Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Miargos, baikit muštis biggrin.gif
QUOTE(Abo @ 2009 07 09, 13:26)
Mano ginė pasakytų, kad tau ovuliacijos nebuvo unsure.gif

Iš šių ciklų  VAsako, kad antrame nebuvo ovuliacijos. Taip pat sako, kad paimi sau gražiai ir nusibraižai liniją ties tempa 37 (sako kad visiškai be tikslo brėžia linijas pagal pirmos fazės tempą) ir jei 30 CD (mano atveju) bus virš 37 nors pusę padalos jau bus geras ženklas. Dar palaukt tris dienas ir daryt NT smile.gif O jei susirgsiu mmm, tada 5 CD ateit pas kitą ginę (nes ji atostogaus), nes reik pažiūrėt ar cistų nėra.

Dabar vaginalinio echo nedarė, nes antra fazė neinformatyvi 
Papildyta:
Mnao ginė sako, kad HCG jei darai, tai daryk kas dien, o ne vieną kart, nes padidet turi ir kitą dieną, o jei krinta gali būt ne vietoj ir reik skubios apžiūros (tu, bum sakei, kad lyg nėštumo ne vietoj metu kaip tik labai didėja?  gal čia nuo vietos priklauso )

Žinok aš irgi nesutinku su tavo gine. Gi nebūtinai visada 37 turi būti. Kitos burnoj matuoja tai dar žemesnė temp biggrin.gif Žiūrim visada į skirtumą tarp fazių ax.gif Gal kai eisi pas pavaduojančią ginę jos paklausk - bus ir kita nuomonė mirksiukas.gif
Su echo pažiūrėjus būtų pamačius kad įvyko ovuliacija - matosi geltonkūnis tada mirksiukas.gif

Šiaip Hcg turi dvigubėti kas 2-3 dienas, todėl ir sakiau kad kas antrą dieną nusileistų kraują mirksiukas.gif Iki 1000 miu (ar kokių ten) nieko nesimato gimdoj (6 sav jau tikrai turi matytis), jei skaičiukai nedidėja tai negimdinis, o jei skaičiukai didėja (virš 1000) ir visviena nieko nesimato reiškias negimdinis ax.gif

QUOTE(Abo @ 2009 07 09, 13:30)
Dar va šitas grafikėlis buvo keistas praėjęs tai pamenat, kai pamaniau, kad ovuliacija gal buvo anksčiau. tai ginė sako, kad ovuliacija buvo ne taip kaip nubrėžta, o 13-14 dienomis

Bet kodel tada mano antra fazė tada su vienodu skaičiumi. Nežinau, gal čia probėgom kaip peržvelgė, ką ne taip pamatė, ką manot?

Šiaip jo, jei ne OT aš irgi taip sakyčiau kaip tavo ginė. Čia kažkaip nesutapo OT ir BT, kažkas ne taip buvo, lyg ir vaistų nevartojai g.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 09, 13:50)
Bet kaip gali gine klysti  g.gif  Idomu sumisima tu cia i foruma inesiai 

Dar ne tokių istorijų iš ginių esam girdėję hihihi.gif
Mano ginė irgi nelabai BT tiki tai bileką gali pasakyti, bet manęs neįtikins kitaip hihihi.gif

QUOTE(Tejyte @ 2009 07 09, 14:33)

Skirtumas tarp fazių yra, progesteronas rodo kad buvo O, viskas ok mirksiukas.gif

QUOTE(Daugelaite @ 2009 07 09, 14:44)
Ir dar mergos, negi butina tuos hormonu tyrimus daryti tiksliai konkreciomis ciklo dienomis, juk buna savaitgaliai ar paprasciausiai negali, negi 2-3 dienos i sona blogai?

Nebūtina. Pvz progesteroną galima daryti 5-7 dpo, tai galima ištaikyti kad nebūtų savaitgalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 09, 15:05)
Žinai ką... Aš nė žodeliu neužsiminiau apie darytus NT ir HCG, bet ji paklausė kaip mano mmm paskutinės ir pasakė, kad panašu, jog praėjęs ciklas galėjo būti su nėštumu ne vietoj. Mistika. Bet ji taip pasakė, aš sakau, taip, dariau, kasdien blyškėjo.

