Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

QUOTE(ausrazs @ 2009 08 06, 19:17)
Labai svarbi ir gera jų savybė, kad jos užima daug mažiau vietos nei standartinės

Aš jas kai pamačiau, tai toks jausmas kaip turint penkiametį vaiką pamatyt kūdikį biggrin.gif
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 06, 19:26)
Na dzuke graziai soki is dziaugsmo biggrin.gif kokias isigijai ax.gif

Paskui pžiūrėsiu ką aš ten parsitempiau biggrin.gif , einu dar į lauką gėlių liet karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 06, 20:04)
.... einu dar į lauką gėlių liet karsta.gif

Baltai pavydžiu žemės ir gėlyno prie namų cool.gif
Atsakyti
Sulaukiau pirmojo 'Belyje Noči' žiedo - teisingo biggrin.gif Šios veislės vaikučius išdovanojau, o paskui galvoju: o jeigu man liko toks, kuris žydės neteisingai? Todėl labai jaudinausi, o žiedai kaip tyčia skleidėsi labai ilgai. Pagaliau sulaukiau: švelniai žydrame fone balti šešėliniai fantasy - kaip saulės zuikučiai...
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 06 rugpjūčio 2009 - 21:13
Sveikos,mergytės 4u.gif
Mano palangė ir pasipuošus:"Frozen intime"pasipuošė jau tikrais žiedeliais,"Wilodene" turi 2 žiedelius,o Debon's Christmas Morning"turi kol kas vieną,bet laabai didelį žiedą 4u.gif .Kai tik atsilaisvinsiu būtinai įkelsiu nuotraukas,pasipuokit ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 06, 19:15)
alion-ka, kokios sveikos jusu gelytes, ir kaip gerai, kad tiek daug turite, bus vaikuciu, gal pertekliu parduosite, as irgi is klaipedos, gal sakau kokiu idomiu veisliu atsisiuntete ax.gif

Na ziuresim kas isgivens, jau turiu pirmus praradimus verysad.gif o vakar jau ir miniuku 2 lapiukus ismeciau, o taip noriu miniuku
Kolkas apie pardavima negalvojau, o gal ir jus kokiu idomiu veisliu turite, galetumem mainus pasidarit, nors nelabai ka ir turiu is idomesniu g.gif
Atsakyti
Gavau pavyzdį, kaip šiltas oras veikia sanpualijų žydėjimą. Pirmą kartą pavasarį 'Moroznaja Višnia" žydėjo pagal aprašymą, netgi vyšninės spalvos buvo mažoka, daugiau dominavo balta.
O dabar štai kaip skirtingai ir labai jau "vyšniavai" pražydo 2 mano Moroznajos Vyšniosuser posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 06, 21:56)
Sulaukiau pirmojo 'Belyje Noči' žiedo - teisingo biggrin.gif 

Labai gražus žiedelis. Ir spalva tokia subtili wub.gif wub.gif
Atsakyti
ausrazs žiedai labai nuostabūs wub.gif

Žadėtieji vaizdai biggrin.gif , dvi žydinčios wub.gif
Rob's Vanila Trail

user posted image
user posted image

Rob's Hot Tamale

user posted image
user posted image

Taip pat gavau Rob's Boolaroo, (ant dviejų vazoniukų tas pats vardas, tai nežinau ar du vienodi, ar vardai sumaišyti g.gif )
Lunar Lily ir Golden Glow - net nežinau blush2.gif , čia gal ne miniukės unsure.gif
Papildyta:
Miniukės tokiuose mažučiuose vazoniukuose visą gyvenimą auga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 07 rugpjūčio 2009 - 13:07
Ačiū, Dzūke, už komplimentą Vyšnioms 4u.gif Ir Eya - Baltoms naktims 4u.gif
Na, bet jau gražiai nufotkinai - ir fonas, ir puodelis priderinti wub.gif
Kai ką Tau atsakysiu. Nežinau, tik dėl miniukių vazonėlio dydžio - reikia kur nors paieškoti info.
Lunar Lily - pusiau mini, Golden Glow - standartas. Rob's Boolaroo vienodi dėl to, kad labai gerai į platesnį, bet negilų indą susodinti kelis treileriu vaikučius - paskui galima paprasčiau ir greičiau, negu pasodinus tik vieną, formuoti gražią svyrančią kompoziciją. Šiaip paprastai sodinama dar daugiau - 3 ar 5 vaikučiai maždaug lygiais tarpais vieną nuo kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 07 rugpjūčio 2009 - 13:24
ausrazs, dėkui už informaciją 4u.gif

