Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 15, 09:11)
4u.gif
Kaip pas tave reikaliukai,gal junkis  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Stai pas mane kaip rolleyes.gif
user posted image

Laukiu siaip 17 CD. Bet praeita cikla velavo, tai net nzn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 15, 08:14)
Stai pas mane kaip  rolleyes.gif
user posted image

Laukiu siaip 17 CD. Bet praeita cikla velavo, tai net nzn  ax.gif

Tai ir pas tave pakilus siandien +2 laipsniuko g.gif O tu testukus daraisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 15, 09:02)
Jau patvarkyta ax.gif

O as aisku neiskenciau ,pasidariau OT(aisku po pietu pakartosiu),tai ryskutelaitis ax.gif

Nematau schmoll.gif

Mano irgi ryškūs, bet ne teigiami, einu iš proto verysad.gif Nu kaip man nusibodo tuos juostelės ir myzaliukai negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos nu kaip pas jus cia sokineja, grazu ziureti, pas mane tai visa savaite tiesi linija eina, o gal pas mane tikrai el. termometras sygedo.
beje jis po matavimo rodo dvitemperaturas, tai galvoju kapirmoji reiksia o ka antroji g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 15, 09:22)
Tai ir pas tave pakilus siandien +2 laipsniuko g.gif O tu testukus daraisi g.gif

ne nesidarau blush2.gif , tai pakilo, bet palyginus su 6 vidurkiu, tai nepakilo. Manau dar nusileis. Nes nepamenu kad buciau sulaukus O anksciau 17 CD. Paciai idomu, kaip cia ryt poryt ta temp bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 15, 08:23)
Nematau  schmoll.gif

Mano irgi ryškūs, bet ne teigiami, einu iš proto  verysad.gif Nu kaip man nusibodo tuos juostelės ir myzaliukai negaliu biggrin.gif

Aha,pirmai tikrinau rode doh.gif
Cia
Mano tai isryskejo ohoho,fotkinau ale jau kokybe, doh.gif ,sunelis biski pazaide su fotiku doh.gif
Abo,o tu dabar OT daraisi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliukas: 15 liepos 2009 - 08:33
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 15, 09:31)
Cia
Mano tai isryskejo ohoho,fotkinau ale jau kokybe, doh.gif ,sunelis biski pazaide su fotiku doh.gif

ai, pamaniau, jau galas ciklo doh.gif biggrin.gif tai mano kitoks tikslas OT .

Gerai gerai darykit ND smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 15 liepos 2009 - 08:33
QUOTE(Abo @ 2009 07 15, 08:32)
ai, pamaniau, jau galas ciklo  doh.gif  biggrin.gif  tai mano kitoks tikslas OT .

Gerai gerai darykit ND smile.gif

Ne negalvojam ,kad ciklo galas,reik iki galo tiketi ir plius grafikelis grazus 4u.gif O kaip dabar ar matai skirtuma OT,nes gal jis neturi isrysketi kaip per O g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 15, 09:31)

man rode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 15, 09:36)
Ne negalvojam ,kad ciklo galas,reik iki galo tiketi ir plius grafikelis grazus 4u.gif O kaip dabar ar matai skirtuma OT,nes gal jis neturi isrysketi kaip per O  g.gif

na, neįprastai ryškus, bet ne teigiamas. O mane tas erzina, geriau būtų blanku jei nieko nėra biggrin.gif Nieko ryt poryt ir viskas bus aišku, alia dienos prailgėjo, šiandien 6:30 akys stačios, nesvarbu, kad miego noriu biggrin.gif jaučiu kibsiu į mokslus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 07 15, 08:50)
Labas rytas mergaites,

deja,...as nusileidau...
grafikelis:(

matyt, temperaturos pakilimas dar nieko nereiskia iki pat pabaigos...
šlept ir viskas verysad.gif

Labas rytas,

nusileidai greitai ir daug, kaip kad as praeita cikla console.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 15, 09:14)
Stai pas mane kaip  rolleyes.gif
user posted image

Laukiu siaip 17 CD. Bet praeita cikla velavo, tai net nzn  ax.gif

o pas tave pirmoj fazej jau tokia auksta tempa? tai kiek tu pakyli antroje? g.gif kazkaip nepamenu ne vieno tavo grafikelio...karsta esi smile.gif

QUOTE(Abo @ 2009 07 15, 09:23)
Nematau  schmoll.gif

Mano irgi ryškūs, bet ne teigiami, einu iš proto  verysad.gif Nu kaip man nusibodo tuos juostelės ir myzaliukai negaliu biggrin.gif

o as kaip tik tuoj pradesiu zaisti su juostelem ir myzaliukais biggrin.gif manau smagu bus bigsmile.gif bent jau kaip pirma karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 15, 09:59)
o pas tave pirmoj fazej jau tokia auksta tempa? tai kiek tu pakyli antroje?  g.gif  kazkaip nepamenu ne vieno tavo grafikelio...karsta esi  smile.gif

aga, man ji tokia nuo 2007 kiek matuoju rolleyes.gif Pakyla iki 37.3 ir daugiau. Kadangi retai tokiu sutinku, tai domejausi, kad buna ir taip ir tai normalu. Dar va neseniai buvau ikelus straipsni, ten irgi rase, kad yra moteru, kurioms 37 oC budinga pirmai faizei rolleyes.gif
Atsakyti