Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(Silvia26 @ 2010 02 08, 19:17)
As Driclor naudoju jau daugiau nei 4 metus, ir man tikrai nieko neskauda, jokiu nemaloniu pojuciu nera ar pan. Ir naudoju nuolatos, ne tik extra atvejais.
Tad vis dar dziaugiuosi ir atsidziaugti negaliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o tai gal pas tamsta prakaitavimas ne toks baisus. juk kiekvienai skirtingai buna. vat as siandien pasitepiau normalaus antiprespiranto, tai jausmas kaip nieko nebuciau tepus, visa slapia. o realiai driclor paskutini karta tepiau ketvirtadieni. tai iseina, kad jei noriu sausa but, turiu tepti daznai, ne karta i savaite. o jei daznai, tai sauseja oda ir skauda pazastis. kazkoks uzburtas ratas. doh.gif
nes mokykloje buvo viena mergaite, kuriai nuo paprasto piestukinio dezodoranto issokdavo baisus skauduliai pazastyse, keliskart net operavo. gal cia del to, kad kiekvienos oda skirtingai chemija toleruoja? g.gif
Atsakyti
Man tai labai niežti vėliau pažastis kelias dienas nuo jo ...
Atsakyti
as kazkaip pastebejau,kad man nlb veikia jis,aisku kazkiek geriau nei paprastas,nesuprantu kodel,tepiausi uzvakar vakare,o vakar vistiek siek tiek slapia buvo,nors ir mazai,bet noretusi,kad butu sausa,kaip daugumai,kurios cia raso,ir svarbiausia nebuvo tas mano prakaitavimas toks ziaurus,kad atrodo db taip nepadetu,nesuprantu kodel taip g.gif
Atsakyti
Vat ir aš pastebėjau, kad visiškai sausa nebūnu po kelių dienų, juo labiau jei susinervinu g.gif
Atsakyti
na ka, griztam prie uzburto rato rolleyes.gif jei nori but sausa, tepi kasnakti ar kas antra nakti (man, manau, uztektu kas antra, jei nera extremaliu stresu), bet tada reikia labai ziuret kada depiliuot pazastis (plaukiukai juk nesustoja augti), ieskot budu kaip atgaivint nusausejusia oda, ir kazka daryt su pazastu skaudejimu-tempimu, kuris vistik atsiranda... unsure.gif
kazkaip cia toli nuo panacejos iseina smile.gif
Atsakyti
Man tai taip graužia, kad negaliu iškentėt ir turiu nusiplaut. Neįmanoma verysad.gif O kaip norėtųsi to efektyvumo apie kurį čia visos kalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 08, 21:47)
o tai gal pas tamsta prakaitavimas ne toks baisus. juk kiekvienai skirtingai buna. vat as siandien pasitepiau normalaus antiprespiranto, tai jausmas kaip nieko nebuciau tepus, visa slapia. o realiai driclor paskutini karta tepiau ketvirtadieni. tai iseina, kad jei noriu sausa but, turiu tepti daznai, ne karta i savaite. o jei daznai, tai sauseja oda ir skauda pazastis. kazkoks uzburtas ratas. doh.gif
nes mokykloje buvo viena mergaite, kuriai nuo paprasto piestukinio dezodoranto issokdavo baisus skauduliai pazastyse, keliskart net operavo. gal cia del to, kad kiekvienos oda skirtingai chemija toleruoja?  g.gif

Bet juk ir raso, kad naudoja, daznai, ne tik extra atvejais, vadinasi prkaitavimas pakankamas, jei net Driclor reikia naudot daznai ax.gif

As pirmas naktis tepiau gal kokias 4. baisiai grauze ir paraude buvo ir niezejo doh.gif bet po to nesitepiau savaite ir tada vel patepiau, tai zinokit vsio, nieko panasaus i tuos grauzimus schmoll.gif thumbup.gif dar galvoju gali buti dalykas tas, kad pradejau pazastis su vasku depiliuoti ir nereikia su tais peiliukais taip daznai "groti" rolleyes.gif gal ir ta oda kazkiek atsigavo, nes tikrai db kiek tepu (i savaite karta) tai nebeskauda, o kad nesausetu oda, patepu kremu kai nusiprausiu vakare o rytais nusiprausus naudoju ALOE dezodoranta, jis be aliuminio.
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 08, 21:47)
nes mokykloje buvo viena mergaite, kuriai nuo paprasto piestukinio dezodoranto issokdavo baisus skauduliai pazastyse, keliskart net operavo. gal cia del to, kad kiekvienos oda skirtingai chemija toleruoja?  g.gif

Patikekit, iki Driclor tikrai nebuvo geriau nei pas jus- slapia ryte, diena, vakare, tik po duso, tik pabudus, slapia visada. Net svarkeliai kiaurai perslapdavo.
Turbut skirtingos odos skirtingai reaguoja. Man kuo toliau tuo reciau jo reikia tepti. Tik zinau, kad butina tepti visai visai pries einant miegot ir ant max sausos odos. Ir ant max sveikos.
Atsakyti
Kiek paskaičiau, tai visoms graužia pažastis pasitepus Driclor g.gif O man negraužia, net jei pasitepu tik nusiskutus schmoll.gif Poveikis tikrai matomas, prakaitavimo nelieka visiškai, tik nebenaudoju.... nesu tikra ar tai pakankamai saugu nestuke.gif Panaudojus atsirado keisti bėrimai ir kūno niežulys (ne pažastyse) va ir bijau vėl naudoti unsure.gif Gal kuri galit nuraminti? ax.gif Ar jis saugus besilaukiančioms????
Atsakyti
aš vis retkarčiais paskaitau šią temą, bet taip ir nesuprantu ar jis veiksmingas jei naudoji reguliariai ar galima naudoti tik tada kai tau labai reikia ax.gif nes verkt norisi kai būna proga ir negaliu užsidėti norimos bliuskutės ar suknutės verysad.gif o kasdieniniam vartojimui jis man nelabai būtinas manau, na bent jau žiemą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 02 15, 18:40)
Ar jis saugus besilaukiančioms????

aš gal nerizikuočiau schmoll.gif
visgi kudikėlis man būtų svarbiau už šlapias pažastis
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 02 16, 17:15)
aš vis retkarčiais paskaitau šią temą, bet taip ir nesuprantu ar jis veiksmingas jei naudoji reguliariai ar galima naudoti tik tada kai tau labai reikia ax.gif nes verkt norisi kai būna proga ir negaliu užsidėti norimos bliuskutės ar suknutės verysad.gif o kasdieniniam vartojimui jis man nelabai būtinas manau, na bent jau žiemą ax.gif

na, as tokia labiau zalioms idejoms prijaucianti, nevartoju sintetiniu vitaminu, vaistu (kiek isgaliu, nes kartais migrena mane vis del to iveikia), tai ir driclor man nera toks mielas, kad tepciau kasdien, reikia-nereikia. jau pradedu manyti, kad jo galiojimo laikas baigsis greiciau, nei buteliuko turinys ax.gif
kaip ir rasiau anksciau, teko vartoti kelias dienas is eiles, ir rezultatai pradziugino. nuo to laiko praktiskai nebevartojau, nes nebuvo laaabai didelio reikalo, arba sugebejau savo nemalonumus uzmaskuoti 4u.gif . bet tikrai nesutikciau netureti sito daikto tarp savo higienos reikmenu. kai kada jis nepamainomas.
taip kad, retam naudojimui jis irgi tinkamas.
Atsakyti