QUOTE(make-up @ 2009 10 19, 09:54)
visos

idejos grazios,jas pakoregavus ,paderinus prie konkrecios mergaites jau butu idomiau
is vis nelabai suprantu kaip meistrai sutinka dirbt ,kai atnesa foto ir sako "noriu taip " nesamone.
As prasau ,kasd mergaite man atsiustu elektoniniu pastu kiek imanoma daugiau nuotrauku kas jai yra grazu. Sukuosenu ,makiazu,sukneliu ,siaip vaizdu. Kad susidaryt ispudi apie jos grozio suvokima,kad zinot ka as jai galiu siulyt ir kuryba vyksta kartu ,tam ,kad ji turetu kanors grazaus,originalaus. Tai yra darbas su kliente,o atsinest paveiksliuka ir bakstelt pirstu labai jau paprasta ,tai galima pasidaryt bet kokiam salone.Aisku buna ir standartiniu pageidavimu ,bet yra sukuosenu ,kuriu as tiesiog niekada nedaryciau,nes man tiesiog negrazu

tokiai klientei ,pasiulysiu rinktis kita meistra
Kodel su mumis nepasidalinate tais Jusu kurybos groziais?

Ar kol kas neturite darbu pavyzdeliu?
Del klienciu, tai siek tiek su Jumis nesutikciau. Juk kai kliente atnesa koki pavyzdeli, tai nereiskia, kad sukuosena iseina lygiai tokia pati kaip pvz, juk ir ta pati ant kiekvieno zmogaus skirtingai ziurisi. O kaip galima nesutikti daryti sukuosenos klientei?

Juk visu skoniai skirtingi ir jeigu jai yra grazu, o Jums ne, tai Jus tiesiog atsisakote ir pasiulote pasieskoti kito meistro? Ar kaip cia pas Jus vyksta?
As iki siol isivaizduoju, kad bet kokia kliente ir jos norai yra svarbiausia, nesvarbu, ar atnese konkretu pvz., ar praso kazka improvizuoti

Juk siulyti kazka idomesnio visada galima, o ar sutiks - cia jau jos pasirinkimo laisve.
Ar as klystu? Ir jei man klientes norima sukuosena nepatinka, atrodo senamadiska, tai reiktu tiesiog nebedirbti su ja?
Supantu, galbut sis amatas yra Jums gryna kuryba, o ne darbas ir dirbate tik is idejos, pinigu neimate, tai tada gal ir galima vadovautis tokiais principais, daryti tik tai, kas paciai patinka...