Puodelius ištraukiau iš archyvo biggrin.gif , truputį pergilūs, tai ant dugno padėjau kiminų g.gif , nemėgstu nuogų plastmasinių vazoniukų blush2.gif

Na, einu dirbt, bais man dabar reika roletų dry.gif , kad galėčiau gėlytes apsaugot nuo tiesioginės saulės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2009 08 07, 03:20)
Na ziuresim kas isgivens, jau turiu pirmus praradimus  verysad.gif o vakar jau ir miniuku 2 lapiukus ismeciau, o taip noriu miniuku
Kolkas apie pardavima negalvojau, o gal ir jus kokiu idomiu veisliu turite, galetumem mainus pasidarit, nors nelabai ka ir turiu is idomesniu  g.gif

Kad ir as neturiu jokiu kitokiu, iskyrus tas,kurias mergaites forumuose turi, labai susizaviu viena ar kita veisle, o po to ieskau biggrin.gif Kol kas pas mane lapai su neatskirtais vaikuciais, nors turiu ir keleta praaugusiu vaikuciu, bet tik kokl kas po viena, kai turesiu priauglio. parasysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 07, 11:31)
Gavau pavyzdį, kaip šiltas oras veikia sanpualijų žydėjimą. Pirmą kartą pavasarį 'Moroznaja Višnia" žydėjo pagal aprašymą, netgi vyšninės spalvos buvo mažoka, daugiau dominavo balta.
O dabar štai kaip skirtingai ir labai jau "vyšniavai" pražydo 2 mano Moroznajos Vyšniosuser posted image user posted image
Oi kokia grazi vysnia, i nuotraukas ziurint, net nepasakyciau, kad ta pati veisle bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 07, 16:20)
Kad ir as neturiu jokiu kitokiu, iskyrus tas,kurias mergaites forumuose turi, labai susizaviu viena ar kita veisle, o po to ieskau biggrin.gif Kol kas pas mane lapai su neatskirtais vaikuciais, nors turiu ir keleta praaugusiu vaikuciu, bet tik kokl kas po viena, kai turesiu priauglio. parasysiu biggrin.gif
Papildyta:
Oi kokia grazi vysnia, i nuotraukas ziurint, net nepasakyciau, kad ta pati veisle bigsmile.gif
Dabar supratau jusu dzuke dziugesi, tikrai grazios miniukes, bet as kol gyvu nemaciusi, tai kol kas nelabai jomis zaviuosi blush2.gif man daugiau patinka dideli ziedai, bei skroteles, as pastebejau, kad daugelis sanpaulistu nemegsta dideliu skroteliu, o man patinka didelis stambus augalas blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 06, 22:56)
Sulaukiau pirmojo 'Belyje Noči' žiedo - teisingo biggrin.gif  Šios veislės vaikučius išdovanojau, o paskui galvoju: o jeigu man liko toks, kuris žydės neteisingai? Todėl labai jaudinausi, o žiedai kaip tyčia skleidėsi labai ilgai. Pagaliau sulaukiau: švelniai žydrame fone balti šešėliniai fantasy - kaip saulės zuikučiai...
user posted image user posted image
Kokia grazi veisle bigsmile.gif koks svelnus zydrumas, nepaprastai grazi, o ir rods dar margalape, thumbup.gif
Atsakyti
Vivianet, ačiū, 'Bielyje Noči' ne margalapė, tiesiog gal taip šviesa krito
Atsakyti