Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(jola1 @ 2010 04 28, 21:33)
sveikos, cia kazkuri rase kad pirko Driclor is prakaituoju.lt as ir sake kad uzsakyma gavo viskas tvarkoj.Bet kai as siandien bandziau pasiskambint tame puslapyje duotu tel. numeriu tai pasirodo jis neveikiantis  g.gif .Ar tikrai saugu is ten uzsisakinet?

Prasinesk kaip seksis tau.Man labai idomu bo as irgi is ten noriu uzsisakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2010 04 28, 10:46)
Vaistinėse yra, tik mažesnis kiekis  smile.gif

Kurioje??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 04 30, 00:12)
Kurioje???  blink.gif

Bent jau pagal vaistai.lt info tai Driclor galima rasti Litfarmos vaistinėje, bet ar tikrai yra - nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 04 28, 21:33)
sveikos, cia kazkuri rase kad pirko Driclor is prakaituoju.lt as ir sake kad uzsakyma gavo viskas tvarkoj.Bet kai as siandien bandziau pasiskambint tame puslapyje duotu tel. numeriu tai pasirodo jis neveikiantis  g.gif .Ar tikrai saugu is ten uzsisakinet?

na as net neskambinau, uzsisakiau ir el pastu viska pranesdavo. O pasto puslapyje paskui galima dometis pagal siuntos koda, kur siuntinukas yra mirksiukas.gif preke gavau per 3d (tame tarpe Nauji metai buvo) ax.gif
Atsakyti
NA IR AS nusipirkau sita malonuma,jungiuosi i jusu gretas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(delice @ 2010 04 28, 21:16)
as ir esu labai patenkinta driclor'u!  naudoju pora menesiu mazdaug, liux liux ! tik irgi tarpai nelygus tarp tepimu, buna kad reikia po 3 dienu tept, buna po pusantros savaites.. bet  zinant kad varvedavo, o gal tikslia tekedavo kaip saltineliai mano pazastys.. tai laimes pilnos kelnes smile.gif

g.gif na ojai truputi prakaituoja ar reiketu ji naudoti?
Papildyta:
tai visoms niesti ar kaip kurioms? isvis jauciasi kas nors juo pasitepus? g.gif
Papildyta:
zinaukur jo gauti ko ne pigiausiiaai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 05 01, 17:36)
tai visoms niesti ar kaip kurioms? isvis jauciasi kas nors juo pasitepus? g.gif

manau, kad ne visoms, nes man dazniausiai visai nieko nesijaucia 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 05 01, 17:36)
tai visoms niesti ar kaip kurioms? isvis jauciasi kas nors juo pasitepus?

Driclor as naudoju jau daugiau nei metai. Nors prakaitavimas buvo labai gausus, bet isigijusi sita stebukla thumbup.gif pradejau nebijoti deveti sviesesniu rubu ir dideliu rutuliu pazasciu zonoje po 5min nuo rubo uzsidejimo doh.gif
Taciau as Driclor naudoju ne pagal instrukcija, bet pagal poreiki, t.y. kai pajauciu ,kad pradedu stipriau prakaituoti -vakare pasitepu. Per menesi dabar kokius tik 2 k. panauodoju! bigsmile.gif
Pasitepus jauciasi toks lyg grauzimas (nestiprus) gal kiek primena i nieztejima, bet daugiau man grauzima. Bet tai trunka tik kokias 10-15min kol nudziusta ar susigeria tepalas. Veliau man asmeniskai jokiu pojuciu nera.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
na vakar pasitepiau ir as tik nzn ryte reikejo ji nuplauti? o niestejo doh.gif doh.gif jau vienu metu galvojau einu nusiplauti doh.gif ryte atsigeriau kavos ir man jokio poveikio nuo jo nera g.gif gal ne nuo pirmo karto matosi poveikis verysad.gif
skaiciau mamytes rase kad sunkiai atsisuko man taipat doh.gif galvoju ot pardaveja susenusi dave poto prisiminiau ka mamytes rase pamaigiau ir atsisuko,okiek laiko 60 ml talpos uztenka?
Papildyta:

