QUOTE(daman @ 2011 01 12, 16:10)
Sveikos karmelavos mamytes. Visos kazkur prapuolusios, o man kaip naujokei tiek visokiu klausimu atsiranda. Kol neturejau maziukes tai dirbau Kaune tai nelabai ko reikedavo Karmelavoje. O dabar vat visko prireikia ir neleksi juk i Kauna. Idomu ar yra koks Karmelavoje sproto klubas? (nes niekaip nepavyksta atsikratyti nereikalingu kg. po dukrytes gimimo

) Kirpykloje buvau, bet man nelabai pasiseke, matomai kirpeja visai nevykusi buvo, nes kita diena jau vaziavau i Kauna pas savo kirpeja, kad taisytu

O dar vaziuodama vis matau, kad yra drabuziu taisykla, idomu kaip ten ar taiso ir paprastu drabuzius ar tik odinius, o gal kartasi ir siuva. Kazkaip pati vis nesustoju paklausti. Aciu uz atsakymus visoms mamytems

ogal dar yra kas nors idomaus ka galima butu veikti?
Labu jo visos kazkur dinge, gal reikalu daugt turi

. Jo as irgi kol dirbau Kaune tai visko gali nusipirkti ir t.t, o dabar gi kasdien nevaziuosi, tai tenka apgalvoti ir pirkinius ir kitus reikalus

Del sporto klubo tai nezinau ar dar yra, bet pries 7metus buvo, man irgi reiktu dar keliu kg atsikratyti

. O kokioj kirpykloje buvai, nes as einu dabar garadoke kur pirmam aukste , tai visai nieko sutvarko

. Del drabuziu taisymo, tai nebuvau ir nezinau kaip ten situacija, bet rodos, kad parasyta , kad ir odinius taiso

, o ka noretum taisyti?(jei Kaune galeciau parekomenduoti, bet turbut nori Karmelavoje). Ka veikti ir idomaus -tai cia geras klausimas ir as noreciau zinoti atsakima