Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 29, 22:57)
kazkada maciau jo 100 met vaistinej  rolleyes.gif manau akropolio euro vaistinej tikrai butu... mirksiukas.gif

Tikiuosi ryt rasti karoliniskiu eurovaistineje, ji irgi nemaza ax.gif
Atsakyti
Dar vaikystėje man mama skalaudavo plaukus su tikro žibalo (apie kosmetinį tais laikais dar niekas nesvajojo) ir vandens skiediniu. Paauglystėje taip pat naudojau kelis mėnesius vandenį su tikru žibalu. Reikėtų išbandyti ir kosmetinį žibalą su vandeniu.

Kiek pamenu tai skiesdavau 1ltr vandens su kamšteliu nuo buteliuko (gal 10ml) žibalo gryno (nekosmetinio). Tik va kvapas man nepatikdavo, bet efektas geras... Neįsivaizduoju kaip su 100ml galima tolygiai visus plaukus išskalauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 06 30, 14:06)
Dar vaikystėje man mama skalaudavo plaukus su tikro žibalo (apie kosmetinį tais laikais dar niekas nesvajojo) ir vandens skiediniu. Paauglystėje taip pat naudojau kelis mėnesius vandenį su tikru žibalu. Reikėtų išbandyti ir kosmetinį žibalą su vandeniu.

Kiek pamenu tai skiesdavau 1ltr vandens su kamšteliu nuo buteliuko (gal 10ml) žibalo gryno (nekosmetinio). Tik va kvapas man nepatikdavo, bet efektas geras... Neįsivaizduoju kaip su 100ml galima tolygiai visus plaukus išskalauti  doh.gif

Mano plaukai nesieka peciu tongue.gif Todel man daug nereikia mirksiukas.gif Be to as pilu nuo saknu, galva palenkus y prieky, tai viskas perbega per visa plauka, plius dar galvos odos ir plauku masaza pasidarau, ytrinu y visus 4u.gif
Atsakyti
kartais as ji itrindavau i saknis ir palikdavau 10minuciu po to iprastai isioplaudavau, o kartais i sampuna ilasindavau, manau plukai sustiprejo pradejo zvilget o slinkti neslinko as norejau tik kad greiciau augtu tai to rezultato nemaciau, tiesa naudojau tik menesi paskui apleidau.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 30, 00:24)
Tikiuosi ryt rasti karoliniskiu eurovaistineje, ji irgi nemaza  ax.gif

aistuliaa, aš žibalo visad randu "Farmos" vaistinėj, kuri "Norfoj" yra.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 30, 14:56)
Mano plaukai nesieka peciu tongue.gif Todel man daug nereikia mirksiukas.gif  Be to as pilu nuo saknu, galva palenkus y prieky, tai viskas perbega per visa plauka, plius dar galvos odos ir plauku masaza pasidarau, ytrinu y visus 4u.gif

o kiek yra 10ml? Kiek lasu mazdaug? smile.gif
Atsakyti
zibalo buna siaip CAMELIA vaistinese, kitur neteko aptikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 07 01, 02:06)
aistuliaa, aš žibalo visad randu "Farmos" vaistinėj, kuri "Norfoj" yra.

O, reikes paziuret smile.gif prie namu kaip tik farma yra ax.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2009 07 01, 03:20)
zibalo buna siaip CAMELIA vaistinese, kitur neteko aptikti  smile.gif

Man camelijoj pasake, kad jie neturi ir isvis tokiu neprekiauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 01, 09:52)
Papildyta:
Man camelijoj pasake, kad jie neturi ir isvis tokiu neprekiauja  lotuliukas.gif

įdomiai kaip g.gif Fabijoniškių kamelijoj savo akim mačiau biggrin.gif matyt ant nevykusios vaistininkės papuolei ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu....visa Panevezi apejau,niekur to zibalo nera doh.gif o kaip paklausiu tai tokiu zvilgsniu paziuri,lig skraidancios lekstes ieskociau unsure.gif nebutu Panevezys.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 01, 09:52)
O, reikes paziuret  smile.gif  prie namu kaip tik farma yra  ax.gif  aciu  4u.gif

Dar šiandien kaip tik užsukau į "Farmą" - yra visų rūšių kosmetinio žibalo bigsmile.gif , tik kad pabrangę doh.gif
Atsakyti
Jo, apiplesimas, jau beveik 10 lt blink.gif As tai visada perku Camelioj, nes ten nuolaida turiu 10% ax.gif
Atsakyti