Įkraunama...
Įkraunama...

Bus planinis cezaris. Renkuosi norimą gydytoją.

QUOTE(Irutė*** @ 2012 07 02, 20:10)
Sveiki  4u.gif , gal kam neseniai darė cezario pjūvį? Norėčiau pasiteirauti kiek mokėjote, t.y. kiek užtektu duoti gydytojui, kad atsidėkoti?

Aš už extra cp daviau 600 (IIligoninėj kaune) gydytoja kaip supratau liko patenkinta 4u.gif
Atsakyti
as dabar neseniai turejau planini gimdima mazylio gn ir man nieks apie jokias stafkes nekalbejo,zinau jie gauna uz tai alga,bet vistiek daktarei po visko daviau 200lt nes vis del to ji mano mazyli dicki vos iseme is pilvo ir net padusus buvo visa,betistrauke ir del to as labai laiminga
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2011 03 06, 11:26)
turbut moteriske nezinote ka reiskia planinis cezaris smile.gif jog sitiek sumokejot, uz planini cezari, jokiu ikainiu nera, savo nuoziura atsidekoji gyditojui tiek kiek supranti jog reikia.

nu ko jus taip iskart,gal zmogus taresi su konkreciu gydytoju kaip pvz as dabar... panasiai planuojam apie 1000, bet jeigu su konkreciu nesitarus duociau 200 mazdaug...
Papildyta:
QUOTE(*Ricco* @ 2010 06 21, 09:37)
Gal geriau namie pasidaryk, nes ligoninėj niekas su dušo želė nesicackins, manau. Sausai nuskus  g.gif  Nemanau, kad būtų malonu. O kiek? tai apsoliučiai viską, jokių juostelių smile.gif Aš anksti ryte prięš operaciją susitvarkiau smile.gif

ok cia pvz pilvo srity, beje girdejau kad ir pati pilva reik nusiskust,tuos mazus plaukelius, virsuj, o apacioj kur lupytes?smile.gif tiesiog depiliacija darau ir nelabai norisi skust,kad paskui vel nebutu laaabai skausminga po skutimosi o kazkaip ten tai palikdavau truputi...
Papildyta:
QUOTE(Teslike;) @ 2011 04 11, 11:35)
Man visai neseniai padare antra cezari, jau dabar planini.... nieko moketi neplanavau (veliau simboliskai atsidekojom), apie jokius pinigus su daktaru nekalbejau, jis tiesiog per paskutini vizita mane itrauke i savo operaciju grafika; bet apie mokejimus, mano nuomone tokia, kad uz naturalu gimdyma reikia moketi daug daugiau (nors is kitos puses juk pati viska padarai), jei jau nusprendziat atsidekoti, o uz cezari aplamai nereikia, arba kaip kazkas rase 100-200Lt. Kas cia per stavkes (siutina), nesuprantu, ir dar tokiom sumom, musu visuomene tokia sugadinta, kad atrodo jei nesumokesim 1000, tai gyvenime nesiseks ar kazkas panasaus (is ligonines neisleis), sazine uzgraus, mazesne padeka, tai jau nesiskaito padeka, tik tukstanciais.
Ir siaip arba as vis uzpuolu ant tokios temos, arba cia raso tik tos, kurios mokejo ir daug, ir kitas mokina kaip ir kiek moketi, ko cia girtis, kad mokejai pinigus, neatsilaikei pries "stavkes" ir kt. O tos, kurios nemokejo (bet gal ne del to, kad neturejo) visai nesiafisuoja, tai reiskia, jei jau uzsimokejai, tai ir pasigirk, ka uz tuos pinigus gavai.....(kaip kazkas rase daktaras protingesnis netampa uz pinigus)...man malonesnis bendravimas uz pinigus - slykstu. As kazkaip zmogiskai kiekvienam pradedant nuo valytojos pasakydavau Aciu.

Raso tos kur mokejo nes tema konkreti kiek kainuoja planinis CP, kitur yra visokiu temu ar reikia ar nereikia ir t.t. as pvz tiesiog i klausima atsakau, o zmones patys sprendzia kaip jiem elgtis...kartais pagalvoju butu man baisu jeigu pinigu netureciau pora kart per gyvenima uz gimdymus susimoket, labai suprantu tuos kurie negali,bet kazkaip kai gali ir turi nu tikrai ramiau jautiesi....man svarbu kad as ta gydytoja pazinociau ir pries tai matyciau....
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2012 07 03, 12:52)
Nežinau, ar kas pasakys, kiek užtektų, o kiek jau per daug... Mes atvirai sakant gydytojai atsidėkojome 800lt plius gėlėm ir saldainiais. Ar užteko? - nepatikrinama...

