Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

Mano mėlynukė išbalo blink.gif

sanpaulijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 10, 13:23)
auryle ,labai aciu.Dabar lauksiu.A,o kiek mazdaug laiko reikia laukti bigsmile.gif

Na, aš kažkaip nesekiau laiko blush2.gif Bet panašiai apie mėnesį.. Tiesa, dar labai priklauso ir nuo to, kiek giliai lapelis įsodintas. Reikia stengtis nekišti giliai, o jei lapukas virsta - jį tiesiog paremti iš "blogosios" pusės wink.gif Kai giliau įsodinti - ilgiau lenda vaikiukai smile.gif
Atsakyti
aciukas,auryle,lauksiu...kai islys svesime krikstynas... lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Mergaitės,kodėl taip yra,pražydo"Frozen in time" 2 žiedeliai ir abu jie skirtingi g.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as SHULTS žydinčiom sampaulijom,palaisciau,tai toks jausmas,kag
gelytes tik ir lauke to... biggrin.gif ,pasidare stangrios,blizgeti labiau pradejo bigsmile.gif
Atsakyti
Šias trąšas sanpaulijoms aš naudoju jau metus laiko, ir atsidžiaugti negaliu smile.gif pries porą mėnesių įsigijau Schultz trąšas ir kaktusams, ir žalialapėms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 13, 08:45)
Nusipirkau ir as SHULTS žydinčiom sampaulijom,palaisciau,tai toks jausmas,kag
gelytes tik ir lauke to... biggrin.gif ,pasidare stangrios,blizgeti labiau pradejo bigsmile.gif

blink.gif begsiu ir as siandien isigyti cool.gif nes pasodinau Allan's fallens angels vaika ir jis man kazkoks ne toks doh.gif reik atgaivinti rolleyes.gif
Atsakyti
turesiu ir as varyt nusipirkt tu trasu biggrin.gif
prazydo mano warm sunchine aciu tau JOLSIN thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 07 13, 00:17)
4u.gif
Mergaitės,kodėl taip yra,pražydo"Frozen in time" 2 žiedeliai ir abu jie skirtingi g.gif

Pas mane irgi dvi spalvos ant vieno stiebelio biggrin.gif , tik žinoma bevardė ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 07 13, 12:38)
Pas mane irgi dvi spalvos ant vieno stiebelio biggrin.gif , tik žinoma bevardė ax.gif

Bet kokia graži wub.gif
Atsakyti
O cia mano keistuole biggrin.gif
user posted image
Evening Splendor turejo buti ax.gif
Ziedai gigantiski, 8 cm. blink.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 07 13, 10:54)
blink.gif begsiu ir as siandien isigyti cool.gif nes pasodinau Allan's fallens angels vaika ir jis man kazkoks ne toks doh.gif reik atgaivinti rolleyes.gif

Naujai persodintų vaikučių neskubėk tręšti. Pradėk tik po 2 savaičių, kai jie įsitvirtins. Geriausiai iš pradžių patręšti daugiau azoto turinčiomis trąšomis, kas padėtų augančiai lapijai.
QUOTE(l@n@ @ 2009 07 13, 14:46)
O cia mano keistuole  biggrin.gif
user posted image
Evening Splendor turejo buti  ax.gif
Ziedai gigantiski, 8 cm.  blink.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Labai įdomus reiškinys. Tiesiog saqnpaulija "atvirto" į 'Arctic Frost'. Sorano iš pastarosios savo veislės gavo stabilų sportą - mėlynai violetinį 'Evening Splendor'. Aš taip pat esu gavusi šį sportą - gražūs, labai dideli, įspūdingi žiedai. Bet man gražesnis 'Arctic Frost'. Tad dabar, l@n@, spręsti jums - džiaugtis ar liūdėti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(merga @ 2009 07 13, 00:17)
4u.gif

gal gali parodyti keistuolės nuotraukėlę? Įtariu antras žiedas žydi kaip 'Frosty Frolic'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 13 liepos 2009 - 13:57