Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

QUOTE(Lucie @ 2009 07 11, 15:36)
Dėl hidrolatų, matyt, kiekvienam labai  individualiai, man santalas ypač švelnus pasirodė, labai patinka, o KN rekomendavo santalą kaip labiausiai tinkantį jautriai odai. Kvapas irgi labai švelnus, vos juntamas.

Dėkui, jei nebus hamemelių, tai santalų ir prigriebsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man netiko Bema apsauginis kremas SPF10. Per sunkus mano mišriai odai - apsispuoginau kaip trylikametė sad.gif Gal kas žinot kokį "liesesnį" variantą?
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 07 11, 21:06)
O man netiko Bema apsauginis kremas SPF10. Per sunkus mano mišriai odai - apsispuoginau kaip trylikametė  sad.gif  Gal kas žinot kokį "liesesnį" variantą?

LT tustuma siuo klausimu. weleda iseme visa linija,madara neturi tokios,kiek zinau...
gal aubrey organics bandykit,veidui yra su spf 15 is normalios odos linijos. gal ir kitokiu yra :?
Sante vien blogus atsiliepimus girdziu, o Logona ar ka turi neteko girdet... blush2.gif
dr.h irgi savo linija iseme.

nebent uzsisakinet norit,tada Lavera dar man gal priimtiniausiai skambetu,nors pati nebandziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 11 liepos 2009 - 19:15
Ačiū, Sultry 4u.gif Reiks nueiti į Panoramą ir gailiai pakniaukti Aubrey mėginukų, jeigu tokių yra, aišku. Aciprašau už temos teršimą.
Aš vienaskaita, jei kąmirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 07 11, 21:53)
Ačiū, Sultry  4u.gif  Reiks nueiti į Panoramą ir gailiai pakniaukti Aubrey mėginukų, jeigu tokių yra, aišku. Aciprašau už temos teršimą.
Aš vienaskaita, jei kąmirksiukas.gif

ok, bandysiu vienaskaita. wink.gif jie turi travel kit. yra skirtu jautriai,sausai,misriai ir riebiai veido odai. as pirkau normaliai.ieina tonikas,kremas su spf 15,prausiklis ir kauke. kaina - 39. cia tam atvejui,jei meginio negausi,gal pravers info biggrin.gif poster_offtopic.gif

i tema - gal kam bema ampuliu nuo slinkimo, jazminu eliksyro, sviestmedzio aliejaus atliko?
zadu pirkt,bet jei kartais toks geris kam netiko,priglausciau paklydelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 07 11, 12:20)
merginos o kaip manatot gal tamanai strijas biski pagrazintu?  g.gif  blush2.gif

o jos jau išblukuios baltos?jei taip, tai ne schmoll.gif .Jei dar šviežios, raudonos, galima bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 07 11, 11:48)
Tik ka radau, kad KN jau turi tamanu  thumbup.gif .

bigsmile.gif niekas neplanuojat i KN uzsukt? gal kazkas is kauniskiu ax.gif ziuriu, agnum centras greiciausiai atostogauja, nes grizo laiskas, kad tik po 23 atsakys i visus klausimus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 11, 21:09)
i tema - gal kam bema ampuliu nuo slinkimo, jazminu eliksyro, sviestmedzio aliejaus atliko?
zadu pirkt,bet jei kartais toks geris kam netiko,priglausciau paklydelius biggrin.gif

Gal galima plačiau apie tas ampules kas naudojote? Koks poveikis, kaip naudoti reikia?
Atsakyti
linutiaaa Paskelbta Šiandien, 11:41

niekas neplanuojat i KN uzsukt? gal kazkas is kauniskiu  ziuriu, agnum centras greiciausiai atostogauja, nes grizo laiskas, kad tik po 23 atsakys i visus klausimus 

linutiaaa, o tu esi užsisakinėjus per agnum centrą?Ar ir pas juos pačius galima įsigyti KN gėrybių?Kaip aš norėčiau daug ko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 12, 15:33)
Ar ir pas juos pačius galima įsigyti KN gėrybių?Kaip aš norėčiau daug ko. ax.gif

Kai ko galima rasti ir vietoje, pvz, kai kurių eterinių arba bazinių, mačiau ir eleksyrų turėjo 4u.gif
Atsakyti
Dovish Paskelbta Šiandien, 17:05

Kai ko galima rasti ir vietoje, pvz, kai kurių eterinių arba bazinių, mačiau ir eleksyrų turėjo 

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 12, 16:33)
linutiaaa, o tu esi užsisakinėjus per agnum centrą?Ar ir pas juos pačius galima įsigyti KN gėrybių?Kaip aš norėčiau daug ko. ax.gif

esu uzsakinejus 4u.gif kaip ir sake, kai ko galima rasti. Pateikus uzsakyma (ko galbut cia neturi), jie atsiveza is vln 4u.gif
Atsakyti