Įkraunama...
Įkraunama...

Bus planinis cezaris. Renkuosi norimą gydytoją.

Sveikutes, pirmojo vaikelio susilaukiau atliekant planine cezario pjuvio operacija. Panasu, kad si karteli, tai pat nelabai galesiu rinktis schmoll.gif Todel labai idomu, kiek siuo metu kainuoja planinis CP? Kiek mokejote ar dar ruosites moketi? Prasau, pasidalinkite savo patirtimi ir informacija. Jau reikia po truputi pinigelius kaupti pradeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2009 07 03, 12:01)
O tai  kainuoja planinė Cezario operacija?.Kai ankstesniai vaikai pasaulį išvyzdavo operuojant, 2 ir 3 buvo planinės operacijos ir nieko nekainavo. Tai net nežinau ar dabar kas pasikeitę

Cia as turiu omenyje jei su daktare is anksto tariesi, tai va idomu, kiek paprastai siai dienai i vokeli (paprasciau tariant ax.gif ) deti. Zodziu, kokios stavkes biggrin.gif Bijau, kad labai pakile nebutu, nes pries tris metelius tai paprastas gimdymas jei taries 400-600Lt, o va cezaris 800-1000Lt budavo. Pinigeliai tokie nemazi, taupytis reikia, tik va baisu, kad dar auksciau pakile nebutu blink.gif Kadangi pimas cezaris buvo gana problematiskas, tai neturiu kitos iseitis, kaip tik is anksto tartis, nes per didele rizika butu verysad.gif
Atsakyti
Aš tariausi iš anksto, buvo planinis cezaris, mokejau 1000 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivazek @ 2009 07 03, 13:17)
pries tris metelius tai paprastas gimdymas jei taries 400-600Lt, o va cezaris 800-1000Lt budavo.

aš prieš metus už planinį mokėjau mažiau nei jūsų nurodyta suma 4u.gif
Atsakyti
Turėjau du planinius cezarius, tariausi su konkrečiu gydytoju, abu kartus mokėjau 400 Lt. Rugpjūtį laukia trečias cezaris, mokėsiu tiek pat. Čia KMUK.
Aišku, priklauso nuo situacijos - mes su gydytoju sutarėm, kad atvažiuosiu jo darbo dieną, ryte. Tai nemačiau reikalo švaistyt tūkstančių. Kas kita, jei tai būtų savaitgalis ar naktis.
Atsakyti
Jei del medicininiu indikaciju man reikalingas planinis cp, as tikrai nemokesiu. Kas kita, jei sutarta operacija del kokiu kitu priezasciu, pvz. gimdymo fobijos rolleyes.gif , tada taip...
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2009 07 07, 11:26)
Jei del medicininiu indikaciju man reikalingas planinis cp, as tikrai nemokesiu. Kas kita, jei sutarta operacija del kokiu kitu priezasciu, pvz. gimdymo fobijos rolleyes.gif  , tada taip...

Man pačiai gimdyt neleidžia dėl kraujagyslių patologijos, cezaris jau kaip ir būtinas. Bet aš mokėjau, nes norėjau, kad operuotų būtent mano pasirinktas gydytojas.
Atsakyti
Mokejau Kauno kriksc.gid.namuose 1000 lt. Pernai. tikiuosi, kad siemet nepabrangs...Pas ta pacia.
Atsakyti
na mes daktarui KMU davem 1000 Lt. aisku galima duot 5000, galima isvis neduot, bet jis labai rupestingas buvo, ir manau reikia atsiskaityt zmogui uz darba bei rupesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif O kai kurioms mamytems, kurios ne visai suprato del to mokejimo, tai as butent noriu tartis su konkreciu daktaru, dar keleta kartu nestumo gale apsilankyti, kad ji stebetu visa situacija iki finiso, todel neatsidekoti kazkaip nelabai ir iseina tokiu atveju ax.gif
Atsakyti
o duodama tik daktarui ar dar ir anesteziologui atskirai? kam dar , po kiek ir kokiomis dalimis duodama?
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2009 07 09, 19:19)
o duodama tik daktarui ar dar ir anesteziologui atskirai? kam  dar , po kiek ir kokiomis dalimis duodama?

Pagal mane tai pagrindiniai padekos pinigeliai daktarui, o anestezeologui tai praeita karta 100Lt i kisene vyras idejo, tai rupinosi thumbup.gif , net po operacijos i palata buvo atlekusi pasiteirauti kaip jauciuosi, visa laika buvo itin maloni 4u.gif Manau ir si karta anestezeologui taip pat 100Lt reiks iduoti, kad ramiau butu ax.gif
Atsakyti