Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 31, 12:25)
pas mane taip pat yra uzrasas, bet turbut del to., kad pirktas ne lietuvoje.

ant mano Masterpiece Max - pirktas Lietuvoje - irgi uzrasas yra.

Gal ten kur nera kokie senesni ?? unsure.gif g.gif gal veliau buvo pakeista pakuote?
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 07 31, 16:22)
abu faini, tik auksinis naturaliam ispudziui, patankina atskiria, o juodas prie viso to pastorina, ryskias blakstienas padaro

QUOTE(Finna @ 2009 07 31, 16:30)

Juodas dažo ryškiau, blakstienos su juo storesnės, ilgesnės. Kaip jau ir sakė, auksinis labiau natūraliam makiažui tinkamas smile.gif

Aisku,aciu 4u.gif Kaip tik baigineju auksini,visai patiko,tik kaip ir sakot,padazydavo naturaliai,graziai atskirdavo,bet norejos labiau storesniu ir ryskesniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as esu labai patenkita savo make up factory wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 29, 23:56)
Labai giriu, ir dedu dideli riebu pliusa MF- 2000 Calorie  thumbup.gif  Blakstienas tikrai leliskas padaro bigsmile.gif

drinks_cheers.gif isties sis tusas labai pastorina ir paryskina blakstenas
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 31, 15:30)
Juodas dažo ryškiau, blakstienos su juo storesnės, ilgesnės. Kaip jau ir sakė, auksinis labiau natūraliam makiažui tinkamas smile.gif

Turėjau tą juodąjį. Neblogas, bet man per daug ryškiai išdažo. Mano blakstienos tankios ir ilgos, bet tiesios doh.gif Reikia, kad jas atskirtų ir pariestų. Dabar galvoju ar bandyt auksinį MF ar Loreal telescopic g.gif , va tokį:
QUOTE(Langoza @ 2009 07 31, 18:07)
isbandziau Loreal telescopic clean definition.
stai toki
user posted image
atsiliepimai mano yra tik geriausi. ilgus metus naudojau MF masterpiece max. uzsinorejau kazko naujo ir sis manes nenuvyle. tiesa, dazo man labai panasiai kaip ir MF, tik zyyymiai labiau issilgina. labai gerai atskiria blakstienas, nesulipina.

Atsakyti
as renkuosi tarp telescopic ir mf false lashes. abu pabandziau parduotuvej, abu patiko, tai dabar negaliu apsisprest. kazin kuris ilgiau nepakeicia konsistencijos? nes atskiria ir ilgina abu neblogai.
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 08 01, 20:03)
as renkuosi tarp telescopic ir mf false lashes. abu pabandziau parduotuvej, abu patiko, tai dabar negaliu apsisprest. kazin kuris ilgiau nepakeicia konsistencijos? nes atskiria ir ilgina abu neblogai.

false lash atskiria, bet neilgina
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2009 08 01, 15:50)
drinks_cheers.gif isties sis tusas labai pastorina ir paryskina blakstenas

as irgi tik sita naudoju,jau 2 metus. Bet galvoju,gal i koki kitapamainyti,nors baisu rizikuoti,jei blogesnis efektas bus tai vel prie mf grizti tektu rolleyes.gif
Siaip kiek kitu bandziau-lancome,bourjois,loreal tai ne vienas mf 2000 neprilygo.
Papildyta:
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 31, 15:14)
gal kas bande toki ir toki,ir gali palygint  ax.gif
user posted imageuser posted image

bandziau auksini-nieko gero,pailgina kazkiek,bet siaip..absoliuciai jokio efekto nepamaciau smile.gif labai naturaliam ispudziui jis tinkamas.
Atsakyti
As visada naudoju 2 tusus - efektas ispudingas smile.gif Siuo metu: Maybelline (man tusai labai neblogi, ko nepasakyciau apie likusia kosmetika) colossal ir Loreal collagen.

ka tik baigiau Max factor masterpiece max - ispudzio nepaliko schmoll.gif Kazkaip man Max factor tusai nepatinka.
Atsakyti

turejau MF false lashes ir Loreal Telescopic man irgi buvo aktualus klausimas kuris greiciau prades tirsteti tai man asmeniskai greitciau pradejo MF
O kas liecia blakstienu atskirimo, labai atskirdavo MF o Loreal labiau paiilgindavo
bet siaip tai istikruju abu neblogi tusai
Atsakyti

false lashes -paskutinis s... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 01, 21:00)
Siaip kiek kitu bandziau-lancome,bourjois,loreal tai ne vienas mf 2000 neprilygo.

Pritariu, kad MF 2000 Calorie dažo labai gražiai drinks_cheers.gif

QUOTE(Spicas @ 2009 08 02, 11:46)
false lashes -paskutinis s... schmoll.gif

Man irgi doh.gif
Atsakyti