Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 02, 18:33)
Klausimas kurios naudojo Maxfactor masterpiece max ir 2000 colorie dramatic look  4u.gif  Kuris labiau tankina? Ar nebyra jie?

Man geriau tankina ir ilgina MasterpieceMax. Nebyrėjo nei vienas.

QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 06, 19:07)
O kaip jums lorealio tas dvipusis tusas? Mano viena drauge turejo auksinej pakuotej, kita melsvoj, abi labai gyre. Gal is jusu kasnors bande? Mane tai tik nervina, kad ten tas baltas yra, su juo pirma dazais, tada su juodu... Laiko manau tam reikia, kad graziai butu.. g.gif  smile.gif

Nepatinka man dvipusiai tušai schmoll.gif Nemėgstu ilgai dažytis, o čia reikia žaisti pradžioj su baltu, po to su juodu, sulipina blakstienas, labai sunku gražiai pasidažyti ant viršaus to balto sluoksnio, blakstienų gražiai atskirti nei karto nepavyko, tikrai kaip kažkas sakė, blakstienos juo padažytos atrodo kaip po vakarykščio baliaus doh.gif Be to, neretai matosi baltumas prie blakstienų, kažkaip dažant su juodu jis neapima visos blakstienos ir iš viršaus baltumas lieka matomas (nežinau ar suprantamai paaiškinau) smile.gif tai man tas dar labai negražiai atrodo.

QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 06, 19:21)
Dar pamirsau pamineti: prie blogu priskirciau Isadora (sulipina) ir Gosh wonder volume (ziauriai tepa, paakiai paluode)

Kurį butent? Isadora gi ne vienas tušas yra smile.gif Turėjau Build-up Extra Volume, tai būtų buvęs vos ne tobulas tušas- labai gerai tankino ir ilgino, blakstienos pasidažius kaip vėduoklės atrodydavo, bet siaubingai tepė paakius ir vokus.

QUOTE(Elegant @ 2009 08 09, 09:28)
Pas draugę išbandžiau iki tol man nematytą tušą Maybelline Great Lash Waterproof. Galiu pasakyti kad tikrai buvau labai nustebusi - padažė ryškiai, gražiai, nesulipino, o kad vandeniui atsparus taip pat įsitikinau. Dar labiau nustebau Droge pamačiusi, kad jis tekainuoja ~20Lt. Žodžiu, panos jei reikia nebrangaus vandeniui atsparaus tušo, rekomenduoju.

http://www.maybellin...oof-mascara.htm
Netgi pripažintas "America’s #1 mascara" 

Esu ir tokį turėjus prieš kelis metus, labai nepatiko, nesupratau ką jis daro, šiek tiek pajuodino blakstienas ir tiek. Apie kažkokį ilginimą, tankinimą ar pan. net kalbos nėra. Neįsivaizduoju kaip jis gali būti "America’s #1 mascara" doh.gif

Atsakyti
Neseniai nusipirkau Helena Rubinstein Queen Lash Mascara. Nu ne mano skonio visiskai. Daugiau nepirksiu. Vis tik man Dioro labiausiai patinka, na dar Lancome nieko. Tobuliausias buvo, jei gerai pamenu, Diorific is Dior Limited Edition tokiam auksiniam indelyje, bet jo jau keleta metu nera unsure.gif
Atsakyti
O gal kuri bandėte tą nauja L'oreal Extra Volume Collagene + ? Įdomu ar skiriasi kuo nors nuo paprasto, ar liko toks pats š biggrin.gif
Atsakyti
parduociau YSL ilginanti blakstienu tusa uz 70 lt. Viena karta daziausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 08 10, 18:07)
O gal kuri bandėte tą nauja L'oreal Extra Volume Collagene + ? Įdomu ar skiriasi kuo nors nuo paprasto, ar liko toks pats š biggrin.gif

As siandien maciau parduotuvej smile.gif Tai galvoju ko jie cia skiriasi, paskaiciau aprasyma tai visikai ta pati raso biggrin.gif nu gal geresnis sakyciau, vistiek patobulintas g.gif Nes kiek esu girdejus apie paprastaji (be +) tai atsiliepimai nekokie doh.gif
Atsakyti
Ką apie šitą GIVENCHY manot?

user posted image

Gal bandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 11 rugpjūčio 2009 - 10:49
QUOTE(Milmar @ 2009 08 11, 11:45)

user posted image

Gal bandėt?

as bandziau lorealio su tokiu burbuliuku, tai dazytis nepatogu man labai su juo smile.gif 4u.gif
Atsakyti

user posted image

Gal bandėt?

Jau n kartu jis sitoj temoj aptartas - paieskoki per paieska, tai rasit daug atsiliepimu. wink.gif Asmeniskai man nepatiko - nejo graziai pasidazyt, tepliojo (kas man retai buna).
Atsakyti
Merginos, ka esat radusios geresnio uz MF masterpiece max? Nes man jis labai geras, idomu ar yra dar geresniu
Atsakyti

user posted image

Gal bandėt?

man labai patiko. Labai lengvai eina prieit net prie akių vidinių kampų, kas su įprastu šepetėliu man sunkiai sekas. ir iššukuoja blakstienas gerai, nesulipina, gražiai ilgina tankina. Ir aišku labai smalsu tokį išbandyt buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2009 08 11, 16:32)
Merginos, ka esat radusios geresnio uz MF masterpiece max? Nes man jis labai geras, idomu ar yra dar geresniu

MF False Lash Effect thumbup.gif Jokie Lancome neprilygsta... Kazkada paaukojau 100 Lt isgirtajai Lancome Hypnose (nzn kaip rasosi, bet supratot), padaziau dvi sav ir uzdziuvo. Niekad taip nebuna. Na, nezinau, gal LT sh...tik, nes sese UK pirko, gyre baisiai tai teko ir man nusipirkti. Bet nea. Uz jo kaina mano du MF iseina, o tepa liuksiskai. ax.gif

P.S. Dar lb patiko Clinique (nepamenu kaip vadinasi), sviesiai zalia parlamutro bonkute, sepetelis trikampio formos, puikiai pasiekia krastelius, nelipina. Kaina apie 70 Lt Sarmoje.
Atsakyti
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 11, 15:31)
MF False Lash Effect  thumbup.gif Jokie Lancome neprilygsta... Kazkada paaukojau 100 Lt isgirtajai Lancome Hypnose (nzn kaip rasosi, bet supratot), padaziau dvi sav ir uzdziuvo. Niekad taip nebuna. Na, nezinau, gal LT sh...tik, nes sese UK pirko, gyre baisiai tai teko ir man nusipirkti. Bet nea. Uz jo kaina mano du MF iseina, o tepa liuksiskai.  ax.gif

oi kaip man nepatiko tas MF False Lash Effect schmoll.gif man vienas is blogiausiu
Atsakyti