QUOTE(Aura37 @ 2009 07 07, 13:38)
Labiausiai domina anglų ir lietuvių mokytojos,ar jos ten stiprios?Dar taip pat būtų įdomu sužinoti apie vokiečių mokytoją(as) 

Na, suprask kad visu mokytoju as ten tikrai nepazistu, bet kokios mums paspuole - tikrai puikios, vokieciu nezinau

QUOTE(Aura37 @ 2009 07 07, 13:38)
Labiausiai domina anglų ir lietuvių mokytojos,ar jos ten stiprios?Dar taip pat būtų įdomu sužinoti apie vokiečių mokytoją(as) 

Sveiki,
ir aš esu baigus šią gimnaziją. Anglų kalba čia kaip ir "sustiprinta", mokytojų superinėmis nepavadinčiau. Lietuvių mokytoja taip pat neviena, tad kuri jums pakliūtų būtų sėkmės dalykas. Nors šiaip ar taip, egzaminams turėtų paruošti neblogai. Vokiečių mokytoja buvo tik auklėtoja (tik priešui tokią). Savo laimei, mokiausi rusų kalbą, bet kiek iš "vokiečių" bendraklasių girdėjau daug jie neišmoko.
Yra ir labai neblogų mokytojų: matematikos, informatikos, geografijos..
Apskritai, man ši mokykla nelabai patiko

QUOTE(Ufija @ 2009 07 08, 00:31)
Na, suprask kad visu mokytoju as ten tikrai nepazistu, bet kokios mums paspuole - tikrai puikios, vokieciu nezinau
nes mano sunelis nesimoko tokios

O kaip su matemaika, chemija, biologija ?

Papildyta:
QUOTE(panda5 @ 2009 07 08, 17:06)
O kas nepatiko- aplinka, mokymo lygis, ar dar kas?
Ir dar domina klausimas- ar daug vaiku naudojosi korepetitoriu paslaugomis?
QUOTE(Liiika @ 2009 07 29, 08:09)
Siap, viskas domina
-aplinka mokykloj, mokytojai. Ir apskritai, kaip atmosfera, ar patinka mokytojai -ar gerai moko, ar sunku mokytis, ar daug uzduoda ir pan.
Ar daug ismokot per tuos metus, kai buvot pirmokas, ar tikrai cia geresnis lygis ?

Ar daug ismokot per tuos metus, kai buvot pirmokas, ar tikrai cia geresnis lygis ?
Aplinka gera, gersnė nei mano buvusios mokyklos. Mokytojai vieni geri kiti neblogi. Visose mokyklose ( įskaitant ir gimnazijas ) yra ir blogų, ir gerų mokytojų. Atmosfera jauki - draugiški žmonės. Išmokau nemažai. Dėl sunkumo nežinau, aišku, per pirmą semestrą pažymiai šiek tiek smuko į blogąją pusę, bet per antrą semestrą pastaisiau. Manau yra normalu, jei pažymiai smunka per pirmą semestrą naujoje mokykloje, o ypač gimnazijoj. Nd. užduoda kartais labai daug, o kartais ir ne daug.
Ką jus vadinate geresniu lygiu? Nežinau, bent jau čia, Žemynoje yra geresnis lygis, negu mano buvusioj Vidurinėje
QUOTE(PonasNiekas @ 2009 07 29, 11:55)
Aplinka gera, gersnė nei mano buvusios mokyklos. Mokytojai vieni geri kiti neblogi. Visose mokyklose ( įskaitant ir gimnazijas ) yra ir blogų, ir gerų mokytojų. Atmosfera jauki - draugiški žmonės. Išmokau nemažai. Dėl sunkumo nežinau, aišku, per pirmą semestrą pažymiai šiek tiek smuko į blogąją pusę, bet per antrą semestrą pastaisiau. Manau yra normalu, jei pažymiai smunka per pirmą semestrą naujoje mokykloje, o ypač gimnazijoj. Nd. užduoda kartais labai daug, o kartais ir ne daug.
Ką jus vadinate geresniu lygiu? Nežinau, bent jau čia, Žemynoje yra geresnis lygis, negu mano buvusioj Vidurinėje
Aciu uz atsakyma. Na, geresnis lygis- turejau omeni mokymo lygi, grieztesnius reikalavimus, daugiau tvarkos

Mokykla tikrai labai gera. Labai draugiška atmosfera, stiprūs mokytojai. Pati ten mokausi ir kitiems rekomenduoju.