Keliu taurę už Tave ir už visas mamas, kurios sėdėjo per
naktį su sergančiu vaiku ant rankų, o valydamos skranduko nepriimtus
sumuštinius, gimtadienio tortą ir sultis sakė: "Viskas gerai,
branguti, mamytė šalia".
Už mamas, kurios ištisą naktį vaikščiojo po namus su verkiančiu
kūdikiu. Už visas mamas, kurios bėgo į parduotuvę su atpiltu pienuku
plaukuose, pieno žymėmis ant palaidinės ir sauskelnėmis rankinėje. Už
visas mamas, kurios kepė daugybę sausainių mokyklos žiburėliui ir
siuvo naujametinius kostiumus. Ir už visas mamas, kurios to nedarė,
nes dirbo, kad galėtų išmaitinti šeimą.
Už mamas, pagimdžiusias kūdikius, kurių niekada nepamatys. Ir už
mamas, kurios priglaudė tuos kūdikius ir dovanojo jiems savo meilę. Už
visas mamas, kurios žiūrėjo vaikų vaidinimus, koncertus ir varžybas,
kad paklaustos vaikų: "Ar matei mane?", galėtų iš visos širdies
pasakyti: "Be abejo, nė už ką nebūčiau praleidusi". Už visas mamas,
kurios vaikui prekybos centre nukritus ant žemės ir verkiant dėl
porcijos ledų, šaukė ant jo, o vėliau nekentė savęs, kad nesusivaldė.
Už visas mamas, kurios savo atžaloms pasakojo, iš kur atsiranda
vaikai. Ir už visas mamas, kurios norėjo, bet taip ir neišdrįso.
Už visas mamas, kurios ne vieną kartą tą patį vakarą skaitė pasakėlę
prieš miegą. Ir skaitė dar kartą - "Dar tik vieną pasakėlę". Už visas
mamas, kurios iki mokyklos mokė vaikus užsirišti batų raištelius. Ir
už visas mamas, kurios vietoje to pasirinko kibukų užsegimus. Už visas
mamas, kurios mokė sūnus gaminti valgį ir siūti, o dukteris būti
drąsiomis ir stipriomis. Už visas mamas, kurios automatiškai pasuka
galvą, kai minioje mažylį išgirsta šaukiant "Mama", net jei žino, kad
jų vaikas yra namie arba suaugęs.
Kantrumas?

Paguoda?

Platūs klubai?

Sugebėjimas maitinti kūdikį, gaminti pietus ir siūti sagą į marškinius
tuo pačiu metu? O gal tai jausmai? Gal tai skausmas, kurį jauti, kai
matai savo vaiką išnykstantį minioje kitų vaikų, kai jis pirmą kartą
eina į mokyklą? Troškimas nuvažiuoti ir apkabinti savo vaiką, kur jis
bebūtų, išgirdus žinias apie gaisrą, avariją ar kitą nelaimę?

Už jaunas mamas, įsisukusias į sauskelnių keitimo rutiną ir bandančias
rasti laisvą minutę pamiegoti. Ir už didelių vaikų mamas, kurios
mokėsi ir vis dar mokosi paleisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neducio mamyte: 02 gegužės 2010 - 08:09
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 29, 16:46)
Prasinesk kaip seksis tau.Man labai idomu bo as irgi is ten noriu uzsisakyt  blush2.gif

as taip ir neuzsisakiau is to puslapio nes negalejau laiku pervest pavedimo o jei to nepadarai per kelias dienas anuliuoja uzsakyma, uztat man ir prireike tel. nr. Tik nesuprantu jei viskas gerai prekes merginos gauna, kodel jis netinkmas g.gif .Pakolkas pabandimui nuejau i vaistine Litfarma uzsisakiau ir gavau per kelias dienas, tik napsimoka nes pirkau 20ml o kaina 37lt ir jis DRICLOR SOLUTION o cia visos raso kad perka paprasta,net nezinau kuo jie skiriasi.Ir vakar pabandziau ji naudot nors ir bijojau kad nenusikasyciau lotuliukas.gif ,nes mano oda jautri ar depiliuoju ar skutu klaikiai isberia, bet viskas gerai truputi panieztejo ir viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dadute @ 2010 05 04, 10:48)
atsiprasau,klaida padariau 60ml-30lt 4u.gif  4u.gif  blush2.gif

o is kokio tu miesto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 05 gegužės 2010 - 11:00
Po panaudojimo praėjo trys su puse savaitės, o pažastis vis dar niežti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 05 05, 11:59)
as taip ir neuzsisakiau is to puslapio nes negalejau laiku pervest pavedimo o jei to nepadarai per kelias dienas anuliuoja uzsakyma, uztat man ir prireike tel. nr. Tik nesuprantu jei viskas gerai prekes merginos gauna, kodel jis netinkmas  g.gif .Pakolkas pabandimui nuejau i vaistine Litfarma uzsisakiau ir gavau per kelias dienas, tik napsimoka nes pirkau 20ml o kaina 37lt ir jis DRICLOR SOLUTION o cia visos raso kad perka paprasta,net nezinau kuo jie skiriasi.Ir vakar pabandziau ji naudot nors ir bijojau kad nenusikasyciau  lotuliukas.gif ,nes mano oda jautri ar depiliuoju ar skutu klaikiai isberia, bet viskas gerai truputi panieztejo ir viskas  thumbup.gif
Papildyta:
o is kokio tu miesto?

is kauno 4u.gif
QUOTE(serija74 @ 2010 05 05, 14:09)
Po panaudojimo praėjo trys su puse savaitės, o pažastis vis dar niežti verysad.gif

o man tai visai neniezti,gal nusiskutus pazastis tepei?
Atsakyti
dadute jei ka turesiu omeny.Isivaizduojat pirma karta grizau is miesto kaip normali moteris nei slapiu pzastu nei kvapo. Cia kitos raso kad ryte vistiek dar tepa su kokiu deziku as pabandziau be ir pakolkas pasiteisino.Man tu deziku jau nusibodo visi kvapai per tiek metu, pagaliau galiu uzuost kvepalu o ne dezodoranto ar prakaito kvapa, fantastika thumbup.gif
Atsakyti