Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 07, 15:17)
Man pernai rudeni padare abrazija, del po metu laiko mmm nebuvimo prasidejusio labai gausaus kraujavimo. Padare tada tyrimus - prolaktinas buvo padidejes labai smarkiai, tai kol tyre skydliauke, hipofize, (sios tyrimas vienas daromas buvo beveik 3 menesius  doh.gif ) as geriau KT ir laukiau  unsure.gif paskui po 5 menesuku KT pakartojom tyrimus - kaip ir norma, skyre 3 menesius pabandyt su duphastonu, tai va trecia cikla islindo O hihihi.gif tai pasiule dar pora ciklu pabandyt, jei nepavyks naturaliai - bandysim stimuliuot. Tai va ir laukiu kol kas matuodama BT  blush2.gif

Oho kiek vargeliu apturejai blink.gif Pas mane mm ilgiausiai yra nebuvusios 3 men. Na as jau nuo rugpjucio irgi pradesiu rimtai tirtis nes jau puse metu busim bande, tai jau eisiu turbut ir hormonus issitirti ir visa kita... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 07, 16:29)
Oho kiek vargeliu apturejai blink.gif Pas mane mm ilgiausiai yra nebuvusios 3 men. Na as jau nuo rugpjucio irgi pradesiu rimtai tirtis nes jau puse metu busim bande, tai jau eisiu turbut ir hormonus issitirti ir visa kita...  unsure.gif

irnesakyk.gif zinok kai viskas eina visai nebaisu buna hihihi.gif kai perzvelgi is ilgesnio laiko - tada pasirodo baisiau unsure.gif svarbiausiai kad gydytoja sustra turejau doh.gif ateinu po pusmecio nebuvimo mm, aiskinu jai, kad nesergu, kad nepastoju - o ji man - "po santykiu pagalvele po dubeniu pasidekit, jusu gimda uzsisukus" doh.gif doh.gif doh.gif o kad pusmetis mm nera - tai visai dzin irnesakyk.gif Na bet ne i tema cia lotuliukas.gif
O tu pamatysi - kreipsiesi - istirs, jei kas negerai paremontuos ir busi nestuke.gif pamatysi ir net ilgai nereikes laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 07, 17:07)
irnesakyk.gif zinok kai viskas eina visai nebaisu buna hihihi.gif kai perzvelgi is ilgesnio laiko - tada pasirodo baisiau  unsure.gif svarbiausiai kad gydytoja sustra turejau  doh.gif ateinu po pusmecio nebuvimo mm, aiskinu jai, kad nesergu, kad nepastoju - o ji man - "po santykiu pagalvele po dubeniu pasidekit, jusu gimda uzsisukus"  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o kad pusmetis mm nera - tai visai dzin  irnesakyk.gif Na bet ne i tema cia  lotuliukas.gif

swoon.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif zinok kai viskas eina visai nebaisu buna hihihi.gif kai perzvelgi is ilgesnio laiko - tada pasirodo baisiau  unsure.gif svarbiausiai kad gydytoja sustra turejau  doh.gif ateinu po pusmecio nebuvimo mm, aiskinu jai, kad nesergu, kad nepastoju - o ji man - "po santykiu pagalvele po dubeniu pasidekit, jusu gimda uzsisukus"  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o kad pusmetis mm nera - tai visai dzin  irnesakyk.gif Na bet ne i tema cia  lotuliukas.gif
O tu pamatysi - kreipsiesi - istirs, jei kas negerai paremontuos ir busi  nestuke.gif  pamatysi ir net ilgai nereikes laukti mirksiukas.gif

as ir buvom ant panasios gines pataikiusi, mmm nebuvo tris men, sako pas tave viskas tvarkoje, grazu, nieko blogo nematau, nezinau kodel tau mmm nera, israse vaistu, nuejau i vaistine, o ta sako vaistinej, tokiu vaistu nera lotuliukas.gif po vaistu gerimo liepe ateiti dar karta, nuejau, o ji sako, vyro sperma tyret, ilgai draugaujat, o dar be vaiko? sakau ne, nes mes dar jo net neplanuojam, saugomes, o ji man sako: tikriausiai vyro sperma bloga, kad dar nepastojai, kaip negirdejo apie saugojimasi. O mes tikrai tuo metu rimtai saugojomes. Daugiau pas ja aisku nejau

Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 06, 08:50)
Labas rytas pakylau BT

