QUOTE(akilezna @ 2009 07 20, 11:02)
Labas rytas
Na ta poza ziurint kam veiksminga (pas ka gimda uzsilenkusi i stuburo puse) man pvz jo ir suveike

, gulejau paskui kojytes i virsu ir paskui jau uzmigau ant pilvuko atseit irgi labiau tinka kai gimda tokioj padeti negu kojytes i virsu.
Stai mano nesamone
http://www.babyplan.ru/profile/45719
Na, kadangi šuniukas pas mumis laaaabai retai būna, pabandysiu, o gal tiks
Ojetus kokia pas tave tempa aukšta būna
Papildyta:
QUOTE(Justta @ 2009 07 20, 11:22)
Sveikutes, na as jau tikrai isitikinau kad pas mane anovuliacinis
http://www.babyplan.ru/profile/36583
zinok reikia bent tuos svarbiausius pasidaryti, nes neuztenka suzinoti kad o vyksta, ji juk gali buti ir nepilnaverte, kaip kad pas mane budavo.. vien progesterono tyrimas neparodys aiskios situacijos, as asmeniskai jo net nedariau, bet kitus hormonus jau ne viena karta dariau
O tai kas pasako, kad O būna nepilnavertė? Aš maniau kad būtent progesteronas. O ką pasako LH ir FHS santykis?
O tu ką nors darei šį ciklą neįprasto su medikamentais ar ne? nes visur O lyg rode
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 07 20, 11:43)
Sunku pasakyti

Zinau tiksliai, kad ta diena kai grafikas brezia O tikrai jos nebuvo, nes kita diena buvau pas gyd. dar buvo folikulas ir lyg nesiruose ovuliuoti

tagi, galvociau anksciausiai galejo buti 14 c.d. (bent jau labai noreciau) o gal ir dar veliau
tiesa, dar 13c.d.susileidau pregnyl,ovuliacijai sukelti,bet OT iki 15 c.d. vis dar buvo neigiamas.
P.S. Labai dziaugiuosi,kad pagaliau nereikia daryti ND pagal grafika

turbut koki menesi nenoresiu i MB puse nei paziureti
Kam matuoji tą BT jei rodo pievas

***** susinervinau

Taip išeina, kad gali būti, jog neužtaikom ant O? Nors mano OT sutaria su BT.
QUOTE(Radvilė @ 2009 07 20, 12:08)
nė velnio tie šuniukai nevaisingi
O gal mums bus vaisingi

nepabandysi nesužinosi
QUOTE(Radvilė @ 2009 07 20, 12:40)
be to, aš nesikeliu naktim, kantriai laukiu septintos valandos nejudėdama
ir kodėl kitos merginos jeigu anksčiau keliasi arba pramiega žymisi tokią bt, kuri turėtų būti matavimo valandą. juk negali žinoti, kokia ji tuo metu buvo, jeigu tu pvz miegojai ar pramiegojai
Aš nematuoju anksčiau, o jei prabundu taip kaip tu sakai, tai ir aš taip, nejudu

na, nebent liko tarkime 20 minučių, o mažė tranko man galvą su kaladėle, tai jau matuoju

O jei savo kambary cypuaja iš ryto ir vyreas yra, , tai kumščiuoju, kad matuoju ir apsimetu kad miegu