O is ko ji taip sprende is BT ar is apziuros ax.gif
Atsakyti
Oij, aciu Abo ir Chenelle uz gera juoko doze lotuliukas.gif Nepykit, bet rimtai taip skaniai seniai nesijuokiau.
Man tai viena aisku, kad TIESA SLYPI KAZKUR ANAPUS, ir mes mirtingi visi klystam, visi savas ,,taisykles" turim ir jomis vadovaujames.
Kalbant apie grafikus, dabr tik ir ziuriu ilindu visus is eiles pastojusiu.. Ir ka, zinokit visokiu ju maciau, net ir tragisku, o pasirodo, kad jie laimingi. Nors mes visos, o ir nenuostabu, kad Abo gine butu juos isbrokinus ir prirasytu kruva vaistu.
Kas liecia BT pakritima pries O, ir as nelabai su tuo 100 proc sutinku, kaip ir kad BT turi pasiekti 37 laipsnius g.gif Juk paziurejus, pas kitas BT pirmoje fazeje laikosi vos virs 36, o mano panasiai 36,7-36,8. Tai man 37 pasiekti ne joks stebuklas, bet pagalvojus tom, kuriu O ivyko prie 36,0 laipsniu iki 37 laipsniu ,,isilti" yra didelis apkrovimas organizmui.
Taigi, mes visos tik speliojam kas ir kaip.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 09, 15:05)
O matuot tikrai tingiu.

Gaila ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2009 07 09, 15:21)
Oij, aciu Abo ir Chenelle uz gera juoko doze lotuliukas.gif Nepykit, bet rimtai taip skaniai seniai nesijuokiau.

Man irgi buvo juokinga, kol nepamaciau, kad Abo rimtai pyksta tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
*****, dukriukas spyrė man į pilvą, net akyse aptemo, labai skaudėjo, o dabar ten gargaliuoja, maudžia, ***** kaip nelaiku verysad.gif

Varau į kaimą ryt be termometro biggrin.gif iki, visoms smile.gif
Atsakyti
Linutas, biski pasisakysiu poster_offtopic.gif del uzdegimo. As ji kazkaip daznokai turiu ir jokiu pozymiu beveik nebejauciu. Isskyru man nepadaugeja. Kartais paniezti ta viecike. Bet as pati jau galiu itarti, kad turiu zaraza pagal kvapa verysad.gif doh.gif
Dazniausiai man gydytojai israso macmiror (berods), ir labai rekomenduoja naudoti Ecovag.
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 09, 13:03)
Ir man nerodo, kelk grafikeli tiesiai cia.. mirksiukas.gif

Gal galit pamokint,kaip ji ikelt,nu niekaip nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytės smile.gif . Dėkui už komentarus, lauksiu o toliau, bet jau taip laikas praiilgo blush2.gif , o kaip čia man ją pagreitinus, ar įmanoma, kaip galvojat? gal kokių vitaminų pagerti, ar ką? dabar geriu folinę rūgštį, vit E 400 ir jau baiginėju Prefemin trijų mėnesių kursą (Prefemin liepė gert genek. ciklo sureguliavimui).
http://www.babyplan....mp;t=1247199147
Atsakyti
Labas rytas, mergytės smile.gif . Dėkui už komentarus, lauksiu o toliau, bet jau taip laikas praiilgo blush2.gif , o kaip čia man ją pagreitinus, ar įmanoma, kaip galvojat? gal kokių vitaminų pagerti, ar ką? dabar geriu folinę rūgštį, vit E 400 ir jau baiginėju Prefemin trijų mėnesių kursą (Prefemin liepė gert genek. ciklo sureguliavimui).
http://www.babyplan.ru/diary
Atsakyti
Atsakyti
Papildyta:
Oho, kiek kartų pasisakiau. Sorry, internetas grybavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2009 07 10, 07:22)
Labas rytas, mergytės smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Is tikro nzn kaip pagreitinti O. Tik seniai kazkur skaiciau, kad daznas mylejimasis skatina ovuliacija ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Gintatute @ 2009 07 09, 22:57)
Gal galit pamokint,kaip ji ikelt,nu niekaip nesigauna  unsure.gif

Pirmo psl neskaitei tongue.gif

1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai.
2. surink www.radikal.ru
3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai.
4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti".
tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit".
5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji.
6. nukopintą adresą įkelk čia
Atsakyti