Labai grazus grafikelis 4u.gif Daug zadantis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 05, 21:28)
Sveikos merginos  4u.gif
Gal galit patarti - tokio ryskumo OT - neigiami, ar jau teigiami... Kaip ir gana ryskus, cia 30, pasimeciau ka man i grafikus zymeti "+" ar "-"  g.gif  g.gif
user posted image

Pas mane toks 30 buvo teigiamas, nes kita diena jau buvo neigiamas...dar tuo paciu metu dariau OT 20 tai vienodo ryskumo buvo abi juosteles...
Atsakyti
Sveikutes, pasirodau http://www.fertility...com/home/27e978 4u.gif speju, kad O jau buvo 20cd 4u.gif

Nu cia tai pavaro tos gines, ka zinau.... Man siek tiek kitaip buvo, kai nuejau su MB pas gine ir pasiteiravau ar galetu anksciau patikrinti tai ji man atsove : Nesiosi ar ne?! tai vos nenukritau, ziauriai susinervinau ir grizusi persirasiau pas kita gyd. pora karteliu pasilankiau pas ja, o paskui persirasiau vel pas kita doh.gif bet si karteli pataikem 4u.gif ILona Silkaitiene labai faina gyd ir ismano savo darba, bet gaila mums nepavyko issaugoti vaikelio.... :veryjavascript:emoticon(':wub:')sad: wub.gif
Atsakyti
O tu pamatysi - kreipsiesi - istirs, jei kas negerai paremontuos ir busi  nestuke.gif  pamatysi ir net ilgai nereikes laukti mirksiukas.gif

Jo itariu laukia kazkoks remontas manes... blink.gif Nu su tokiom ginem tai baisu net, manoji lyg ir normali bent jau viska normaliai isaiskina.. O tau linkiu kuo greiciau pagauti savo zirniuka... bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Žiūrėkit man po MJ koncerto trifazė biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, mano irgi link trifazio neša lotuliukas.gif
Tik tas kritimas pabaigoj nekaip atrodo blush2.gif cool.gif
http://www.fertility...com/home/2399fb
Atsakyti
Paverčiau, gal kam įdomu, duok diev, kad kas nors patikės 4u.gif

FF sako, kad nedarykit, mielosios NT per anksti, nes galit stresuoti ir nusivilti, net jei esat nėščios. Va, statistika dėl NT darymo, kad ir nėščios, tai labai mažas procentas rodo prieš mmm. beje, pažymi, kad tikriausiai neigiamus NT ne visi ir žymi.

user posted image

Rašo, kad dažniausiai testuotis pradeda 10 DPO, nes negali numalšinti noro ir smalsumo. Kažkada jau rašiau, kad vidutinis DPO skaičius yra 13,6, kada gaunamas teigiamas rezultatas, o antros fazės dienų vidurkis yra 14 dienų. Vadinasi sulakti mmm dienos yra tikslinga, nes retai kam parodo anksčiau.

Dar rašo, kad moterys, kurios nebuvo nėščio, per anksti dariusios NT pasižymi tuo, kad labai daug testuojasi (ir be reikalo), nuo tos dienos, kada pabandė pirmą sykį. Taigi patariama anksčiau nesitestuoti, pagailėti savo emocijų ir pinigų, ypač kraujo laboratorijose išleistų, nes jei laiku testuotumėme rodytų aiškiai ir nereikėtų spėliot.

Dar FF teigia, kad gali laukti nusivylimas, susirūpinimas, dviprasmybės ir visa tai bus sujungta su neigiamų ar "potencialiai neteisingų" neigiamų rezultatų matymu.
'Mes rekomenduojame tiek kiek įmanoma iš tikrųjų laukti iki bandomosios datos'.

Atsakyti
Labas rytas, Abo aciu uz staipsniuka smile.gif nedarysiu dabar NT anksciau laiko, nes jau ruosiausi ryt gadinti blush2.gif dabar lauksiu mm
grafikas turbut ir nenubres O , si karta.
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(madi @ 2009 07 08, 08:03)
Sveikutės, mano irgi link trifazio neša lotuliukas.gif
Tik tas kritimas pabaigoj nekaip atrodo blush2.gif  cool.gif
http://www.fertility...com/home/2399fb

Ale gražus šuoliukas, lauksim II su tokia BT biggrin.gif

Aš tai leidžiuos toliau unsure.gif
user posted image
Atsakyti