mokejau 15 lt. Bet pagal dazyma tikrai neatrodo, kad jis is pigesniu
As pirkau SM kosmetikos isparduotuvej, aciu Tozai 
manau ateity uzsakinesiu dar
Lisik, pasisieke. Turbut per tarpininke bus brangiau.
QUOTE(Spicas @ 2009 07 27, 13:08)
QUOTE(radulia @ 2009 07 27, 14:10)
Jis labai storina blakstienas ir ryskias padaro - mano mylimiausias tusas.
O nusipirkt galima per tarpininkes is drugstore.com ir pan parduotuviu. Kainuoja apie 8$, du perkant daznai akcijos buna, kad 1 perki, 1 puse kainos (bent pacioje vaistineje tos akcijos nuolat buna arba buna 1 perki, 1 nemokamai).
QUOTE(Spicas @ 2009 07 27, 13:08)
kur pirkot,kiek mokejot?
QUOTE(radulia @ 2009 07 27, 14:10)
as siunciausi is JAV
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 27, 17:47)
aciu uz info, taip ir supratau
Nekenčiu Loreal Extra Volume Collagene... ffffuuu koks prastas labai lipina blakstienas, nerekomenduoju.
Sveikos, o gal jau kazkas spejo pabandyt naujai patobulinta Lancome Hypnose Drama?
Nes ten irgi ala duodantis daugiau apimties, ir aisku "dramatisko zvilgsnio" efekta...
Naudoju senaja ir galvoju, ar reiks persimest prie to naujo, ar likti istikimai senajam produktui.
Tai jeigu kazkas jau spejo pateplioti juo savo akeles, butu smagu isgirst nuomone
Tai jeigu kazkas jau spejo pateplioti juo savo akeles, butu smagu isgirst nuomone
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 07 27, 22:36)
Sveikos, o gal jau kazkas spejo pabandyt naujai patobulinta Lancome Hypnose Drama?
Nes ten irgi ala duodantis daugiau apimties, ir aisku "dramatisko zvilgsnio" efekta...
Naudoju senaja ir galvoju, ar reiks persimest prie to naujo, ar likti istikimai senajam produktui.
as bandziau
dduoda duoda apimties tikrai, buvo labai sviezias tusas tai lb daug koses dejo ir sulipo biski blakstienos
QUOTE(HoTea @ 2009 07 27, 18:14)
Nekenčiu Loreal Extra Volume Collagene... ffffuuu koks prastas labai lipina blakstienas, nerekomenduoju. 
O aš vis į jį žiūriu

ir yra dar su burbuliuku virš užrašo, kaip pasakojo, neva tas su burbuliuku patobulinta formule, nes gamintojai gavo daug nusiskundimų, kad lipina blakstienas
QUOTE(delamorte @ 2009 07 27, 23:13)
O aš vis į jį žiūriu
O kuris pas jus? Nes yra toks-

ir yra dar su burbuliuku virš užrašo, kaip pasakojo, neva tas su burbuliuku patobulinta formule, nes gamintojai gavo daug nusiskundimų, kad lipina blakstienas

Pas mane šitas kuris nuotraukoje. Fuu, blogiausias iš visų turėtų... Net essence tušai geriau dažo. Nebandžiau to su burbuliuku, bet ir nesiruošiu, nes brangiai kainuoja ir jei vėl nepatiks tai....
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 07 27, 22:36)
Apie Lancome, tusa ir as mastau,nes esu girdejusi geru atsiliepimu.O kokia jo kaina?
QUOTE(Tora 5 @ 2009 07 28, 12:51)
Apie Lancome, tusa ir as mastau,nes esu girdejusi geru atsiliepimu.O kokia jo kaina?
as kazkaip mazai kur esu ta tusa macius, ta prasme internete. pvz yra sephoroj, uz $24,50 bet reikia per tarpininke siust, tai iseis kazkiek daugiau.... ir tikrai butu idomu isgirst atsiliepimu apie ji
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 07 27, 22:53)
as bandziau
dduoda duoda apimties tikrai, buvo labai sviezias tusas tai lb daug koses dejo ir sulipo biski blakstienos
o kur bandet, gal kur Klaipedoj jau yra?