dekui uz grafikeli
bet ziuriu mano gydytoja net nebudi si menesi is viso
QUOTE(daiwule @ 2010 03 14, 12:57)
Tai matyt budi kituose skyriuose, ju gi ne vienas
o cia tai naujiena
o gal zinote kiek gimdymo skyriu yra is viso?
QUOTE(daiwule @ 2010 03 14, 17:32)
Na ne gimdymo, tiesiog GN yra ir kitu skyriu be gimdyklu, pvz pataloginis, akuserinis ir t.t. tai gal tavo gyd tuo metu budes kuriame nors kitame
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 03 13, 18:44)
Kovo men gimdyklos budejimo grafikas:
13 d. Sukiene
14 d. Rimsiene
15 Malinauskiene
16 Grazeliene
17 Auguliene
18 Sukiene
19 Balciuniene
20 Grazeliene
21 Bimbiene
22 Sukiene
23 Grazeliene
24 Bimbiene
25 Vilutiene
26 Balciuniene
27 Auguliene
28 Sukiene
29 Malinauskiene
30 Suklys
31 Rimsiene
13 d. Sukiene
14 d. Rimsiene
15 Malinauskiene
16 Grazeliene
17 Auguliene
18 Sukiene
19 Balciuniene
20 Grazeliene
21 Bimbiene
22 Sukiene
23 Grazeliene
24 Bimbiene
25 Vilutiene
26 Balciuniene
27 Auguliene
28 Sukiene
29 Malinauskiene
30 Suklys
31 Rimsiene
aukso verta informacija
QUOTE(skeryte @ 2010 03 09, 22:29)
Sveikos merginos,
vis pasiskaitinėju ką jūs čia pliotkavojat ir gana, bet va dabar man jūsų pagalbos prireikė tai sakau pabandysiu parašyti
Gimdžiau rugpjūtį Šiaulių gimdymo namuose, keitėsi mainos ir nežinau pavardės tos gydytojos kuri priėmė mano mergicą. Gal kartais kuriai teko susidurti, tokia šviesi moterytė, storoku balsu, ir veidas toks jos nelygus grublėtas, gal tiksliau korėtas. Gal kuri žinot apie ką aš čia? Nu labai jau noriu pas ją patekti
vis pasiskaitinėju ką jūs čia pliotkavojat ir gana, bet va dabar man jūsų pagalbos prireikė tai sakau pabandysiu parašyti
Gimdžiau rugpjūtį Šiaulių gimdymo namuose, keitėsi mainos ir nežinau pavardės tos gydytojos kuri priėmė mano mergicą. Gal kartais kuriai teko susidurti, tokia šviesi moterytė, storoku balsu, ir veidas toks jos nelygus grublėtas, gal tiksliau korėtas. Gal kuri žinot apie ką aš čia? Nu labai jau noriu pas ją patekti
kalbi apie gyd Grazeliene
QUOTE(azi @ 2010 03 15, 11:21)
kalbi apie gyd Grazeliene
. Ji is Mazeikiu ligonines cia parviliota
Profesionali, konkreti, zmogiska. Tik, kaip supratau, nestukiu prieziura neuzsiima - jos zodziai: "esu 100-procentine stacionaro gydytoja" 
Na taip jau išsiaiškinau, labai gaila kad nepriima
Teko grįžti pas Vaineikienę..
Sveikos, moterytes
Na, as jau po visko, kaip sakant
pagimdziau savo mazyle kovo 10nakti. Budejo gyd Balciuniene, taciau gimdyme tiek ji tedalyvavo pora kartu buvo uzejusi i gimdykla ir tiek
viskas vyko sklandziai, tai gimdyma prieme akusere (tik varda pamenu
Danguole)Super atliko savo darba- viskas taip greit ivyko, kad negalejau patiketi
Patekau i vienviete palata, nors jos neprasiau
viskas grazu, tvarkinga,zodziu gimdyk ir gimdyk
personalas dirba savo darba,taip kaip ir maniau - nereikia per daug jaudintis ir nerimauti, aisku, dar daug kas priklauso nuo pacio gimdymo. Tai tiek
QUOTE(sjaciene @ 2010 03 15, 23:45)
Sveikos, moterytes
pagimdziau savo mazyle kovo 10nakti. Budejo gyd Balciuniene, taciau gimdyme tiek ji tedalyvavo pora kartu buvo uzejusi i gimdykla ir tiek
viskas vyko sklandziai, tai gimdyma prieme akusere (tik varda pamenu
Danguole)Super atliko savo darba- viskas taip greit ivyko, kad negalejau patiketi
Patekau i vienviete palata, nors jos neprasiau
viskas grazu, tvarkinga,zodziu gimdyk ir gimdyk
personalas dirba savo darba,taip kaip ir maniau - nereikia per daug jaudintis ir nerimauti, aisku, dar daug kas priklauso nuo pacio gimdymo. Tai tiek
O pas kurią Balčiūnienę gimdėt?
QUOTE(kotryna19 @ 2010 03 16, 18:02)
labuka
gal kuri zinot,kam ir kaip pamoket pinigu,jog is pirmo karto islaikyciau teises?
lb noriu islaikyt pries gimstant leliui,o visi sako jog nera sansu 
Siaip cia visai ne i tema