Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 16:05)
man noretsui paveiskliuko ir nicku kitokiom spalvom,kad panelem lengvaiu butu rasti 4u.gif

Ajna nacert kaip cia painu doh.gif oj pala bandau kanors daryt, nors nelabai leidzia, blokuoja kazkodel blush2.gif gal tadu tu daryk kai jau zinai kaip cia kas... blush2.gif lotuliukas.gif
Blyn rimtai nebeleidzia keisti nieko doh.gif
gal Buozgalviukai tiu pabandyk lotuliukas.gif umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 14 liepos 2009 - 15:17
QUOTE(vampyre @ 2009 07 14, 16:14)
Ajna nacert kaip cia painu doh.gif  oj pala bandau kanors daryt, nors nelabai leidzia, blokuoja kazkodel blush2.gif  gal tadu tu daryk kai jau zinai kaip cia kas... blush2.gif  lotuliukas.gif
Blyn rimtai nebeleidzia keisti nieko doh.gif
gal Buozgalviukai tiu pabandyk lotuliukas.gif  umn.gif

tai gal istrink ta tem aar leidzia?
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 16:18)
tai gal istrink ta tem aar leidzia?

O gi nieko nebeleidzia doh.gif lotuliukas.gif niu ir pridariau gi lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 14, 16:26)
O gi nieko nebeleidzia doh.gif  lotuliukas.gif  niu ir pridariau gi  lotuliukas.gif  blush2.gif

sukuriau tema,tau reik prasyt moderatore skad istrintu ta tema
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 14, 14:05)
Bet ta ikai ciotkei atrodo sakes!!!!!! o kodel man tejp nedare, ot kokia žim žim ortodonte tongue.gif  smile.gif  cool.gif

gal toj klinikoj kur gydaisi dar tokiu neuzsisake gydytoja?ir gal tau anksciau nei man dejo ax.gif
nes kai man dėjo prieš 2,5 mėn tai sakė odontologė kad esu viena iš nedaugelio kam tokia uzdes,nes nesenei tik uzsisake mirksiukas.gif

o galima naujos temeles nuoroda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 14, 18:04)
gal toj klinikoj kur gydaisi dar tokiu neuzsisake gydytoja?ir gal tau anksciau nei man dejo  ax.gif
nes kai man dėjo prieš 2,5 mėn tai sakė odontologė kad esu viena iš nedaugelio kam tokia uzdes,nes nesenei tik uzsisake  mirksiukas.gif

o galima naujos temeles nuoroda?  blush2.gif

mes dar sitos neuzbaigem 4u.gif
Atsakyti
kaip dienele ? nu ir karsta doh.gif
as su drauge po centra pasivaiksciojau, nusipirkau auskara i bamba pirmam verimui, bet neradau kur isiverti , nes jau velu buvo biggrin.gif siandien nete panarsysiu ir tikiuos rytoj jau isiversiu biggrin.gif o dantys nepreina skaudet, visa kaire puse skauda, nes tik ja verze , kad tas iltinis su antruku eitu i savo vietas , tai jauciu kaip viskas isitempe smile.gif
Atsakyti
g.gif Buvau įsitikinus, kad atsakiau, o žiūriu, kad nėr mano atsakymų... nu gi keista...

QUOTE(ajaja @ 2009 07 14, 10:46)
aha, Vergine, tikrai atrodo kaip metalinis dantukas  blink.gif  o cia tuos ziedus uzdejo ant dantuku, ar ten tarpas tuscias yra??

Tas voriukas ir laikosi ant keturių dantų, ant dviejų iš vienos ir ant dviejų iš kitos pusės. Bandau dėt foto vienos pusės, gal bus lengviau įsivaizduoti.
user posted image

QUOTE(Anira @ 2009 07 14, 12:04)
Negaliu tiksliai pasakyti kiek man kainavo visas gydymas, apytiksliai 15000 lt

Man sakė, kad operacija kainuos iki 18 000 lt., o breketai iki 6000 lt....

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 14, 12:25)
o tas tarpas tarp dantu atsirado dėl žandikaulio plėtimo? tai vadinasi veiksmas vyksta, smagu kad taip akivaizdžiai matosi  ax.gif

Aha, tarpas tarp dantų atsirado nuo plėtimo. Pirmai, kai man pasakė, kad atsiras tarpas išsigandau, o dabar atvirkščiai, malonu jį matyti, nes suprantu, kad veiksmas vyksta smile.gif
Atsakyti
jo orelis tikrai nuostabus,kad man tokie butu kai prie juros busiu,ryt vaziuosiu seip kur prie ezeriuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 18:20)
mes dar sitos neuzbaigem 4u.gif

bet jau visai nedaug beliko.. ax.gif idomu kiek isviso temu esam prirasiusios? lotuliukas.gif

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 19:22)
jo orelis tikrai nuostabus,kad man tokie butu kai prie juros busiu,ryt vaziuosiu seip kur prie ezeriuko smile.gif

o kada tu vaziuoji prie juros? nes seip iki kitos savaites zada gerus orus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 14, 19:43)
bet jau visai nedaug beliko..  ax.gif  idomu kiek isviso temu esam prirasiusios?  lotuliukas.gif
o kada tu vaziuoji prie juros? nes seip iki kitos savaites zada gerus orus  mirksiukas.gif

penktadieni isvaziuoju,pirmadienu jau prie juros varysim atostogaut,o pries tai pas mociuciu i svecius :)na tu temu bus manau daug kol visos issiims breketus biggrin.gif
Atsakyti
Na aš jau laiminga, nes pagaliau paveržė. Ir ne tik paveržė - o ko gi man nedarė?? lotuliukas.gif Uždėjo storą vielą, ant jos kažkokią spyruoklę dar užmovė vienoj pusėj (kad dantis stumtų į kitą pusę), o kitoj pusėj dar kažkokių įdomių dalykų užkabino, net nežinau kaip pavadinti. Bet suveržė tai ohoho. Taip juokas ten paėmė sėdint, nes jausmas grynai toks, kaip varžtą suktų iki pat galo, kol net traška lotuliukas.gif Dabar maudžia, bet aš džiaugiuos bigsmile.gif
Atsakyti