Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 6

QUOTE(jura0531 @ 2010 01 24, 11:19)
As neisivaizduoju,kai is viso tokiam gydytojai leidziama dirbti,jeigu net personalas juom nepasitiki doh.gif

drinks_cheers.gif
Siaip jis daro cezario pjuvius ,bet susiuna sake nepergaziausiai,svelniai tariant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 24 sausio 2010 - 17:38
QUOTE(Kristela333 @ 2010 01 24, 02:38)
Pritariu pilnai, kad jei cezaris, tai geriau tartis su savo gydytoju...pagimdziau pries pora savaiciu, kadangi mano gydytoja pavede ir neatvaziavo, tai ko labiausiai ir bijojau, papuoliau ant SUKLIO...As  is vis neisivaizduoju kaip toks gydytojas gali dirbti ir priimineti gimdymus... doh.gif kai atvaziavau i priimamaji su saremiais, apziurejo Suklys, kaklelis buvo prasiveres tik 2 cm. (pagal ji), jis kazkur nuejo, tai as sesutei sakau, gal vaziuoju namo ir palauksiu namie, tai ji sako: KA JIS KALBA TAI DAR NE VISKAS...jau man tie zodziai buvo peilis, kad juo net personalas nepasitiki...na vis del to Suklys nusprende guldyt i gimdykla ir laukti gimdymo...reziume  visko, kad prasikankinau ilgiausiai iki nakties (atvaziavau 9 val. ryte),ivyko komplikacijos ir prireike daryti cezario pjuvi...visa laime, kad tuo metu kitame skyriuje budejo kita gydytoja, kuri man padare cezario pjuvi ir kuriai as busiu dekinga visada, nes tas net nebutu sugebejes jo padaryti, as per asaras akuseres prasiau, kad man jis nedarytu cezario pjuvio, o akusere sako: nebijokit, jam niekas ir neduos i rankas irankiu daryti cezario  doh.gif  nu zodziu baisu...ta gydytoja, kuri man padare cezari, jai nepriklause visiskai to daryt, tik geros akuseres pagalba ir mano gydytojos (ji per telefona viska derino) pagalba, ji padare cezari...as neisivaizduoju kaip kitoms jis daro cezarius... doh.gif bet jei jis budi, tai matyt daro kazkaip... doh.gif  tai va tokia istorija...ir dar, gal nebutu buve man komplikaciju, jei gerasis gydytojas Suklys, nebutu prakirpes pats vandenu, kai kaklelis prasiveres tik 3 cm buvo...Tai va...

Taip kad jei nesitariat su savo gydytoju, tai linkiu uztaikyti tikrai ant gero budincio gydytojo...
Ir jau po gimdymo suzinojau, ka dar kalba apie ji ligonineje: kad nezino net is kur vaikai lenda ... doh.gif Kosmaras kazkoks...

Tu rašei mano gydytoja pavedė ir neatvažiavo... nu irgi gera... jei tarėtės tai kodėl ji neatvažiavo? g.gif
jei nepaslaptis kokia gydytoja Tave taip pavedė? nesinori ant tokios pataikyt irgi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2010 01 24, 18:37)
drinks_cheers.gif
Siaip jis daro cezario pjuvius ,bet susiuna sake nepergaziausiai,svelniai tariant.

Uztenka vieno nemoksos personale ir kiti gydytojai neblogai is to pasipelno ax.gif todel ir nesuinteresuoti, kad ji ismestu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2010 01 24, 21:06)
Uztenka vieno nemoksos personale ir kiti gydytojai neblogai is to pasipelno ax.gif  todel ir nesuinteresuoti, kad ji ismestu  mirksiukas.gif

gali but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 01 24, 18:49)
Tu rašei mano gydytoja pavedė ir neatvažiavo... nu irgi gera... jei tarėtės tai kodėl ji neatvažiavo?  g.gif
jei nepaslaptis kokia gydytoja Tave taip pavedė? nesinori ant tokios pataikyt irgi..  doh.gif

Nelabai noriu cia skelbti pavardes, bet buvau girdejus, kad ji taip padaro... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristela333 @ 2010 01 25, 00:27)
Nelabai noriu cia skelbti pavardes, bet buvau girdejus, kad ji taip padaro... doh.gif

suprantu, kad nesinori....
nu ką darysi, gal viskas bus gerai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 01 25, 09:09)
suprantu, kad nesinori....
nu ką darysi, gal viskas bus gerai...  g.gif

Viskas bus gerai 4u.gif O tarsites su savo gydytoja?
Atsakyti
As kai gimdziau irgi Suklys budejo ax.gif Bet aciu dievui tik priemime teko su juo bendraut. Kai atvaziavau i priimamaji, sesutes klausiu, kas budi, sako Suklys doh.gif Vos nepagimdziau ta pacia minute lotuliukas.gif Galvoju, neee, sedesiu kojas suspaudus, kol mano gydytoja atvaziuos, bet pas tave tai negimdysiu biggrin.gif

O tos gydytojos pavarde ne K raide prasideda, tos kuri pavede ir neatvyko? Nes ji kiek teko girdet ne vienai toki poksta iskretus yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristela333 @ 2010 01 25, 11:58)
Viskas bus gerai  4u.gif  O tarsites su savo gydytoja?

As tai ziuresiu ka manoji snekes, gal pati pasisiulys planini CP daryt savo budejimo diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristela333 @ 2010 01 24, 03:38)

Ir jau po gimdymo suzinojau, ka dar kalba apie ji ligonineje: kad nezino net is kur vaikai lenda ... doh.gif Kosmaras kazkoks...

Ogogo nu tikrai kosmaras jei ant tokio pataikei. Gerai ,kad viskas gerai baigesi.
Tai jei personals nepasitiki,tai ko ji isvis ten laiko. Kiek jam metu?
Papildyta:
QUOTE(Kristela333 @ 2010 01 25, 01:27)

ne VB g.gif
Atsakyti
Taip gali padaryti tos gn manau kurios dar privačiai priiminėja... juk nemesi koki dešimt laukiančių pacienčių už durų dėl vienos kuri gal tik po dešimt valandų pagimdys... aišku jei ne planinis cp...
Atsakyti
QUOTE(Kristela333 @ 2010 01 25, 11:58)
Viskas bus gerai  4u.gif  O tarsites su savo gydytoja?

tai va, pradėjau abejot tuo susitarimu biggrin.gif jei daktarytės pradeda pavedinėt doh.gif

žiūriu merginos pradėjo spėliot- kuri čia pavedinėja biggrin.gif

na jei negali išduot kuri taip padarė, tai gal bent gali parašyt priežastį dėl ko ji atsisakė? gal atostogavo? g.gif
Papildyta:
dar esu girdėjus, kad naujuose GN yra nauja tvarka-jei nori gimdyt privačiai turi ligonių kasoms mokėt pinigus, tai gydytojams jau nebeapsimoka važiuot į privatų gimdymą doh.gif ir gydytojus pradėjo kontroliuot už tai... g.gif
Atsakyti