Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

QUOTE(vanile3 @ 2011 01 07, 16:27)
Sveikutes smile.gif , o matau nauju mamyciu prisijunge bigsmile.gif , gal rimtai organizuojam koki susitikima g.gif . Siandien buvau nuejus iki pardes, tai nezinau kaip butu jei reiktu dar vaika su vezimu veztis- kazkoks kosmaras, jau kaip nenuvalytas sniegas.

laba, o tai roguciu neturit? mes tai einam i lauka su rogem.
Atsakyti
QUOTE(jooratia @ 2011 01 08, 16:55)
laba, o tai roguciu neturit? mes tai einam i lauka su rogem.

Tai gerai, kad taviškis sėdi, mano tai lipa lauk.
Dėkui už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Susirinksiu detales ir vėl skambinsiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 01 08, 18:02)
Tai gerai, kad taviškis sėdi, mano tai lipa lauk.
Dėkui už pagalbą  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Susirinksiu detales ir vėl skambinsiuosi  blush2.gif

tai kazka taisyt reikes?
Atsakyti
QUOTE(jooratia @ 2011 01 08, 17:16)
tai kazka taisyt reikes?

Kad bent tyliai važuočiau reika kalladėles pasikeisti. Aišku jei taviškis nemeluoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 01 08, 20:40)
Kad bent tyliai važuočiau reika kalladėles pasikeisti. Aišku jei taviškis nemeluoja  biggrin.gif

jo, gryzo papasakojo visa istorija, sake kad reik keist. sake kai keis jei liks laiko gal dar paziures kas ten tom durim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratia @ 2011 01 08, 20:47)
jo, gryzo papasakojo visa istorija, sake kad reik keist. sake kai keis jei liks laiko gal dar paziures kas ten tom durim. smile.gif

Ne ne, duris reikia palikti schmoll.gif Paskui bus prohodnoj dvor doh.gif Eis kas norės. Dabar tik aš su vyru moku jas atidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos karmelavos mamytes. Visos kazkur prapuolusios, o man kaip naujokei tiek visokiu klausimu atsiranda. Kol neturejau maziukes tai dirbau Kaune tai nelabai ko reikedavo Karmelavoje. O dabar vat visko prireikia ir neleksi juk i Kauna. Idomu ar yra koks Karmelavoje sproto klubas? (nes niekaip nepavyksta atsikratyti nereikalingu kg. po dukrytes gimimo sad.gif ) Kirpykloje buvau, bet man nelabai pasiseke, matomai kirpeja visai nevykusi buvo, nes kita diena jau vaziavau i Kauna pas savo kirpeja, kad taisytu smile.gif O dar vaziuodama vis matau, kad yra drabuziu taisykla, idomu kaip ten ar taiso ir paprastu drabuzius ar tik odinius, o gal kartasi ir siuva. Kazkaip pati vis nesustoju paklausti. Aciu uz atsakymus visoms mamytems smile.gif ogal dar yra kas nors idomaus ka galima butu veikti?
Atsakyti
QUOTE(daman @ 2011 01 12, 16:10)
Sveikos karmelavos mamytes. Visos kazkur prapuolusios, o man kaip naujokei tiek visokiu klausimu atsiranda. Kol neturejau maziukes tai dirbau Kaune tai nelabai ko reikedavo Karmelavoje. O dabar vat visko prireikia ir neleksi juk i Kauna. Idomu ar yra koks Karmelavoje sproto klubas? (nes niekaip nepavyksta atsikratyti nereikalingu kg. po dukrytes gimimo sad.gif ) Kirpykloje buvau, bet man nelabai pasiseke, matomai kirpeja visai nevykusi buvo, nes kita diena jau vaziavau i Kauna pas savo kirpeja, kad taisytu smile.gif  O dar vaziuodama vis matau, kad yra drabuziu taisykla, idomu kaip ten ar taiso ir paprastu drabuzius ar tik odinius, o gal kartasi ir siuva. Kazkaip pati vis nesustoju paklausti. Aciu uz atsakymus visoms mamytems  smile.gif ogal dar yra kas nors idomaus ka galima butu veikti?

Labu jo visos kazkur dinge, gal reikalu daugt turi g.gif . Jo as irgi kol dirbau Kaune tai visko gali nusipirkti ir t.t, o dabar gi kasdien nevaziuosi, tai tenka apgalvoti ir pirkinius ir kitus reikalus rolleyes.gif Del sporto klubo tai nezinau ar dar yra, bet pries 7metus buvo, man irgi reiktu dar keliu kg atsikratyti mirksiukas.gif . O kokioj kirpykloje buvai, nes as einu dabar garadoke kur pirmam aukste , tai visai nieko sutvarko g.gif . Del drabuziu taisymo, tai nebuvau ir nezinau kaip ten situacija, bet rodos, kad parasyta , kad ir odinius taiso g.gif , o ka noretum taisyti?(jei Kaune galeciau parekomenduoti, bet turbut nori Karmelavoje). Ka veikti ir idomaus -tai cia geras klausimas ir as noreciau zinoti atsakima lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tau tik svory ir mesti fitness4.gif jau taip kuda visa smile.gif ilindau paciokinti ka jus cia veikiat rolleyes.gif ziuriu visai aktyvi tu cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2011 01 14, 14:45)
nu tau tik svory ir mesti fitness4.gif jau taip kuda visa smile.gif ilindau paciokinti ka jus cia veikiat rolleyes.gif ziuriu visai aktyvi tu cia thumbup.gif

labu labu lotuliukas.gif nematei manes po svenciu blush2.gif siandien sveriaus +3kg per sventes uzsidejau blink.gif
Atsakyti
sveikos, sportos klubas yra, cia garadoke prie parduotuves, o kirpykla i kuria daman ejo tai turbut ir bus ta kur prie sporto klubo. Ejau as ten tik antakius susitvarkyt, bet daugiau ne uz ka neiciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratia @ 2011 01 18, 12:28)
sveikos, sportos klubas yra, cia garadoke prie parduotuves, o kirpykla i kuria daman ejo tai turbut ir bus ta kur prie sporto klubo. Ejau as ten tik antakius susitvarkyt, bet daugiau ne uz ka neiciau schmoll.gif

Be antakių grįžai ? lotuliukas.gif
Merginos gal susitinkam rytoj Tigrasoj? Taip norėčiau sidriuko ramiau, nesaugant taurės nuo vaikų ir be brangiausiųjų bigsmile.gif Kol pinigai dar neišleisti biggrin.gif
Atsakyti