Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 20, 16:08)
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 20, 16:04)

O ka del BT sake? Del ovuliacijos, tau ji vyksta(o) ?

Taigi neparodžiau grafikiukų iš ryto MB ne tik savo bet ir mano papkutę prigriebė ir į darbą išsivežė gun_bandana.gif gun_bandana.gif , tai ginė sakė sekantį kartą būtinai atsinešt tada ir išanalizuos. O MB mano grafikiukus vienam iš mokinukų po nosim pakišo, vietoj sankryžos pavyzdžio lotuliukas.gif lotuliukas.gif sako ir jis ir mokinukas abu kaip burokai sėdėjo tik vienas iš juoko kitas iš pasimetimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 20, 16:13)

Geras user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 20, 16:18)
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 20, 16:13)

Geras user posted image

Užtai man koks siutas galvojau kad nežinau k jam padarysiu bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 20, 10:05)
jei as istaikyciau pasidaryti ta progesterona po O ir jis butu geras, tai gal nebutina tirtis kitu hormonu ciklo pradzioje, juk jei vyksta O, tai kam tie kiti hormonu tyrimai?  ax.gif juk jei O nevyksta, reikia aiskintis del ko ji nevyksta, o jei vyksta, tai kam tie papildomi tyrimai?

Alia gudriai tu čia biggrin.gif juk dažniausiai O nevyksta jei yra sutrikimai (prolaktinacija ar kaip ten hihihi.gif kiaušidžių išsekimas ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 20, 16:22)

Nepk, tavo vyras darbe jau uz tai atraudonavo biggrin.gif Nunesi ginei, kai eisi tyrimu ar su rezultatais, vis tiek pas ja eisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 20, 11:02)
Labas rytas  4u.gif
Na ta poza ziurint kam veiksminga (pas ka gimda uzsilenkusi i stuburo puse) man pvz jo ir suveike thumbup.gif , gulejau paskui kojytes i virsu ir paskui jau uzmigau ant pilvuko atseit irgi labiau tinka kai gimda tokioj padeti negu kojytes i virsu.
Stai mano nesamone  ax.gif http://www.babyplan.ru/profile/45719
Na, kadangi šuniukas pas mumis laaaabai retai būna, pabandysiu, o gal tiks biggrin.gif
Ojetus kokia pas tave tempa aukšta būna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Justta @ 2009 07 20, 11:22)
Sveikutes, na as jau tikrai isitikinau kad pas mane anovuliacinis  ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/36583
zinok reikia bent tuos svarbiausius pasidaryti, nes neuztenka suzinoti kad o vyksta, ji juk gali buti ir nepilnaverte, kaip kad pas mane budavo.. vien progesterono tyrimas neparodys aiskios situacijos, as asmeniskai jo net nedariau, bet kitus hormonus jau ne viena karta dariau  mirksiukas.gif

O tai kas pasako, kad O būna nepilnavertė? Aš maniau kad būtent progesteronas. O ką pasako LH ir FHS santykis?

O tu ką nors darei šį ciklą neįprasto su medikamentais ar ne? nes visur O lyg rode
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 07 20, 11:43)
Sunku pasakyti g.gif Zinau tiksliai, kad ta diena kai grafikas brezia O tikrai jos nebuvo, nes kita diena buvau pas gyd. dar buvo folikulas ir lyg nesiruose ovuliuoti g.gif tagi, galvociau anksciausiai galejo buti 14 c.d. (bent jau labai noreciau) o gal ir dar veliau g.gif
tiesa, dar 13c.d.susileidau pregnyl,ovuliacijai sukelti,bet OT iki 15 c.d. vis dar buvo neigiamas.
P.S. Labai dziaugiuosi,kad pagaliau nereikia daryti ND pagal grafika wub.gif turbut koki menesi nenoresiu i MB puse nei paziureti lotuliukas.gif
Kam matuoji tą BT jei rodo pievas biggrin.gif ***** susinervinau biggrin.gif Taip išeina, kad gali būti, jog neužtaikom ant O? Nors mano OT sutaria su BT.

