Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(Luna* @ 2009 07 21, 11:09)
foto  thumbup.gif  thumbup.gif gal gali priminti kur buvot ? blush2.gif
kaip matau ten laisvai galima su vaikais važiuoti  bigsmile.gif
mes kažkaip ir neužtaikėm, kad LT nežinotų  4u.gif Aišku jie išmoksta (ypatingai

Turkija, Lara, MARACLE RESORT 5* 4u.gif Žinoma, kad su vaikais galima, mes su cielais 3 buvom lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 21, 12:39)
butu gerai,kad foto permestumete ir cia....tada norint paziureti,nebereiketu blaskytis per n Turkijos temu.
O ten  Turkijos fotoreportazai vienoje vietoje 4u.gif manau gera ideja 4u.gif
http://www.supermama...;#entry28676905

jau įmečiau ir ten 4u.gif

QUOTE(blansyte @ 2009 07 21, 12:51)
Mergaites,ar labai karšta Turkijoje,kaip tą karštį ištverti lengviau  g.gif

mes grįžom sekmadienį, tai paskutinėm dienom dieną apie 38 buvo, o prieš tai tik apie 30, normaliai pernešėm- ir mažiukai normaliai pernešė- tiesiog mirkom vandeny, išlipdavom, išdžiūdavom ir vėl į vandenį biggrin.gif o vakare išsimaudžius net vėsoka būdavo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes keliauninkes, turiu toki saraseli su pasiulymais, gal galetumete ivertinti ir patarti optimalu viesbucio varianta? Dekoju. 4u.gif

DRAGOS 3*
GOLD 3*+
VALERI BEACH,3*
ROSE RESIDENS 4*
GOLDEN LOTUS 4*
ANITAS 3*
GOLDEN SUN 3*
GRAND LUKULLUS 4*
BLUE FISH 3*
GREEN PEACE 3*+

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 21 liepos 2009 - 12:58
Grįžau ir aš iš Turkijos penktadienį. thumbup.gif Buvau trečią kartą, pirmas kartas buvo Kemere, antras Bodrume, o šį kartą pasirinkom Marmarį.
Apsistojom Emre Beach Hotel 4* viešbuty.Truputį bijojau ten važiuot, nes komentarų nelabai gerų buvau pasiskaičius, bet pasirodo, kad nebuvo ko, nes viešbutis renovuotas nuo iki praeitais metais, o komentarai seni. thumbup.gif Teritorijos kaip 4* viešbučiui gal kiek mažoka buvo, bet pastebėjau tik grįžus - ten tikrai jos netrūko. biggrin.gif Viskas visiškai nauja, gražiai sutvarkyta, kambariai super, gal kiek mažoki, bet priprantama. mirksiukas.gif Maistas irgi geras, pasirinkimas neblogas, tik pastebėjau, kad žuvis retai būna.Bet man per tokį karštį visai valgyt nesinorėdavo, tai vaisiais buvau gyva. Kambarius tvarkydavo tai kas dieną, tai kas dvi, patalynė ir rankšluosčiai, kiek pastebėjau, buvo pakeisti 3 kartus(per savaitę).Darbuotojai irgi puikūs, neįkyrūs visai, draugiški, visada padeda. thumbup.gif
Tik pastabėlė tokia, kad viešbutis nelabai tinkamas vykti su vaikais, nes nėra nei animacijos (kažkodėl ir jos man netrūko, turėjom ir taip užsiėmimų, o gal dėl to, kad užteko bendravimo su linksmais darbuotojais), nei jokių kitų užsiėmimų su vaikais.Yra tik nedidelis baseinukas jiems.Nors mačiau nemažai viešbuty vaikų, dauguma jų žaidė tarpusavy baseine. ax.gif
Važiavom į dvi ekskursijas.Tai pirma buvo Rodas, patiko labai, jeigu ne kelionė keltu į priekį - būtų buvę super. blush2.gif Važiavom su vietiniais, tai mokėjom berods 40 eurų už žmogų.
Po kelių dienų važiavom į raftingą.Su Antalijos raftingu nepalyginsi - žymiai smagiau ir įdomiau. thumbup.gif
O kas dėl vietinių lietuvių kalbos žinių, tai vienas turkas, iš kurio užsisakinėjom keliones, mokėjo ne tik nemažai frazių, bet ir žinojo, kad šiemet švenčiam tūkstantmetį. thumbup.gif
Vienu žodžiu, ši kelionė į Turkiją paliko žyymiai didesnį įspūdį negu pirmos dvi.Kemeras visai patiko, bet noru ten sugrįžti nedegu, Bodrumas beveik jokio įspūdžio nepaliko, o į Marmarį labaai norėčiau grižt, tikiuosi taip ir bus. thumbup.gif Kas keisčiausia man pačiai, aš niekada nesuprasdavau žmonių, kurie važiuoja antrą(ar iš vis trečią, ketvirtą...) kartą į ta patį viešbutį, o dabar žinau, kad jeigu važiuosiu į Marmarį, stengsiuosi grįžti į Emre Beach Hotel. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2009 07 21, 14:05)
Važiavom į dvi ekskursijas.Tai pirma buvo Rodas, patiko labai, jeigu ne kelionė keltu į priekį - būtų buvę super.  blush2.gif Važiavom su vietiniais, tai mokėjom berods 40 eurų už žmogų.

