21:27)
TAI KAS KARSTE GULI????????
Papildyta:
Karstas ramiai kol kas elgiasi lotuliukas.gif

Nu sakes,kuri cia pirma pradejo ta nesamone?Tuoj surasiu ir moralines kompensacijos issireikalausiu!!! lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jauciu,kad nieko tam karste nera
jaigu butu,ta atidaryta laikytu,ir prasme to koncerto butu manau g.gif
o taip tai nezinau,tiek zmoniu susirinko karsto paziureti g.gif
Atsakyti
kas pasakys,kodėl per CNN rodo viena,o per CBS kita g.gif
Atsakyti
Man kazkaip irgi vis atrodo, kad karstas gali buti tuscias. Taigi vezios dabar kuna per karsti, visas turbut ismesinetas daktaru.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 07 07, 21:45)
kas pasakys,kodėl per CNN rodo viena,o per CBS kita  g.gif

nes labai daug kur zmones susirinke, va cia galima pasirinkti kur ziureti (berlin, harlem, london...) - http://edition.cnn.c...?stream=stream4
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 07, 22:48)
Man kazkaip irgi vis atrodo, kad karstas gali buti tuscias. Taigi vezios dabar kuna per karsti, visas turbut ismesinetas daktaru..  unsure.gif

ypač,kad jau miręs prieš dvi savaites unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 07, 21:48)
Taigi vezios dabar kuna per karsti, visas turbut ismesinetas daktaru..  unsure.gif

man zymiai baisau buvo kai popieziu ant lentos nesiojo,o cia zmoniskai, kam gi i ji ziureti, tebunie visu atmintyje jis toks koki visi ir nori ji prisiminti - grazu, stipru ir besisypsanti....RIP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coca - cola: 07 liepos 2009 - 20:53
QUOTE(Coca - cola @ 2009 07 07, 22:50)
nes labai daug kur zmones susirinke, va cia galima pasirinkti kur ziureti (berlin, harlem, london...) - http://edition.cnn.c...?stream=stream4

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nu viskas. Dabar tai galvoju, kad jo net nebuvo tame karste. Tuscias tas karstas tikrai. O MJ arba gyvas, arba palaidotas jau pries keleta dienu. Cia padare tik sou gerbejams ir viskas. Nu blyn, taip ir galvojau, kad nieko nesuzinosim. Taip ir lieka viskas apgaubta paslapciu.
Atsakyti