QUOTE(Radvilė @ 2009 07 20, 12:08)
nė velnio tie šuniukai nevaisingi  biggrin.gif
O gal mums bus vaisingi biggrin.gif nepabandysi nesužinosi lotuliukas.gif

QUOTE(Radvilė @ 2009 07 20, 12:40)
be to, aš nesikeliu naktim, kantriai laukiu septintos valandos nejudėdama  cool.gif

ir kodėl kitos merginos jeigu anksčiau keliasi arba pramiega žymisi tokią bt, kuri turėtų būti matavimo valandą. juk negali žinoti, kokia ji tuo metu buvo, jeigu tu pvz miegojai ar pramiegojai  g.gif
Aš nematuoju anksčiau, o jei prabundu taip kaip tu sakai, tai ir aš taip, nejudu hihihi.gif na, nebent liko tarkime 20 minučių, o mažė tranko man galvą su kaladėle, tai jau matuoju lotuliukas.gif O jei savo kambary cypuaja iš ryto ir vyreas yra, , tai kumščiuoju, kad matuoju ir apsimetu kad miegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 20, 15:39)

Aš nematuoju anksčiau, o jei prabundu taip kaip tu sakai, tai ir aš taip, nejudu  hihihi.gif na, nebent liko tarkime 20 minučių, o mažė tranko man galvą su kaladėle,  tai jau matuoju  lotuliukas.gif  O jei savo kambary cypuaja iš ryto ir vyreas yra, , tai kumščiuoju, kad matuoju ir apsimetu kad miegu biggrin.gif

Ne nu tu kai surasai ,tai sysiu i kelnes gali padaryt hihihi.gif

Valiukiuke,nu gerai cia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2009 07 20, 12:56)
ar prieš mm papus turi skaudėti ?  g.gif
Man skaudėjo spenelius dieną prieš, dėl to ir patikėjau, kad gal bus stebuklas biggrin.gif Pasirodo niekuom tikėt negalima, nuo NT iki pojūčių biggrin.gif

QUOTE(kinrozyte @ 2009 07 20, 13:50)
jei tai ne nestumas, visada teigiami OT rodo hormonu sutrikima unsure.gif
Šiaip tai nesu mačius kad kam rodytų TEIGIAMĄ visuomet. Nėščiom rodo kokią dieną dvi prieš teigiamą NT. Su PKS lyg rodo. O kad vaioduoklių būna, tai nereik dėmesio kreipt, juk lapukuose būna parašyta, kad reik vertint tik tuomet kai abi juostelės vienodos arba antroji išrykėja labiau nei konktrolinė.
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 20, 16:01)
Nu va ,o tie perkirpti irgi siandien daryti(nusibezdzioniavau nuo taves) blush2.gif
Jei tavo vaiduokliai kitose juostelėse būtų daug blankesnėi, džiaugčiausi. Bet dabar laukiam ir tikimės ryškesnių nei kontrolinė ax.gif Tada jau spirčiau subinėn kad lėktum HCG daryt biggrin.gif aigi, ***** anksti dar tau jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 20 liepos 2009 - 15:57
QUOTE(Abo @ 2009 07 20, 16:39)
O ką pasako LH ir FHS santykis?

LH ir FHS santykis gali parodyti policistines kiausides ra ju sindroma (PKS)

QUOTE(Abo @ 2009 07 20, 16:54)
Šiaip tai nesu mačius kad kam rodytų TEIGIAMĄ  visuomet. Nėščiom rodo kokią dieną dvi prieš teigiamą NT. Su PKS lyg rodo.

Su PKS - nebutinai. Priklauso nuo to, koks LH kiekis organizme. Sakysim mano LH 3 c.d - 11.12 - todel man 30 jautrumo testai pradzioje ciklo rode ir visiska baltuma
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 20, 15:54)

Jei tavo vaiduokliai kitose juostelėse būtų daug blankesnėi, džiaugčiausi. Bet dabar laukiam  ir tikimės ryškesnių nei kontrolinė ax.gif  Tada jau spirčiau subinėn kad lėktum HCG daryt biggrin.gif aigi, ***** anksti dar tau jeigu ka biggrin.gif

Sakai ryskus vaiduokliai g.gif Ziuresim kap bus toliau,jau kokia 8,9 DPO turetu but normal ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 20, 17:01)
LH ir FHS santykis gali parodyti policistines kiausides ra ju sindroma (PKS)
Su PKS - nebutinai. Priklauso nuo to, koks LH kiekis organizme. Sakysim mano LH 3 c.d - 11.12 - todel man 30 jautrumo testai pradzioje ciklo rode ir visiska baltuma

Bet PKS vienas iš sindromų - nėra ovuliacijos? Šiaip esu PKS požymius skaičius, blyn, turėčiau pajusti, bet nieko panašaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 20, 17:06)
Bet PKS vienas iš sindromų - nėra ovuliacijos? Šiaip esu PKS požymius skaičius, blyn, turėčiau pajusti, bet nieko panašaus  g.gif

Ovuliacija gali buti. Tiesiog nepastoviai. Gali buti karta per metus, gali buti 10 kartu... Su policistinem is viso daugybe variantu... Cia nustatyt gydytojas turetu, pagal kelis pozymius. Jei tik kiausides policistines - vaizdas echo parodo, o PKS - tai jau puokste papildomu dalyku salia "vynuogetu" kiausidziu.
Atsakyti