Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Heilou @ 2009 07 13, 11:27)
Sveiki smile.gif
dar tik užsirašiau dėl breketu, 100proc. dės. Bet pirma reikės varžtu plėsti žandikaulį. Gal kam teko tokį sraigtą nešioti(atsiprašau, jei kažkur jau šia tema diskutavote - nerandu)?

Labas 4u.gif
Vergine irgi turi prietaisa zandikauliui plesti, paziurek sitos temos 3-4 puslapy ji truputi apie tai parase, o 7 puslapy ir nuotraukele idejo...
o tau kiek laiko truks zandikaulio pletimas? kada jau breketus zada deti??
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 13, 09:38)
bet,kad orai levi.. verysad.gif

tai gal dar pageres per ta laika, reik optimistiskai nusiteikti biggrin.gif o jei lis, tai lietuje dar smagiau maudytis, ir lauke slapia, ir juroj, tikra JEGA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o as to musu pajurio taip pasiilgus, kad man butu dzin koks oras ax.gif ax.gif
siltai apsikutociau ir tiesiog eiciau kvepuoti tuo gaivumu, jau toks atsipalaidavimas...
Atsakyti
sveikos,as as gryzau is misko,vaziavom smagiai pasivaiksicotir uogyciu radom,tik ,kad labai jau pavargau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 13, 09:27)
laba ryta biggrin.gif

ruosiuos pas ortodonte nuotaika super:) kaip jums nuotaika pirmadienio ryta ?  bigsmile.gif

na nieko ta nuotaika buvo is ryto ir db gera, pirmadienis praejo tai jau gerai, nes 4 dar darbo dieneles liko thumbup.gif ir savaitgalis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va, buvau paverzime thumbup.gif paverze gan stipriai, pagaliau prikabino mano antruka, ir iltini prie viso lanko thumbup.gif skauda sakyciau tikrai gerokai, jauciu, kad vyksta veiksmas smile.gif pakeite gumytes, biski paslifavo ir ir uzrase kitam vizitui liepos 27d. kazkaip nesuprantu klijuos kazkokias spyruokles, ar prikabins ten jas, bet uzrase valandai laiko g.gif biski bijau blush2.gif doh.gif jau mano iltis greit bus vietoj wub.gif tai jums dabar nesirodysiu kol nebus issitiesine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 13, 19:57)
Na va, buvau paverzime  thumbup.gif  paverze gan stipriai, pagaliau prikabino mano antruka, ir iltini prie viso lanko  thumbup.gif  skauda sakyciau tikrai gerokai, jauciu, kad vyksta veiksmas smile.gif pakeite gumytes, biski paslifavo ir ir uzrase kitam vizitui liepos 27d. kazkaip nesuprantu klijuos kazkokias spyruokles, ar prikabins ten jas, bet uzrase valandai laiko  g.gif biski bijau  blush2.gif  doh.gif  jau mano iltis greit bus vietoj  wub.gif  tai jums dabar nesirodysiu kol nebus issitiesine  biggrin.gif

kiek suplojai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 12, 22:53)
Gerai kad as ''nematomu'' breketu nesugalvojau uzsidet o tai dar reiketu galvot ne tik ka cia suvalgius kad neskaudetu o dar kad ir nenusidazytu gumeles lotuliukas.gif  Oi tureciau vargo lotuliukas.gif 

oj,vat del to ir as noreciau geleziniu,gali valgyti ka nori ir nebijoti,kad poto dantys atrodys spalvoti lotuliukas.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 07 13, 11:15)
man bendradarbis sako, kad dantys istikruju ir juda tik kelias dienas po paverzimo, o visa kita laika lieka toj pacioj vietoj, atseit duodama dantim laiko, kad "prigytu" naujoj vietoj, na kad visai neissiklibintu, jeigu toliau pastumti reikia...

