QUOTE(Abo @ 2009 07 09, 13:26)
Mano ginė pasakytų, kad tau ovuliacijos nebuvo
Iš šių ciklų VAsako, kad antrame nebuvo ovuliacijos. Taip pat sako, kad paimi sau gražiai ir nusibraižai liniją ties tempa 37 (sako kad visiškai be tikslo brėžia linijas pagal pirmos fazės tempą) ir jei 30 CD (mano atveju) bus virš 37 nors pusę padalos jau bus geras ženklas. Dar palaukt tris dienas ir daryt NT
O jei susirgsiu mmm, tada 5 CD ateit pas kitą ginę (nes ji atostogaus), nes reik pažiūrėt ar cistų nėra.
Dabar vaginalinio echo nedarė, nes antra fazė neinformatyvi
Papildyta:
Mnao ginė sako, kad HCG jei darai, tai daryk kas dien, o ne vieną kart, nes padidet turi ir kitą dieną, o jei krinta gali būt ne vietoj ir reik skubios apžiūros (tu, bum sakei, kad lyg nėštumo ne vietoj metu kaip tik labai didėja? gal čia nuo vietos priklauso )

Iš šių ciklų VAsako, kad antrame nebuvo ovuliacijos. Taip pat sako, kad paimi sau gražiai ir nusibraižai liniją ties tempa 37 (sako kad visiškai be tikslo brėžia linijas pagal pirmos fazės tempą) ir jei 30 CD (mano atveju) bus virš 37 nors pusę padalos jau bus geras ženklas. Dar palaukt tris dienas ir daryt NT

Dabar vaginalinio echo nedarė, nes antra fazė neinformatyvi
Papildyta:
Mnao ginė sako, kad HCG jei darai, tai daryk kas dien, o ne vieną kart, nes padidet turi ir kitą dieną, o jei krinta gali būt ne vietoj ir reik skubios apžiūros (tu, bum sakei, kad lyg nėštumo ne vietoj metu kaip tik labai didėja? gal čia nuo vietos priklauso )
Žinok aš irgi nesutinku su tavo gine. Gi nebūtinai visada 37 turi būti. Kitos burnoj matuoja tai dar žemesnė temp

Su echo pažiūrėjus būtų pamačius kad įvyko ovuliacija - matosi geltonkūnis tada

Šiaip Hcg turi dvigubėti kas 2-3 dienas, todėl ir sakiau kad kas antrą dieną nusileistų kraują

QUOTE(Abo @ 2009 07 09, 13:30)
Dar va šitas grafikėlis buvo keistas praėjęs tai pamenat, kai pamaniau, kad ovuliacija gal buvo anksčiau. tai ginė sako, kad ovuliacija buvo ne taip kaip nubrėžta, o 13-14 dienomis
Bet kodel tada mano antra fazė tada su vienodu skaičiumi. Nežinau, gal čia probėgom kaip peržvelgė, ką ne taip pamatė, ką manot?
Bet kodel tada mano antra fazė tada su vienodu skaičiumi. Nežinau, gal čia probėgom kaip peržvelgė, ką ne taip pamatė, ką manot?
Šiaip jo, jei ne OT aš irgi taip sakyčiau kaip tavo ginė. Čia kažkaip nesutapo OT ir BT, kažkas ne taip buvo, lyg ir vaistų nevartojai

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 09, 13:50)
Dar ne tokių istorijų iš ginių esam girdėję

Mano ginė irgi nelabai BT tiki tai bileką gali pasakyti, bet manęs neįtikins kitaip

QUOTE(Tejyte @ 2009 07 09, 14:33)
Skirtumas tarp fazių yra, progesteronas rodo kad buvo O, viskas ok

QUOTE(Daugelaite @ 2009 07 09, 14:44)
Ir dar mergos, negi butina tuos hormonu tyrimus daryti tiksliai konkreciomis ciklo dienomis, juk buna savaitgaliai ar paprasciausiai negali, negi 2-3 dienos i sona blogai?
Nebūtina. Pvz progesteroną galima daryti 5-7 dpo, tai galima ištaikyti kad nebūtų savaitgalis