Galvoju jei seksis augint,tai pavasari dar užsisakysiu.Yra kelios Koršunovos veislės.aš taip pat prisiskaičiau,todel stengiausi nesirinkti jos veislių,nors jos labai gražios.
Aš tai iš p.Jelenos atsisiunčiau 25 veisles ir 5 gavau dovanų ,o jau prisirinkus buvau gal 100
,labai sunku buvo atsirinkt.
Galvoju jei seksis augint,tai pavasari dar užsisakysiu.Yra kelios Koršunovos veislės.aš taip pat prisiskaičiau,todel stengiausi nesirinkti jos veislių,nors jos labai gražios.
QUOTE(simLij @ 2009 08 14, 13:31)
Aš tai iš p.Jelenos atsisiunčiau 25 veisles ir 5 gavau dovanų ,o jau prisirinkus buvau gal 100
,labai sunku buvo atsirinkt.
Ar galit nuordą kokią įmesti iš kur siunčiatės gėlytes
Oi jau radau
Baikit jūs čia apie tuos lapelius iš Jelenos
, bo dar užsimanysiu ir aš užsisakyt
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 14, 14:11)
Aš jau užsimaniau
Būkit geros, kurios užsakinėjot, parašykit bent apytikslias kainas (galima į až), kad aš žinočiau kiek maždaug užsisakyt leidžia piniginė
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 14, 14:11)
Nebaikit, nebaikit. Prašom papasakoti ir parodyti kuo daugiau
Aš jau užsimaniau Bet ten tokia gausa, kad akys raibsta. Tik nėra jokios info (arba aš nerandu) apie kainas, atsiuntimo būdus ir aplamai užsakymus
Būkit geros, kurios užsakinėjot, parašykit bent apytikslias kainas (galima į až), kad aš žinočiau kiek maždaug užsisakyt leidžia piniginė Nes aš noriu visų
Būkit geros, kurios užsakinėjot, parašykit bent apytikslias kainas (galima į až), kad aš žinočiau kiek maždaug užsisakyt leidžia piniginė Nes aš noriu visų
Užsisakinėjau lapelius, tai lapelio kaina:5-6 litai,priklauso nuo veislės.
vaikučių turi mažai ir atskirai parašo ką turi,kainos tiksliai nepamenu.
siunčia paštu,plius pašto išlaidos.
parašykit jai el.laišką,viską parašys,labai maloni moteris.
lapelių kokybė tikrai labai gera,likau patenkinta.
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 14, 15:11)
Keista, kad dar neuzsimanet
Na gerai, einu 'rašyt' laišką Jelenai
, o tai LaiLaa paskui visus išpirks
As tik pirma kart is lapliu bandau sias gelytes augint,siemet ankstyva pavasari prikaisiojau lapeliu,visi sekmingai prigijo,daug lapuku prileido,sakykit o kada galiu tiketis pirmu ziedeliu?
QUOTE(shidochika @ 2009 08 14, 17:12)
Kazkur po Naujuju, apie pavasari
Aciu uz atsakyma,kaip nekantriai laukiu
sumaisiau vazonelius,nezinau net kuriame kokia spalvyte slepias,dar idomiau bus siurprizas
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 14, 16:37)
Ispirks ispirks