Papasakok plačiau, ar čia tik keltas į tą kainą įeina, ar ir po Rodą pavedžioja? Ką kelte veikt, sėdėt kaip autobuse ir viskas? Kiek laiko Rode turėjot ir ką veikėt?
Ir kas buvo blogai keliantis į priekį?
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 07 21, 14:51)
*Mergaites,ar labai karšta Turkijoje,kaip tą karštį ištverti lengviau  g.gif
**Kur geriau  ekskursijas užsakyti,ar pas vietinius ,ar per kelioniu agenturu atstovus,ar ten tiesiog vietiniu agenturos yra .nu neturiu supratimo,apšvieskit .Turbut visur reikia deretis?  wub.gif

*Grįžom 16 d. , švieslentėje rodė, kad +43 temp., bet man pats tas nail.gif thumbup.gif ** Derėtis 4u.gif su vietiniais daaaaaaaaug pigiau. pvz. už raftingą mokėjom 14 USD (su LT 65), Myra-Kekova 23 USD (su LT ir apie 65) ir t.t.
Jei super kirsčiau rusų k. būčiau daugiau gal keliavus blush2.gif

QUOTE(Soni @ 2009 07 21, 14:55)
Turkija, Lara, MARACLE RESORT 5*  4u.gif  Žinoma, kad su vaikais galima, mes su cielais 3 buvom  lotuliukas.gif

Aš ta prasme, kad vaikams yra veiklos ten blush2.gif

QUOTE(fuksė @ 2009 07 21, 14:57)
Sveikutes keliauninkes, turiu toki saraseli su pasiulymais, gal galetumete ivertinti ir patarti optimalu viesbucio varianta? Dekoju.  4u.gif

DRAGOS 3*
GOLD 3*+
VALERI BEACH,3* 
ROSE RESIDENS 4*
GOLDEN LOTUS 4*
ANITAS 3* 
GOLDEN SUN  3*
GRAND LUKULLUS 4* 
BLUE FISH 3*
GREEN PEACE 3*+

Valeri Beach man pasirodė tolokai doh.gif
Dragos ant jūros kranto, bet jei neklystu valgykla jų kitame viešbutyje g.gif
Golden Lotus buvom, man super thumbup.gif tik , kad ramu (neskaitant rusų keliamo triukšmo) ir vaikams nėra ką veikti smile.gif
čia tik mano nuomonė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2009 07 21, 14:33)
Papasakok plačiau, ar čia tik keltas į tą kainą įeina, ar ir po Rodą pavedžioja? Ką kelte veikt, sėdėt kaip autobuse ir viskas? Kiek laiko Rode turėjot ir ką veikėt?
Ir kas buvo blogai keliantis į priekį?

