Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 13, 10:56)
ačiū, pagal išskyras tai man netgi dabar labai vaisingas laikas

Super, tad kibki i ND.
Beje pries tai imestam straipsniuky apie vyru vaisinguma rase, kad sperma geriausios kokybes buna rytais blush2.gif rolleyes.gif Reikes isbandyt, nes ir man arteja O
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 13 liepos 2009 - 10:06
Sveikutes,
Planuojam nestuke.gif, noriu pradet matuoti BT, paskaicius foruma supratau kad reikia pakvietimo, kad gauti BT matavimo kalendoriu. Ar as klystu? gal galit atsiusti jei turit elektronine versija BT temperaturos matavimo kalnedoriaus.

Aciu
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pasirodau savo nevykeli

user posted image

Chenelle, blogas statymas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 13, 11:00)
Super, tad kibki i ND.
Beje pries tai imestam straipsniuky apie vyru vaisinguma rase, kad sperma geriausios kokybes buna rytais  blush2.gif  rolleyes.gif  Reikes isbandyt, nes ir man arteja O

žiūrėsim, bandysim, nes kaip jau rašiau OT neigiami, BT štai ką rodo:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingi @ 2009 07 13, 11:12)
Chenelle, blogas statymas buvo  biggrin.gif

ot velnias, visa sirdim tikejau user posted image
Na nieko, kol dar neatejo mmm turim mazyte vilti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidzuk @ 2009 07 13, 11:10)

parasyk savo meila man i AZ atsiusiu pakvietima 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Noreciau uzsiregistruoti i ff, galbut kas nors galetu duoti kvietima ax.gif Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilėlis @ 2009 07 13, 11:31)
Sveikos merginos. Noreciau uzsiregistruoti i ff, galbut kas nors galetu duoti kvietima  ax.gif Buciau labai dekinga smile.gif

Kaip minejau atsiuskite i AZ savo meilus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nerginos. 4u.gif

Nezinau kas cia pas mane, gal jau mm turi buti. Nors anksti, nes ciklas buna 25-28 d. Gal implantacija...noreciau tiketi...

http://www.babyplan.ru/profile/31260

Bet pamatau BT parode 36,8. Po to dar karta permatavau tai 36,9
Atsakyti
Sveikutes,MB kolkas nera,tai ir ner su kuo ND daryt ax.gif gal kas galetu pasakyti,ka prie INTERCOURSE reiskia IUI ir IVF??? As pries kelias dienas registravausi FF ir nereikejo jokio pakvietimo g.gif
O tam grafike nieko nesuprantu,vel nukrito
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 07 13, 11:47)
Sveikutes,MB kolkas nera,tai ir ner su kuo ND daryt  ax.gif  gal kas galetu pasakyti,ka prie INTERCOURSE reiskia IUI ir IVF??? As pries kelias dienas registravausi FF ir nereikejo jokio pakvietimo  g.gif
O tam grafike nieko nesuprantu,vel nukrito

IUI - inetrauterinė inseminacija - procedūra, kaip atplauta vyro sperma sušvirkščiama moteriai tiesiai į gimdą. Tai yra vienas iš pagalbinio apvaisinimo metodų.
IVF - dirbtinis apvaisinimas mėgintuvėlyje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimozyte: 13 liepos 2009 - 12:03
Aciu 4u.gif O ka manot apie grafika? Man cia pirmas menesis po KT nutraukimo...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 13, 12:45)

thumbup.gif grazu. Laukiam rezultatu.

2 matavimo nevertink mirksiukas.gif as taip bandziau matuot matuot, vis kas karta man po 0.1 padidejo, taip po 5 karto is eiles atsibodo bandymus daryt biggrin.gif Rezulate 0.5 (puse laipsnio) daugiau
Atsakyti