Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Žemynos gimnazija

Mano dukra nuo rugsėjo eis į Žemynos gimnaziją.Girdėjau ir gero , ir blogo.Bet nežinau ar tikėti.Norėčiau,kad papasakotumėte apie šią gimnazija. smile.gif
Atsakyti
Puiki gimnazija thumbup.gif Su draugiskais mokiniais bei puikiom mokytojom > jei kas domina, klausk, mielai atsakysiu rolleyes.gif cool.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ufija: 06 liepos 2009 - 14:31
Labiausiai domina anglų ir lietuvių mokytojos,ar jos ten stiprios?Dar taip pat būtų įdomu sužinoti apie vokiečių mokytoją(as) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura37 @ 2009 07 07, 13:38)
Labiausiai domina anglų ir lietuvių mokytojos,ar jos ten stiprios?Dar taip pat būtų įdomu sužinoti apie vokiečių mokytoją(as) smile.gif

Na, suprask kad visu mokytoju as ten tikrai nepazistu, bet kokios mums paspuole - tikrai puikios, vokieciu nezinau biggrin.gif nes mano sunelis nesimoko tokios
Atsakyti
QUOTE(Aura37 @ 2009 07 07, 13:38)

Sveiki,

ir aš esu baigus šią gimnaziją. Anglų kalba čia kaip ir "sustiprinta", mokytojų superinėmis nepavadinčiau. Lietuvių mokytoja taip pat neviena, tad kuri jums pakliūtų būtų sėkmės dalykas. Nors šiaip ar taip, egzaminams turėtų paruošti neblogai. Vokiečių mokytoja buvo tik auklėtoja (tik priešui tokią). Savo laimei, mokiausi rusų kalbą, bet kiek iš "vokiečių" bendraklasių girdėjau daug jie neišmoko.
Yra ir labai neblogų mokytojų: matematikos, informatikos, geografijos..

Apskritai, man ši mokykla nelabai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ufija @ 2009 07 08, 00:31)
Na, suprask kad visu mokytoju as ten tikrai nepazistu, bet kokios mums paspuole - tikrai puikios, vokieciu nezinau  biggrin.gif  nes mano sunelis nesimoko tokios

O kaip su matemaika, chemija, biologija ? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(panda5 @ 2009 07 08, 17:06)

Apskritai, man ši mokykla nelabai patiko smile.gif

O kas nepatiko- aplinka, mokymo lygis, ar dar kas?
Ir dar domina klausimas- ar daug vaiku naudojosi korepetitoriu paslaugomis?
Atsakyti
Esu būsimas antrokas, jei dar domina kokia info, mielai suteiksiu informacijos.
Atsakyti
Siap, viskas domina smile.gif -aplinka mokykloj, mokytojai. Ir apskritai, kaip atmosfera, ar patinka mokytojai -ar gerai moko, ar sunku mokytis, ar daug uzduoda ir pan.
Ar daug ismokot per tuos metus, kai buvot pirmokas, ar tikrai cia geresnis lygis ?
Atsakyti
QUOTE(Liiika @ 2009 07 29, 08:09)
Siap, viskas domina smile.gif -aplinka mokykloj, mokytojai. Ir apskritai, kaip atmosfera, ar patinka mokytojai -ar gerai moko, ar sunku mokytis, ar daug uzduoda ir pan.
Ar daug ismokot per tuos metus, kai buvot pirmokas, ar tikrai cia geresnis lygis ?

Aplinka gera, gersnė nei mano buvusios mokyklos. Mokytojai vieni geri kiti neblogi. Visose mokyklose ( įskaitant ir gimnazijas ) yra ir blogų, ir gerų mokytojų. Atmosfera jauki - draugiški žmonės. Išmokau nemažai. Dėl sunkumo nežinau, aišku, per pirmą semestrą pažymiai šiek tiek smuko į blogąją pusę, bet per antrą semestrą pastaisiau. Manau yra normalu, jei pažymiai smunka per pirmą semestrą naujoje mokykloje, o ypač gimnazijoj. Nd. užduoda kartais labai daug, o kartais ir ne daug.

Ką jus vadinate geresniu lygiu? Nežinau, bent jau čia, Žemynoje yra geresnis lygis, negu mano buvusioj Vidurinėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PonasNiekas: 29 liepos 2009 - 10:59
QUOTE(PonasNiekas @ 2009 07 29, 11:55)
Aplinka gera, gersnė nei mano buvusios mokyklos. Mokytojai vieni geri kiti neblogi. Visose mokyklose ( įskaitant ir gimnazijas ) yra ir blogų, ir gerų mokytojų. Atmosfera jauki - draugiški žmonės. Išmokau nemažai. Dėl sunkumo nežinau, aišku, per pirmą semestrą pažymiai šiek tiek smuko į blogąją pusę, bet per antrą semestrą pastaisiau. Manau yra normalu, jei pažymiai smunka per pirmą semestrą naujoje mokykloje, o ypač gimnazijoj. Nd. užduoda kartais labai daug, o kartais ir ne daug.

Ką jus vadinate geresniu lygiu? Nežinau, bent jau čia, Žemynoje yra geresnis lygis, negu mano buvusioj Vidurinėje

Aciu uz atsakyma. Na, geresnis lygis- turejau omeni mokymo lygi, grieztesnius reikalavimus, daugiau tvarkos smile.gif. Pries istojant i Zemyna, dukra mokesi vidurinej, kur, kaip supratom (deja, per velai), buvo "palaida bala" verysad.gif , pastaraisiais metais dukra is ten norejo ko greiciau iseiti (na, cia nepasakosiu, bet visokiu problemu buvo...). Tad nusprendem ieskoti geresnes mokyklos. Tikimes, kad Zemynos gimnazija bus geresne, tad kitu zmoniu nuomones labai domina.
Atsakyti
Mokykla tikrai labai gera. Labai draugiška atmosfera, stiprūs mokytojai. Pati ten mokausi ir kitiems rekomenduoju.
Atsakyti
Na, Liika, Aura37, ar pasirinkote Zemyna? Pas kokias aukletojas papuolet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ufija: 29 spalio 2009 - 15:38