Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

QUOTE(Agniese @ 2011 09 19, 21:55)
Vat cia tai staigmena, paprastai dazniausiai buto pirkimas yra abieju reikalas, o cia kaip suprantu, neketinot pirkt ir va nupirktas butas, reta staigmena thumbup.gif

as net biski susimeciau,cia pykt ar dziaugtis,kad nesitare,kad net neparode.. blush2.gif nu bet viskas liuks ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Praeita savaite susilaukiau net keletos, buvau paskaitose parase sms, kad nieko nevalgyciau ir daugiau nieko, pasieme mane ir nusiveze i birstona, ten i rezidencija -kur lauke roziu ziedlapiai visur, daaaug zvakiu ir nuostabi vakariene.
O sekanti staigmena- kad, nama kuri state pardavimui nusprende pasilikti sau, paprase apsigyventi kartu, bei leido keleta kambariu isirengti kaip tik noriu, be dizainerio isikisimo. Cia buvo tikru tikriausia staigmena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cukrinevarlyte @ 2011 03 15, 22:44)
hm.. kažkaip galvoju, bet didelių staigmenų kaip ir neesu sulaukusi. Nuspėjamas jis labai..  doh.gif  Greičiau pati esu nustebinusi (net iki ašarų  unsure.gif  blush2.gif ).
Nejau tikrai vyrai galvoja, kad jei jau moteris su tavimi, dėl jos nereikia stengtis?
Atrodo, turėtų būti atvirkščiai- kai žinai, jog kitas žmogus nori būti su tavimi, yra tau atviras ir mylintis, norisi jį pamaloninti, parodyti, jog esi taip pat atsidavęs.. Matymas savo porą laimingą dėl tavo veiksmų, žodžių turėtum būti ir pats laimingas.
Tikriausiai supranti savo klaidas tik tada, kai jau vėlu.. unsure.gif

visiskai su jumis sutinku smile.gif mano situacija panasi tongue.gif
Atsakyti
Didziausia ir netikeciausia vyro staigmena buvo nerealios pirslybos wub.gif tikrai labai nustebino 4u.gif
Atsakyti
maniskis neromantikas,o ir tai labai gan nuspejamas jis buna bet su pasipirsimu ir mane jis labai nustebino,kazkaip to is jo dar nesitikejau.. wub.gif
Atsakyti
Jeigu is daugebiudzetiniu tai keliones, restoranai,SPA..Bet zimiai meliau tokios mazytes smulkmeneles-sokoladukas i burna uzsimerkus, pusryciai savo rankom( nevisada skanu, bet visada malonu:) arba kai paima ir koki kampa namie sutvarko, kur as vis nedaeinu..Kai susipykstam visada verciu save prisiminti ka gero jis man yra padares:)
Atsakyti