Ar uzteko...nu mano sutiko tartis antra karta - tai reiskias pirma karta uzteko:))))
Atsakyti
Gimdziau kauno klinikinej ligoninej, rinkomes konkrecia gydytoja, ir konkrecia data. Uz tai kad gydytoja ateitu ne jos darbo metu, i ligonines kasa sumokejom be keliu litu 600, dar 600 litu davem paciai gydytojai, musu gydytoja liko patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2009 12 27, 09:19)
Beje, įdomu, kam daro 3 Cezarį ar siūlo strerilizuotis?

senas postas bet sudomino, ne i tema bet pasisakysiu, turiu tokia gimda, kad apart kontraceptiniu(kuriu negaliu vartot)tableciu, kitos kontraceptines man netinka(spirales, zvakutes- vistiek pastoju,zodziu esu is tu kuri pastoju nuo paklodes smile.gif ),gyditojos patarimas-sterilizacija, bet ji nelegali pas mus LT, tai kaip nesuprantu vieno kas ir kaip gali legaliai pasiulyt sterilizacija, jai kas zinot kur tai legaliai atlieka rasykit i az, buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 12 vasario 2013 - 19:48
QUOTE(sileste @ 2013 02 12, 21:46)
senas postas bet sudomino, ne i tema bet pasisakysiu, turiu tokia gimda, kad apart kontraceptiniu(kuriu negaliu vartot)tableciu, kitos kontraceptines man netinka(spirales, zvakutes- vistiek pastoju,zodziu esu is tu kuri pastoju nuo paklodes smile.gif  ),gyditojos patarimas-sterilizacija, bet ji nelegali pas mus LT, tai kaip nesuprantu vieno kas ir kaip gali legaliai pasiulyt sterilizacija, jai kas zinot kur tai legaliai atlieka rasykit i az, buciau dekinga uz info 4u.gif

Na, ne man, bet mano palatos kaimynėms darė cezarį ir kadangi tai vienai buvo trečias, o kitai penktas gimdymas, jos prašėsi ''perišti kiaušintakius''. O kaip ten ta procedūra daroma, tiksliai nežinau, nes gydytojai tai aptaria asmeniškai su paciente.
Atsakyti
Ir aš trečio planinio cezario metu pasiprašiau šios procedūros. KMUK.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2013 02 12, 20:45)
Na, ne man, bet mano palatos kaimynėms darė cezarį ir kadangi tai vienai buvo trečias, o kitai penktas gimdymas, jos prašėsi ''perišti kiaušintakius''. O kaip ten ta procedūra daroma, tiksliai nežinau, nes gydytojai tai aptaria asmeniškai su paciente.

kad buciau zinojus jog galima cezario metu prasyt tokios proceduros, buciau nepagailejus nei pinigu , kad tik butu mane sutvarke , nes gimdyt jau nebesiruosiu, eh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 14 vasario 2013 - 10:00
Sveikos merginos, gal kuri galetu brukstelti i AZ kiek mokejo Antakalnio k uz planini cezari?
Atsakyti
Ar kam dare cp del sirdies problemu ir kokiu:)?
Atsakyti
Man numatoma splaninis CP.

Niekaip neapsisprendziu AK ar VUL (kiekviena istaiga turi savu pliusu ir savu minusu).

Bet svarbiausia, kad neapsisprendziu del gydytojo.

Gal kuri galite rekomenduoti VUL gydytoja, kuris gerai atliko CP ? Svarstau apie Jursena, tik dar nesidomejau - ar jis priima gimdymus siuo metu, budama skyriaus vedeju?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 04 03, 14:44)
Man numatoma splaninis CP.

Niekaip neapsisprendziu AK ar VUL (kiekviena istaiga turi savu pliusu ir savu minusu).

Bet svarbiausia, kad neapsisprendziu del gydytojo.

Gal kuri galite rekomenduoti VUL gydytoja, kuris gerai atliko CP ? Svarstau apie Jursena, tik dar nesidomejau - ar jis priima gimdymus siuo metu, budama skyriaus vedeju?

Aciu  4u.gif

Jursenas priima gimdymus. Man dare extra cp, tobulai atliko savo darba. Mano gyd gyre vidini randa, o isorinis net man paciai grazus ir kitiems nematomas. Rekomenduoju, jei tik turit galimybe pas ji operuotis. Gydytojas turi gera ranka.
Atsakyti