Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

Ir kų    lens.gif  listen.gif

kad prisijuokiau iki ašarų
Papildyta:
TOKIOS gražios gelytes visų,o jau ausraz.
ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 01, 13:16)
Alio-nka, tikrai labai gražios gėlytės bigsmile.gif
O spec. paruoštas vanduo - virintas ar kaip g.gif

Ne, virintas netinka, saldau vandeni,darau dar taip vadinama "negyva vandeni", bet reikia salditi ne visa vandeni, o tik puse, ar 2/3, kita nupilti, nes pirma uzsalo svarus vanduo.Ta kur uzsalo istirpdinti, na ir savaime aisku sulaukti kol bus kambario temperaturos
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 03, 11:06)
Daug metu auginu sanpaulijas, per laika isimeni ivairia informacija, patarimus, augalai, kurie turi pukuotus lapukus yra neapipurskinejami, lapelio pukiukai, seriukai, atlieka labai svarbia funkcija, jie saugo augala nuo dregmes pertekliaus, seriukai neleidzia lapui sudrekti, taip pat saugo nuo tiesioginiu saules spinduliu, pagal lapo isvaizda, galima pasakyti, kas augalui patinka, o kas ne.Jei jau jums reikia jas apipurskineti, jokiu budu nepurskite saltu ar per siltu vandeniu, nes lapai ir ziedai nueina dememis.Be to turiu daug knygu enciklopediju apie augalu prieziura, ten parodyta, kad purksti negalima, bet kiekv. turi savo praktika, as nepurskiu, auga gerai smile.gif Ir dar noriu pridurti, kad apipurskinejimas skatina isimesti puviniui, bei grybelinem ligom/is praktikos/geriau purksti ne ant sanpaulijos, o ora aplink jas.

Na auginu jau ne pirmus metus, tai kaip ir zinau tas pagrindas, apipurskineju tik kai karsta, na ir ziema, pas mus lb.sausas oras, kaip ir rasiau tik spec. paruostu vandenuku,purkstuvu kuris padaro toki kaip dulksna, kita kart net apipurskineju tiesiog virs augalu, bet ta dulksna nuseda lasiukais ant augalu, atrodo kad mano gelitems tai patinka, todel ir klausiau del lygu,nes pradejau nerimauti, na tieks dar info pajeskoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 03 rugpjūčio 2009 - 23:25
sta dar vienas ziedelis prasiskleide,tai simpler time
user posted image
Atsakyti
Truputį apšvarinta tema biggrin.gif

linaule, kokiu aparatu tu fotografuoji g.gif , pas tave nėra macro funkcijos g.gif
QUOTE(alio-nka @ 2009 08 04, 00:23)
Ne, virintas netinka, saldau vandeni,darau dar taip vadinama "negyva vandeni", bet reikia salditi ne visa vandeni, o tik puse, ar 2/3, kita nupilti, nes pirma uzsalo svarus vanduo.Ta kur uzsalo istirpdinti, na ir savaime aisku sulaukti kol bus kambario temperaturos

doh.gif kiek terlionės blush2.gif

Pas mane pumpuruojasi, pumpuruojasi gėlytės iš ausrazs, o išsiskleidė akytė sesytė biggrin.gif bet vėl beveik baltas - vos viduriukas melsvas, žiedai apie 7cm blink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 04 rugpjūčio 2009 - 11:59
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 04, 12:56)

linaule, kokiu aparatu tu fotografuoji g.gif , pas tave nėra macro funkcijos g.gif

doh.gif pas mane irgi nera...arba nebent nerandu... doh.gif
Atsakyti
Nuo pavasario vis dziugina savo ziedais SunSuzle wub.gif ir vis didesniais thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 04 rugpjūčio 2009 - 12:35
QUOTE(*dew* @ 2009 08 04, 13:32)

Turėtų būt toks ženklas kaip tulpės žiedas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2009 08 04, 13:35)
Nuo pavasario vis dziugina savo ziedais SunSuzle  wub.gif ir vis didesniais  thumbup.gif

thumbup.gif tokia sodri spalva bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 08 04, 13:35)
Nuo pavasario vis dziugina savo ziedais SunSuzle 

Pavadinimas - 'Sun Sizzle'
Atsakyti
QUOTE(simLij @ 2009 08 03, 20:16)
kad prisijuokiau iki ašarų
Papildyta:
TOKIOS gražios gelytes visų,o jau ausraz.
ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Zinokite as irgi iki asaru prisijuokiau, vakare negalejau surimteti, fainai gavosi, o ko ir nepasijuokti, linksma mums, tokie visu grazus ziedai tikrai vercia sypsotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 08 04, 13:32)

dzuke,deja,yra tavo laimei lotuliukas.gif ir kas g tau nepatinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 04 rugpjūčio 2009 - 17:30
QUOTE(linaule @ 2009 08 04, 18:29)

irnesakyk.gif tai man čia jokia laimė, kai kuriuos žiedelius nelabai įžiūriu lens.gif tai ir paklausiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 08 04, 18:29)

Linaule, jeigu yra makro režimas, žiedus iš arti reikia fotografuoti tik su juo. Kitaip nuotraukos išplaukusios ir žiedų grožis tikrai paslepiamas. O aš, jau manydama, kad šio režimo jūsų fotoaparate nėra, ruošiausi siūlyti pabandyti fotografuoti iš toliau, bet pritraukus su "zoom'-u vaizdą
Atsakyti