Į kainą įeina nuvežimas ir parvežimas iki/nuo kelto, keltas ir kaip supratau port mokestis, kai kurie kalbėjo apie vizas.Atsikėlėm berods 9h, uoste turėjom būt 16h.Tai turėjom 7 laisvas valandas.Nevedžioja niekas, galima berods kažkokiu taxu užsisakyt kelionę tokią po Rodą, bet neįsivaizduoju nei kur veža, nei kiek laiko, nei kiek kainuoja, nes mes nusprendėm su kitais lietuviais apvaikščiot. mirksiukas.gif Tiesa, vienu keltu plaukėm su beveik visais viešbučio lietuviais(apie 15žm.), bet vieni buvo pasiemę kelionę iš Novaturo, bet gavo tą patį - ir paėmė su tuo pačiu autobusu, Tadas(Novaturo atstovas Marmary) irgi nevažiavo, tik davė lapą pasiskaityt apie Rodą.Taigi su vietiniais tikrai labiau apsimoka, kaip ir visuomet mirksiukas.gif Kelte tiesiog sėdėt, nėra ten ką ir daryt. mirksiukas.gif O keliantis pridariau nuostolių - panaudojau maišelių biggrin.gif Negalvojau, kad taip užsups, tai vaistus tik įsėdus išgėriau. doh.gif Ir daug tokių buvo, o atgal keliantis jau gal apsirūpinę visi buvo, nes nieko panašaus nebemačiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 21, 13:07)
Laukiu ir as jau n-tosios keliones i Turkija,po praeitu metu  Lykios,siemet pasirinkom manau kur kas prastesni veisbuti,vis tik krize blush2.gif  Meryan,gal yra buvusiu? bigsmile.gif

Nebuvau dar jame, bet važiuojam rugsėjo gale.
Atsiliepimai maždaug visur panašūs (t.y. labai geri, išskyrus gal apie kambarių dydį ir įrangos naujumą), tad jaučiuosi rami. Tuo labiau, kad pažįstama kelionių agentė, iš kurios pirkau kelionę, jame pati atostogavo prieš porą metų ir drąsiai jį rekomendavo.
Viskas bus OK, bus įdomu sulaukt jūsų įspūdžių iš Meryan smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2009 07 21, 13:44)
Į kainą įeina nuvežimas ir parvežimas iki/nuo kelto, keltas ir kaip supratau port mokestis, kai kurie kalbėjo apie vizas.Atsikėlėm berods 9h, uoste turėjom būt 16h.Tai turėjom 7 laisvas valandas.Nevedžioja niekas, galima berods kažkokiu taxu užsisakyt kelionę tokią po Rodą, bet neįsivaizduoju nei kur veža, nei kiek laiko, nei kiek kainuoja, nes mes nusprendėm su kitais lietuviais apvaikščiot.  mirksiukas.gif Tiesa, vienu keltu plaukėm su beveik visais viešbučio lietuviais(apie 15žm.), bet vieni buvo pasiemę kelionę iš Novaturo, bet gavo tą patį - ir paėmė su tuo pačiu autobusu, Tadas(Novaturo atstovas Marmary) irgi nevažiavo, tik davė lapą pasiskaityt apie Rodą.Taigi su vietiniais tikrai labiau apsimoka, kaip ir visuomet  mirksiukas.gif Kelte tiesiog sėdėt, nėra ten ką ir daryt.  mirksiukas.gif  O keliantis pridariau nuostolių - panaudojau maišelių  biggrin.gif  Negalvojau, kad taip užsups, tai vaistus tik įsėdus išgėriau.  doh.gif  Ir daug tokių buvo, o atgal keliantis jau gal apsirūpinę visi buvo, nes nieko panašaus nebemačiau  hihihi.gif

Ten yra tokie karalių rūmai labai gražūs, juos galima apvaikščioti, sumokėjus mokestį - ir į muziejaus vidų užeiti. O po Rodą vėžina toks a la traukinukas, bet siūlau iš karto iš kelto išlipus eiti link jo, nes paskui jis berods nuo 1.30 nebevažiuoja, o jau atgal keltas 16 val. ir nebespėji į kitus reisus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 07 21, 14:43)
*Grįžom 16 d. , švieslentėje rodė, kad +43 temp., bet man pats tas nail.gif thumbup.gif ** Derėtis  4u.gif su vietiniais daaaaaaaaug pigiau. pvz. už raftingą mokėjom 14 USD (su LT 65), Myra-Kekova 23 USD (su LT ir apie 65) ir t.t.
Jei super kirsčiau rusų k. būčiau daugiau gal keliavus  blush2.gif
Aš ta prasme, kad vaikams yra veiklos ten  blush2.gif
Valeri Beach man pasirodė tolokai  doh.gif
Dragos ant jūros kranto, bet jei neklystu valgykla jų kitame viešbutyje  g.gif
Golden Lotus buvom, man super  thumbup.gif tik , kad ramu (neskaitant rusų keliamo triukšmo) ir vaikams nėra ką veikti  smile.gif
čia tik mano nuomonė  4u.gif

