QUOTE(sileste @ 2011 03 06, 11:26)
turbut moteriske nezinote ka reiskia planinis cezaris

jog sitiek sumokejot, uz planini cezari, jokiu ikainiu nera, savo nuoziura atsidekoji gyditojui tiek kiek supranti jog reikia.
nu ko jus taip iskart,gal zmogus taresi su konkreciu gydytoju kaip pvz as dabar... panasiai planuojam apie 1000, bet jeigu su konkreciu nesitarus duociau 200 mazdaug...
Papildyta:
QUOTE(*Ricco* @ 2010 06 21, 09:37)
Gal geriau namie pasidaryk, nes ligoninėj niekas su dušo želė nesicackins, manau. Sausai nuskus

Nemanau, kad būtų malonu. O kiek? tai apsoliučiai viską, jokių juostelių

Aš anksti ryte prięš operaciją susitvarkiau
ok cia pvz pilvo srity, beje girdejau kad ir pati pilva reik nusiskust,tuos mazus plaukelius, virsuj, o apacioj kur lupytes?

tiesiog depiliacija darau ir nelabai norisi skust,kad paskui vel nebutu laaabai skausminga po skutimosi o kazkaip ten tai palikdavau truputi...
Papildyta:
QUOTE(Teslike;) @ 2011 04 11, 11:35)
Man visai neseniai padare antra cezari, jau dabar planini.... nieko moketi neplanavau (veliau simboliskai atsidekojom), apie jokius pinigus su daktaru nekalbejau, jis tiesiog per paskutini vizita mane itrauke i savo operaciju grafika; bet apie mokejimus, mano nuomone tokia, kad uz naturalu gimdyma reikia moketi daug daugiau (nors is kitos puses juk pati viska padarai), jei jau nusprendziat atsidekoti, o uz cezari aplamai nereikia, arba kaip kazkas rase 100-200Lt. Kas cia per stavkes (siutina), nesuprantu, ir dar tokiom sumom, musu visuomene tokia sugadinta, kad atrodo jei nesumokesim 1000, tai gyvenime nesiseks ar kazkas panasaus (is ligonines neisleis), sazine uzgraus, mazesne padeka, tai jau nesiskaito padeka, tik tukstanciais.
Ir siaip arba as vis uzpuolu ant tokios temos, arba cia raso tik tos, kurios mokejo ir daug, ir kitas mokina kaip ir kiek moketi, ko cia girtis, kad mokejai pinigus, neatsilaikei pries "stavkes" ir kt. O tos, kurios nemokejo (bet gal ne del to, kad neturejo) visai nesiafisuoja, tai reiskia, jei jau uzsimokejai, tai ir pasigirk, ka uz tuos pinigus gavai.....(kaip kazkas rase daktaras protingesnis netampa uz pinigus)...man malonesnis bendravimas uz pinigus - slykstu. As kazkaip zmogiskai kiekvienam pradedant nuo valytojos pasakydavau Aciu.
Raso tos kur mokejo nes tema konkreti kiek kainuoja planinis CP, kitur yra visokiu temu ar reikia ar nereikia ir t.t. as pvz tiesiog i klausima atsakau, o zmones patys sprendzia kaip jiem elgtis...kartais pagalvoju butu man baisu jeigu pinigu netureciau pora kart per gyvenima uz gimdymus susimoket, labai suprantu tuos kurie negali,bet kazkaip kai gali ir turi nu tikrai ramiau jautiesi....man svarbu kad as ta gydytoja pazinociau ir pries tai matyciau....
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2012 07 03, 12:52)
Nežinau, ar kas pasakys, kiek užtektų, o kiek jau per daug... Mes atvirai sakant gydytojai atsidėkojome 800lt plius gėlėm ir saldainiais. Ar užteko? - nepatikrinama...
Ar uzteko...nu mano sutiko tartis antra karta - tai reiskias pirma karta uzteko:))))