Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 6

Esu ne kartą girdėjusi kad gydytojas ir pasiima visą sumą su niekuo nesidalydamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2009 10 15, 21:50)
Esu ne kartą girdėjusi kad gydytojas ir pasiima visą sumą su niekuo nesidalydamas  bigsmile.gif

Tai tada cia pacio gydytojo sazines reikalas
Atsakyti
Niu mano draugei, kai perkele i gimdymo palata, dar daktare nebuvo atvykusi. O ir akusere ne su sypsena pasitiko blink.gif . Atejus daktarei, si pristate, kad cia musu mergyte ir mes ja paglobosim. Tai akusere is karto paplonino liezuviuka (matyt nezinojo kad pinigeliu gaus pries tai lotuliukas.gif ) Tai po gimdymo drauge tikrai dziaugesi, sako net ranka nesudrebejo moketi, nes tikrai buvo verta.
Atsakyti
pastebejau, kad net ir tos, kurios kategoriškai nusiteikusios prieš gimdymą susitarus, vistiek kažkiek duoda po to kai pagimdo... ir ta suma, kiek teko pastebeti, tik šiek tiek mažesnė nei sumokant gydytojui susitarus. tai ajau geriau damokesiu tuos pora šimtų ir turesiu garantija, kad mano gydytoja bus šalia manes.

žinoma, kiekviena situacija indviduali, bet kai čia šnekama apie tukstantines sumas, tai matyt gydytojai kažką apmovė biggrin.gif ax.gif nes aš gimdžiau neseniai ir man tokių sumų nereikėjo. manau dauguma čia išsiverčia su suma nuo 600 iki 800 lt už "viskas įskaičiuota" variantą.

beje, gal kuri turite kokių gerų žinių dėl naujų GN atidarymo.... viena kartą girdžiu kad gruodžio pradžioje, vakar išgirdau, kad neabejotinai nuo lapkričio dirbs, jau tipo perkelineja gydytojus unsure.gif o man tas menesis taip svarbus biggrin.gif jeigu nuo lapkričio- tai sedžiu rami ir žinau, kad gimdysiu ne tarp pelesiu... o vat jeigu nuo gruodžio, tai visko gali būti, kad ir nespesiu...
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2009 10 18, 13:58)
beje, gal kuri turite kokių gerų žinių dėl naujų GN atidarymo.... viena kartą girdžiu kad gruodžio pradžioje, vakar išgirdau, kad neabejotinai nuo lapkričio dirbs, jau tipo perkelineja gydytojus  unsure.gif  o man tas menesis taip svarbus  biggrin.gif  jeigu nuo lapkričio- tai sedžiu rami ir žinau, kad gimdysiu ne tarp pelesiu... o vat jeigu nuo gruodžio, tai visko gali būti, kad ir nespesiu...

Naujose GN bus "dar kruciau", aptarnaujancio personalo dar maziau, nei vienos vienvietes palatos ir po operacijos nebe para reanimacijoje, o tik 3 val.!
Atsakyti
QUOTE(citroen @ 2009 10 19, 08:38)
Naujose GN bus "dar kruciau", aptarnaujancio personalo dar maziau, nei vienos vienvietes palatos ir po operacijos nebe para reanimacijoje, o tik 3 val.!

kad nebus vienviečių tai nieko tokio -aš antra vieta paimsiu savo vyrui biggrin.gif kad reanimacijoje tik trys val irgi privalumas - anksčiau vaika pamatysiu...
Atsakyti
QUOTE(citroen @ 2009 10 19, 08:38)
po operacijos nebe para reanimacijoje, o tik 3 val.!

tai labai gerai 4u.gif
aš po pirmo gimdymo tiek buvau, pilnai užtenka... o po antro gimdymo buvau parą blink.gif leliuką tik pamaitint teatveža ir tai ne visada, naktį išvis neatveža doh.gif
vaikščiot neleidžia, o pogimdyvinėj palatoj bent pavaikščiot galėsim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 19 spalio 2009 - 11:42
Drauge dirba GN, tai sake, kad jie per lapkricio men turi persikelti i naujus GN.Nuo gruodzio 1 senieji nebedirbs 4u.gif
Atsakyti
Na va, vadinasi neteks naujais pasidžiaugti, na bet dzin, kaip nors ir senuosius ištversim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alingintaute @ 2009 10 19, 21:30)
Drauge dirba GN, tai sake, kad jie per lapkricio men turi persikelti i naujus GN.Nuo gruodzio 1 senieji nebedirbs 4u.gif

ot idomi situacija ax.gif unsure.gif tai speju kad iki gruodžio dar visos gimdys senoje landyneje doh.gif tai man belieka tiketis, kad mano vaikas neskubes belstis atėjimui, o kaip ir pirmasis pralaus virš termino šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2009 10 19, 09:55)
kad nebus vienviečių tai nieko tokio -aš antra vieta paimsiu savo vyrui  biggrin.gif  kad reanimacijoje tik trys val irgi privalumas - anksčiau vaika pamatysiu...

ot šaunuolė,puiki idėja thumbup.gif Beje,lapkričio viduryje važiuoju pas gydytoją,tai dar nesakė,kad senieji GN bus uždaryti...
Papildyta:
QUOTE(henika @ 2009 10 18, 13:58)
tai ajau geriau damokesiu tuos pora šimtų ir turesiu garantija, kad mano gydytoja bus šalia manes.

žinoma, kiekviena situacija indviduali, bet kai čia šnekama apie tukstantines sumas, tai matyt gydytojai kažką apmovė biggrin.gif  ax.gif  nes aš gimdžiau neseniai ir man tokių sumų nereikėjo. manau dauguma čia išsiverčia su suma nuo 600 iki 800 lt už "viskas įskaičiuota" variantą.

Pritariu minčiai,kad geriau jau susitart,nes jei jau mokėti,tai bent žinot už ką moki.O ir tūkstantinėm sumom nenoriu tikėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selinga: 20 spalio 2009 - 21:51
labas 4u.gif aš už išankstinį susitarimą, nežinau kaip būtų baigesisi mano pirmas gimdymas, jei nebūčiau iš anksto susitarus. .. g.gif
Atsakyti