Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Žemynos gimnazija

QUOTE(mergiuks @ 2015 03 12, 22:24)
Aš esu vienuoliktokė. Ir lankau šią mokyklą. Ir galiu pasakyti: visos mokytojos super, egzaminams puikiai paruošia.. tik vienas minusas... na žinot, šiuolaikiniai vaikai... moka kritikuoti kitus.. kiek žinau, kad visose 9-10 klasėse vyksta patyčios. vyresnėse klasėse nebevyksta jau kiek žinau. Mūsų klasė yra labai draugiška, ir šiaip tikrai patarčiau eiti į šią mokyklą smile.gif

O jūs tikra, kad esate vienuoliktokė? mastau.gif
Atsakyti
Ar yra gimnazijoje uniformos? jei taip, kokios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 14 gegužės 2015 - 20:49
QUOTE(Loram @ 2015 05 14, 21:49)
Ar yra gimnazijoje uniformos? jei taip, kokios?

Yra privalomi švarkai. Daugiau detalių nepasakysiu, nes įvedė tik šiais mokslo metais, o mano dukra kaip tik abiturientė. Tai nusipirko dailų tamsiai mėlyną švarkelį, ne visai pagal reikalavimus, bet kad galėtų dėvėti ir baigusi gimnaziją.
Atsakyti
Mokykloje, vasaros pradžioje, kai jau žinomi rezultatai, kas priimtas, duoda kontaktus įmonės, kuri prekiauja unifomom, ten ir perki.
Atsakyti
tai vat, kad man įdomu kokie tie švarkai biggrin.gif nes dabar ruošiasi įvest baisią uniformą Žemynos progimnazijoj, kiti metai mums paskutiniai, paskui eis į Žemynos gimnaziją (mums pagal gyv. vietą priklauso). Jei būtų panašūs tie švarkai, tai pirkčiau kitiems metams už beveik 60eur, jei ne - nesiruošiu mėtyt pinigų
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2015 05 18, 11:45)
Mokykloje, vasaros pradžioje, kai jau žinomi rezultatai, kas priimtas, duoda kontaktus įmonės, kuri prekiauja unifomom, ten ir perki.

švarkus siuva VCUP paskutiniam aukšte esanti įmonė/parduotuvė.

kaina didoka, kokybė pusė velnio.
Atsakyti
Sveiki, niekaip neapsisprendžiu, į kurią mokyklą leisti vaiką. Įstojome ir į Žvėryno gimnaziją, ir į Žemyną (apie 9 klasę kalbu). Taigi, norėčiau, kad plačiau papasakotumėt apie šią mokyklą. Kaip mokytojai, ar pavyksta palaikyti drausmę ir tvarką pamokose, ar gerai išmoko? Būtų gerai išgirsti atsiliepimus apie lietuvių k.,matematikos, istorijos,anglų ir rusų k. mokytojus. Ar draugiški vaikai, ar geri vaikų ir mokytojų santykiai? Galbūt jau žinote būsimų devintokų auklėtojas? Žodžiu, norėčiau, kad papasakotumėt kuo daugiau.
Atsakyti