Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

QUOTE(ernesin @ 2009 07 16, 10:41)
Man net iškilo klausimas ar tas kremas kurį gaminatės su šiuo aliejumi patekęs į akį negraužia unsure.gif

as prie akiu arti niekada netepu, tai nieko negaliu ir pasakyt.
Atsakyti
tamanai griauzia akis, man irgi panasiai buvo, netycia pateko salia ir anksciau merginos rase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 16, 09:41)
patepiau taip negailėdama ir nutekėjęs tas aliejus pateko į akį, tai graužimas neišpasakytas

Man net iškilo klausimas ar tas kremas kurį gaminatės su šiuo aliejumi patekęs į akį negraužia unsure.gif

reikia stengtis, kad jo nepatektų į akis, nes tikrai graužia - tą sakė ir KN moterys. Kiek pamenu, tai neturėtų jis padaryti žalos į akis papuolęs, bet kam save kankinti smile.gif

negraužia man kremas ir graužimu dar niekas iš artimųjų nesiskundė. Šiaip kai tepu kremą - bet kokį - laikausi paprastos taisyklės, t.y. netepti ant akių. Padori man priimtina riba - pats akiduobės kraščiukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 11:43)
reikia stengtis, kad jo nepatektų į akis, nes tikrai graužia - tą sakė ir KN moterys. Kiek pamenu, tai neturėtų jis padaryti žalos į akis papuolęs, bet kam save kankinti smile.gif

negraužia man kremas ir graužimu dar niekas iš artimųjų nesiskundė. Šiaip kai tepu kremą - bet kokį - laikausi paprastos taisyklės, t.y. netepti ant akių. Padori man priimtina riba - pats akiduobės kraščiukas wink.gif

Katuti prie to pačio paklausiu apie erškėtrožių aliejų, nes esi rašiusi, kad paakiams naudoji. Ar juo jau drąsiai tepi apie akis? Ir ar šis aliejus nesunkus(riebus)?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 16, 10:56)
Katuti prie to pačio paklausiu apie erškėtrožių aliejų, nes esi rašiusi, kad paakiams naudoji. Ar juo jau drąsiai tepi apie akis? Ir ar šis aliejus nesunkus(riebus)?
4u.gif

aliejus tikrai nesunkus - jis man toks "vitamininis", greit susigeriantis thumbup.gif Nelabai įsivaizduoju, ką turi omenyje, sakydama apie akis 4u.gif Aliejumi tiesiog "pataškuoju" palei akiduobę, švelniai paskirstau ir patapšnoju pirštų galais, kad susigertų greičiau.

matai, kadangi naudoju natūralų tušą, tai visai šalia akių aliejų netepu jokių, taip pat ir kremo, kuris taipogi aliejų pagrindu, nes elementariai jie, liesdamiesi su blakstienomis, galėtų tušą nutirpdyti ir tada tikrai atrodyčiau kaip panda dar neišėjusi iš namų smile.gif
Atsakyti
Tamanų kremas tai man net nuo kvapo akis griaužia smile.gif O aš tai visada tepu iki kaulo. paakių netepu. Nu nebent kartais su erškėtrožių aliejum, bet labai nedaug, nes jei padauginu, tai kaip sutinusi atsikeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 16, 13:53)
Tamanų kremas tai man net nuo kvapo akis griaužia smile.gif O aš tai visada tepu iki kaulo. paakių netepu. Nu nebent kartais su erškėtrožių aliejum, bet labai nedaug, nes jei padauginu, tai kaip sutinusi atsikeliu smile.gif

gaminant emulsija nuo spuogu (pagrindas-tamanu aliejus) Ruta perspejo tept tik iki kaulo prie akies wink.gif 4u.gif ( cia jei kas dar neisidemejo wink.gif )
perkeliu savo posta is kitos temos apie KN nauja parduotuve Klaipedoje.

QUOTE(Sultry @ 2009 07 16, 18:56)
klausiau del gamybos vakareliu wink.gif sake po menesio prades organizuoti, galima palikti ten savo e-mail,ir pranes,kai prasides registravimas wink.gif

o kol kas ten asortimentas nedidelis..bet ,manau,kai prasides vakareliai,nori nenori tures jie daugiau visko uzsivezti smile.gif
dar minusas tas,kad kol kas EA galima pirkti tik ant 'netyciuku',nes negalima atsukt ir pauostyt.Neturi 'testeriu' kaip kad Vilniuje yra,jog yra uostymui buteliukai ir yra pardavimui... bet ,velgi,kai prasides gamyba-tures tureti biggrin.gif

o pliusas,kad yra prekiaujama BIOselect produktais. Vilniuje sian KN nemaciau tokios  biggrin.gif

p.s. kainos Klaipedoje identiskos kainoms Vilniuje.
Atsakyti
gal kas zino, kiek kainuoja agurkliu aliejus KN? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 16, 19:36)
gal kas zino, kiek kainuoja agurkliu aliejus KN? 4u.gif

kazkur link 50 lt kiek prisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 16, 19:45)
kazkur link 50 lt kiek prisimenu  g.gif

o cia 50 ml? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 16, 19:49)