QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 01, 18:26)
mnau, kad tu nesupratai, tai ką suprato jis iš mano posto, žiūrėk aš tau shemukę parašysiu, kurioje galiu dėti lygybę, jei jūs nesutiksit, parašykit kodėl
Vyras nori analinio - žmona ne
vyras žmonos neprievartauja, jis masturbuojasi
žmona suprasdama, kad negali patenkinti vyro pageidaujamu būdu, užmerkia akis vyro pomėgiui.
Vienžo lygybė ji neduoda, jis masturbuojasi, abu vienas kitam nusileido, abu turi po +-
O vat jus aš suprantu vat taip:
vyras nori analinio, žmona neduoda, vyras masturbuojasi, žmona vėl nepatenkinta, ji nori, neduot analinio, ji nori, kad jis nesimastrubuotų, du kartus ji, o tai kur jis? Kur dingo tas lozungas, kad santuoka partnerystė?

Vyras nori analinio - žmona ne
vyras žmonos neprievartauja, jis masturbuojasi
žmona suprasdama, kad negali patenkinti vyro pageidaujamu būdu, užmerkia akis vyro pomėgiui.
Vienžo lygybė ji neduoda, jis masturbuojasi, abu vienas kitam nusileido, abu turi po +-
O vat jus aš suprantu vat taip:
vyras nori analinio, žmona neduoda, vyras masturbuojasi, žmona vėl nepatenkinta, ji nori, neduot analinio, ji nori, kad jis nesimastrubuotų, du kartus ji, o tai kur jis? Kur dingo tas lozungas, kad santuoka partnerystė?
Koks dar gali buti ji neduoda?Cia kaip kokio saldainio vaikui neduoda, kai jis uzsnori, kaprizu nepatenkina, ar kaip cia suprasti ?
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 07, 00:35)
Koks dar gali buti ji neduoda?Cia kaip kokio saldainio vaikui neduoda, kai jis uzsnori, kaprizu nepatenkina, ar kaip cia suprasti ?
jei vyras daznai masturbuojasi, vadinasi jis neturi santykiu su savo zmona, arba jis super aktyvus, arba neturi ka veikti, arba jis yra tupas.