Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Labas merginos....sveikinimai Diudai, Florestina darbai tiesiog fantastiski.... blink.gif sveikinu su laimejimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif jus saunuoles... 4u.gif tikrai darbeliai jusus tai akis traukte trauke paspoksoti.... wub.gif SAUNUOLES.... clap_1.gif
Atsakyti
Šiandien prisiruošiau savo delfinam ,seniai išsiuvinėtiem ir numestiem blush2.gif ,BS išsiūti,nes jau dovanot reikia ,o dar nerėminta niekas ...nu žodžiu pabaigtuvės mano pirmojo pabaigto darbo... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labutis, ačiū už sveikinimus. Aš laimiu pirmą kartą iš "Rankdarbių kraitelės", šiaip yra buvę laimėjimų kituose leidiniuose. Aš irgi visą dieną mąsčiau, kas rankines siuvinėjo, po to prisiminiau, kad Diudas.

Zundyte, labai gražūs delfinai. thumbup.gif

Aš šiandien turėjau siuvinėjimo savaitgalį, bet trumpesnį nei įprastai, nes per pietus buvau nubėgusi į kmeleivių terminalą sutikti savo sesers, kuri grįžo iš PAR.
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 05, 09:50)
Iš Metijos ir Paukščiuko -  kam reikia galiu atsiūsti tik koordinates į až mestelkit mirksiukas.gif
Na va jau Paukščiukas padarė gerą darbą  bigsmile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 05, 09:51)

Aciu uz raideles !!! 4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 07 05, 18:17)
Šiandien prisiruošiau savo delfinam ,

Labai simpatiski delfiniukai ! 4u.gif
Atsakyti
noriu ir aš pasirodyti smile.gif
Užbaigtas DIM dizaino "Woodland Winter". 30 spalvų, siuvinėta pilnu, pusiniu kryželiu, buvo nemažai blendingo. Dydis su rėmais 45*70 cm.
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kalibra @ 2009 07 06, 16:47)
Užbaigtas DIM dizaino "Woodland Winter". 30 spalvų, siuvinėta pilnu, pusiniu kryželiu, buvo nemažai blendingo. Dydis su rėmais 45*70 cm.

Tiesiog fantastiškai gražu, net žodžių trūksta jo grožiui apibūdinti wub.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kalibra @ 2009 07 06, 17:47)

grožis nerealus wub.gif wub.gif tikra atgaiva akims smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Fantastiškai gražu ,kaip gyva thumbup.gif ..kiekviena duobutė sniege,kikeviena šakelė kaip nuotraukoj...Nėra žodžių apibūdint blush2.gif ...kiek laiko siuvinėjai?
Atsakyti

bigsmile.gif nuostabus ir nepriekaištingas darbas wub.gif
Atsakyti
Zundyte, siuvinėjau su pertraukomis daugiau nei metus, tiksliai negaliu pasakyti, nes į tarpus turėjau kitų siuvinukų, bei nėštumo pradžioj keletą mėnesių negalėjau net pažiūrėt į bet kokį rankdarbį biggrin.gif
Atsakyti
Aišku,bet ko gero čia visos taip siuvinėja didelius darbus ,vis numesdamos į šoną ,ir palinksmindamos kitais ,mažesniais siuvinėliais akis..aš pvz savo pintinę ,daug mažesnę ir ne tokią sudėtingą(nors spalvų 46) jau siuvinėju nuo spalio blush2.gif ....dabar kibau į foną ,kuris einasi žymiai greičiau, nes pusinis kryželis yra ,bet ir tai manau dar porą -tris savaitės truksiu,nes gi ne vien siuvinėjimu gyva esu... lotuliukas.gif bet kokiu atveju ,tokį darbą padaryt mano svajonė....gal kada nors... mirksiukas.gif
Atsakyti

Wow, kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti