Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

QUOTE(jooratia @ 2010 11 08, 14:30)
sveikos mamytes 4u.gif o kaip temute atsigavo  smile.gif
tik db islindau is visokiausiu savu problemu, taip ir nesudalyvavau susitikime  schmoll.gif 
sudomino tie uzsiemimai, as namie papuosaliukais uzsiemu kai turiu laisvo laiko arba uzsakymu, butu idomu dar ko nors pramokt  bigsmile.gif

Na rytojus man atkrenta, Bet į dekupažą butinai važiuosiu. Buvau ir pernai, patiko vien tas galvos pravedimas. Iš vilnos iki šiol guli nesuverti karoliai doh.gif Tai jei kas norit, galėsiu pavežti, o ir dažų, lako duosiu.Turiu pora bankiu doh.gif biggrin.gif

Olaiva labai gražu thumbup.gif , bet čia ne mašina g.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 11 08, 17:40)
Na rytojus man atkrenta, Bet į dekupažą butinai važiuosiu. Buvau ir pernai, patiko vien tas galvos pravedimas. Iš vilnos iki šiol guli nesuverti karoliai  doh.gif Tai jei kas norit, galėsiu pavežti, o ir dažų, lako duosiu.Turiu pora bankiu  doh.gif  biggrin.gif

Olaiva labai gražu  thumbup.gif , bet čia ne mašina  g.gif

cia rankelem smile.gif nors pas mane masina irgi ne kojine rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=laguna,2010 11 08, 18:40]
Na rytojus man atkrenta, Bet į dekupažą butinai važiuosiu. Buvau ir pernai, patiko vien tas galvos pravedimas. Iš vilnos iki šiol guli nesuverti karoliai doh.gif Tai jei kas norit, galėsiu pavežti, o ir dažų, lako duosiu.Turiu pora bankiu doh.gif biggrin.gif

apie dekupuotus auskarus jau senai svajoju, bet vis nedrystu bandyt, reiktu investuot, o jeigu nepatiks ar nesiseks tik pinigus i bala ismesiu.
o tai ta dekupazo pamoka mokama ar uztenka savo priemones turet?
Atsakyti
labutis siandein ir man nelabai iseina,as tai dar noreciau i velimo paskaitele, man tie visokie veltiniai grazu ir dekupazas nieko pries- tai gal susiderinsim drinks_cheers.gif
Olaiva- nugi labai grazu, stoju i eile, noriu ir as kazko megsto smile.gif tai jo kai pagauni azarta- tai laikas neegzistuoja biggrin.gif
Jooratia- sveika sugrizus, daugiau taip nedink biggrin.gif Butu idomu pamatyti tavo darbelius mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Olaiva,2010 11 08, 18:02]
cia rankelem smile.gif nors pas mane masina irgi ne kojine rolleyes.gif
[/quote]
Nu ir ačiū D, kad ne kojomis, o tai visai pradingtum. Rankose mezginys, kojose karieta biggrin.gif

[quote=jooratia,2010 11 08, 23:49]
[quote=laguna,2010 11 08, 18:40]
apie dekupuotus auskarus jau senai svajoju, bet vis nedrystu bandyt, reiktu investuot, o jeigu nepatiks ar nesiseks tik pinigus i bala ismesiu.
o tai ta dekupazo pamoka mokama ar uztenka savo priemones turet?
[/quote]
Jo, pinigų ten įmerkti reikia unsure.gif Tai pabandymui-pamokai iš manęs, o jei patiks galėsi darbuotis prieš Kalėdas biggrin.gif

[quote=vanile3,2010 11 09, 07:23]
labutis siandein ir man nelabai iseina,as tai dar noreciau i velimo paskaitele, man tie visokie veltiniai grazu ir dekupazas nieko pries- tai gal susiderinsim drinks_cheers.gif
[/quote]
Tai į vėlimo ir aš lėksiu thumbup.gif

Jau kažką pricitavau doh.gif Nu gal atsirinksit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 09 lapkričio 2010 - 08:52
keleta darbeliu nufotografuotu turiu, kiti suranda seimininkes nespejus ir nufotografuot, tik reik pasiaiskint kaip nuotrauka ikelt, niekad nebandziau blush2.gif
Atsakyti
nzn ar isejo, pirma karta bandau kelt.
http://i53.tinypic.com/fdy4hy.jpg
http://i55.tinypic.com/21jrx1d.jpg
http://i54.tinypic.com/2v8i8og.j
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratia @ 2010 11 09, 11:00)

man tie juodi, dideli labai labai wub.gif
Atsakyti
Jooratia-labai grazu, smagu kainpats moki nir gali pasidaryti pagal savo norus smile.gif
Papildyta:
oi su klaidom rasau doh.gif mat vienoj rankoj mazius
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 11 09, 12:13)
Jooratia-labai grazu, smagu kainpats moki nir gali pasidaryti pagal savo norus smile.gif
Papildyta:
oi su klaidom rasau doh.gif  mat vienoj rankoj mazius

tai kad cia visi tokie paprasti ir labai nesudetingi, senai kalbino mane idet nuotraukas pasirodyt, bet kad vis nedrysau, kai pasiziuri kitu darbelius, tai saviskius geda ir rodyt. doh.gif

tu juodu daug kas norejo, kad padaryciau tokius pat, jie buvo mano patys pirmi ir db niekur neberandu tokiu pat akmenuku pirkt.
vis laukiu kol kokia drauge uzsimanys irgi panarpliot auskariukus tai sakiau ir replytes paskolinsiu ir priemoniu duosiu pabandymui, jei patiks tada gales savo pirktis ir darytis.
Atsakyti
Nu ir nusivariau nuo koju ohmy.gif, visa savaite su mazium per gydytojus turim lakstyti, siandien pas akiu buvom nu ir ka -trumparegyste verysad.gif ir kodel tie vaikai paveldi kas blogiausia g.gif
Mezgejeles o kur pigiausi siulai? galvoju gal ir man ka nors mergai numegsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 11 09, 14:51)
Nu ir nusivariau nuo koju  ohmy.gif, visa savaite su mazium per gydytojus turim lakstyti, siandien pas akiu buvom nu ir ka -trumparegyste verysad.gif ir kodel tie vaikai paveldi kas blogiausia g.gif
Mezgejeles o kur pigiausi siulai? galvoju gal ir man ka nors mergai numegsti g.gif

o tu nori kazko pigaus,ar grazaus?
pigiausi prie baziu abc parduotuvej
o geriausi casa lanoj biggrin.gif
Atsakyti