Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

laba diena. Labai norėčiau daugiau sužinoti apie nėštumą ir tuos +/-
Su vyru vis pagalvojame apie antrą vaikelį. Kai laukiausi pirmo 28 savitę buvo suleisti vaistai. Bet kai gimė dukra taip niekas ir nepasakė kokia jos kraujo grupė + ar -. Tik buvo paminėta prieš išleidžiant namo kad kažkas terminas 2 metai. taip ir nesupratau ar turiu pastoti per du metus po pirmosios. Ar kaip tik nepastoti anksčiau nei po dviejų metų. kadangi buvo atliktas cezaris tai galvojau kad turbūt dėl cezario paaiškino kad nepastočiau ankščiau nei po 2 metų. dabar jau praėjo penki metai po visko ir buvome su dukra pas jos gydytoją, ši pradėjo aiškinti kokia didelė rizika ir pan. tai gal galėtumėt palčiau paaiškinti kas ir kaip yra. Ar labai rizikinga ir ištikrųjų kada reikėtų pastoti? Ar ramiai galime planuoti antrą žmogutį?

Labai ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Po gimdymo tikrai turėjo būti tirtas vaikučio Rh. Jei antiRh imunoglobulinas Jums nebuvo suleistas, vadinasi Jūsų dukrytės Rh-. Taigi jokio pavojaus sekančiam nėštumui tikrai nėra, ir drąsiai galite bamdyti pastoti.
Atsakyti
Sveiki, noreciau suzinti, ar labai blogi, jei mano kraujo grupe yra II (-).Planuoju pastoti. Ar turi reiksmes tam, ei mano vyro minusine ar pliusine grupe? kazkada amn edrauge prigasdino, kad moteriai minusine grupe yra labai blogai, didiesne apsigimimu tikimube. Ar tai tiesa?
Aciu
Atsakyti