ziuriu mes visos laukiam tu paverzimu kaip isganymo....  lotuliukas.gif
ale ot dziaugsmas ar ne???? doh.gif

bet nesamone tada, nes man po paskutinio paverzimo nieko nepasikeite,tai kaip dabar ? visa menesi taip ir stoves vietoj ? verysad.gif

aha, bet juk smagu kai paverziami dantys, procesas vadinasi vyksta (na bent jau turetu vykti,nes man nieko nevyksta).. ir seip man patinka pas savo odontologe eiti smile.gif tik vat kiek pinigu isleidziam doh.gif
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 13, 11:20)
o seip kai paklausiau ka del protiniu darysim ,sake kai isims berketus tada ziuresim smile.gif

man ta pati sake, o dar sake po puses metu breketu nesiojimo darysim vel nuotrauka,kad paziureti ar jie jau dabar netrukdo, kazka tokio lotuliukas.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 13, 19:57)
Na va, buvau paverzime  thumbup.gif  tai jums dabar nesirodysiu kol nebus issitiesine  biggrin.gif

kaip fainei,paverzimas thumbup.gif nu o kodel taip dabar ? mums (bentjau man) labai idomu kaip dabar tavo dantukai atrodo kai prijunge visus prie vienos vielos ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Tai mane operavo 2007 gegeuzes menesi ir pagaliau siandien man nueme breketus. Jausmas nerealus, man labai grazu biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 13, 19:21)
kiek suplojai?  rolleyes.gif

Na man nesako mokek tiek ir tiek smile.gif as vis paklausiu kiek kita kart reikes?sako kiek leidzia galimybes ir tiek. as is viso jau esu imokejus 1300lt, siandien nunesiau simta, kitakart jei turesiu daugiau, tai ir mokesiu kiek galesiu smile.gif kaip sakant issimoketinai smile.gif

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 13, 19:48)

kaip fainei,paverzimas  thumbup.gif  nu o kodel taip dabar ? mums (bentjau man) labai idomu kaip dabar tavo dantukai atrodo  kai prijunge visus prie vienos vielos  ax.gif

Nu gerai, pasirodysiu siandien biggrin.gif neuzilgo blush2.gif kai sudes tas spiruokles reiks jums parodyt, as isivaizduoju mazdaug, bet galiu ir klysti ar apie tas pacias galvoju smile.gif

QUOTE(Anira @ 2009 07 13, 22:24)
Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus

Kaip fainai thumbup.gif sveikinu thumbup.gif gal pasirodysi ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 07 13, 22:24)
Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Tai mane operavo 2007 gegeuzes menesi ir pagaliau siandien man nueme breketus. Jausmas nerealus, man labai grazu  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif

oi kaip tau faina, o dar tiek laiko nesiojai ir operacija turejai thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif

ou_jeaa pasirodyk db, labai juk idomu kaip kas vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos breketukininkės mirksiukas.gif Dar vis esu su kabėm, bet liko maždaug mėnuo ir pagaliau nuims bigsmile.gif Norėjau paklausti, ar kuri nors po breketų nuėmimo balinotės dantukus? Taip smagu būtų susitvarkyt šypseną iki galo 4u.gif
Atsakyti
nu va, bet spalvos nenaturalios, nes prieblandoj fotkinau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 07 13, 21:24)
Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Tai mane operavo 2007 gegeuzes menesi ir pagaliau siandien man nueme breketus. Jausmas nerealus, man labai grazu  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif

sveikute Anira, pirmiausia TAU DIDELI SVEIKINIMAI drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
butinai idek nuotraukyciu pries ir po, mums cia labai reikia ikvepimo, nes bent jau man tai ta kelione tik prasidejo... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikttorija @ 2009 07 13, 21:52)
Sveikos breketukininkės  mirksiukas.gif  Dar vis esu su kabėm, bet liko maždaug mėnuo ir pagaliau nuims bigsmile.gif Norėjau paklausti, ar kuri nors po breketų nuėmimo balinotės dantukus? Taip smagu būtų susitvarkyt šypseną iki galo  4u.gif

Sveikute, merginos cia sako, kad gyd nerekomenduoja balinimo po breketu nuemimo apie 6 men. bet jau ir taip ta sypsena grazi bus be breketu, manau praeis tie 6 men labai greitai biggrin.gif
Atsakyti