Dekoju, varome tik su MB. Zodziu Golden Lotus siulote. mirksiukas.gif Kaip ten maistas?
Tesiant toliau:
DRAGOS 3*
GOLD 3*+
VALERI BEACH,3*
ROSE RESIDENS 4*
GOLDEN LOTUS 4*
ANITAS 3*
GOLDEN SUN 3*
GRAND LUKULLUS 4*
BLUE FISH 3*
GREEN PEACE 3*+
dar kokiu nuomoniu bus ?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 21, 14:52)
Dekoju, varome tik su MB. Zodziu Golden Lotus siulote. mirksiukas.gif Kaip ten maistas?
Tesiant toliau:
DRAGOS 3*
GOLD 3*+
VALERI BEACH,3* 
ROSE RESIDENS 4*
GOLDEN LOTUS 4*
ANITAS 3* 
GOLDEN SUN  3*
GRAND LUKULLUS 4* 
BLUE FISH 3*
GREEN PEACE 3*+
dar kokiu nuomoniu bus ?

aš prieš kelis puslapius šiek tiek aprašiau Gold 3*+, o čia ir nuotraukų įdėjau. viskas jame gerai mirksiukas.gif maistas valgomas, kambariai tvarkomi, personalas neįkyrus, tik nėra teritorijos, bet man tai nebuvo trūkumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 21, 15:52)

Nesiūlau blush2.gif bet man patiko thumbup.gif vien, kad ant jūros kranto...maistas skanus... teritorija gal ir maža, bet ok, ramnkšluosčius keitė kasdien, viskas tvarkinga, personalas ir rusiškai ir angliškai kalbėjo.
Tik prieš išskrendant reikia registratūroje užsisakyti pusryčių paketą 4u.gif Mes pamiršom, tai nieko ir nedavė tongue.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 21, 16:02)
Ir koks skirtumas ar tetis geria  alc.gif kai kartu vezasi vaikus ar kai vienas su zmona tik vaziuoja..manau tiesiog kiekviena seima turi savo prioritetus 4u.gif

Didelis biggrin.gif tvas atostogauja, o mama ne mirksiukas.gif bet čia diskusija jau ne į temą drinks_cheers.gif
Mano vaikams užtenka LT ir LV paplūdimio kol kas blush2.gif Aišku jei keliaučiau į metus nors po 2-3 kartuis, tai tikrai imčiausi ir vaikus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 07 21, 14:58)
aš prieš kelis puslapius šiek tiek aprašiau Gold 3*+, o čia ir nuotraukų įdėjau. viskas jame gerai mirksiukas.gif  maistas valgomas, kambariai tvarkomi, personalas neįkyrus, tik nėra teritorijos, bet man tai nebuvo trūkumas 4u.gif

Aciu! 4u.gif Sutrikau perskaicius ,,maistas valgomas" - skamba... doh.gif tai maistas nelabai buvo? blink.gif

QUOTE(Luna* @ 2009 07 21, 15:07)
Nesiūlau  blush2.gif bet man patiko  thumbup.gif vien, kad ant jūros kranto...maistas skanus... teritorija gal ir maža, bet ok, ramnkšluosčius keitė kasdien, viskas tvarkinga, personalas ir rusiškai ir angliškai kalbėjo.
Tik prieš  išskrendant reikia registratūroje užsisakyti pusryčių paketą  4u.gif Mes pamiršom, tai nieko ir nedavė  tongue.gif
Didelis  biggrin.gif tvas atostogauja, o mama ne  mirksiukas.gif bet čia diskusija jau ne į temą  drinks_cheers.gif
Mano vaikams užtenka LT ir LV paplūdimio kol kas  blush2.gif Aišku jei keliaučiau į metus nors po 2-3 kartuis, tai tikrai imčiausi ir vaikus  cool.gif

4u.gif paveikslas ryskeja. Svarbu, kad maistas geras butu (cia MB), o man jura salia ir pakankamas skaicius skeciu ir gultu. Su gultais problemu nebuvo?
Atsakyti