Grįžau ir aš iš Turkijos penktadienį.

Buvau trečią kartą, pirmas kartas buvo Kemere, antras Bodrume, o šį kartą pasirinkom Marmarį.
Apsistojom Emre Beach Hotel 4* viešbuty.Truputį bijojau ten važiuot, nes komentarų nelabai gerų buvau pasiskaičius, bet pasirodo, kad nebuvo ko, nes viešbutis renovuotas nuo iki praeitais metais, o komentarai seni.

Teritorijos kaip 4* viešbučiui gal kiek mažoka buvo, bet pastebėjau tik grįžus - ten tikrai jos netrūko.

Viskas visiškai nauja, gražiai sutvarkyta, kambariai super, gal kiek mažoki, bet priprantama.

Maistas irgi geras, pasirinkimas neblogas, tik pastebėjau, kad žuvis retai būna.Bet man per tokį karštį visai valgyt nesinorėdavo, tai vaisiais buvau gyva. Kambarius tvarkydavo tai kas dieną, tai kas dvi, patalynė ir rankšluosčiai, kiek pastebėjau, buvo pakeisti 3 kartus(per savaitę).Darbuotojai irgi puikūs, neįkyrūs visai, draugiški, visada padeda.
Tik pastabėlė tokia, kad viešbutis nelabai tinkamas vykti su vaikais, nes nėra nei animacijos (kažkodėl ir jos man netrūko, turėjom ir taip užsiėmimų, o gal dėl to, kad užteko bendravimo su linksmais darbuotojais), nei jokių kitų užsiėmimų su vaikais.Yra tik nedidelis baseinukas jiems.Nors mačiau nemažai viešbuty vaikų, dauguma jų žaidė tarpusavy baseine.
Važiavom į dvi ekskursijas.Tai pirma buvo Rodas, patiko labai, jeigu ne kelionė keltu į priekį - būtų buvę super.

Važiavom su vietiniais, tai mokėjom berods 40 eurų už žmogų.
Po kelių dienų važiavom į raftingą.Su Antalijos raftingu nepalyginsi - žymiai smagiau ir įdomiau.
O kas dėl vietinių lietuvių kalbos žinių, tai vienas turkas, iš kurio užsisakinėjom keliones, mokėjo ne tik nemažai frazių, bet ir žinojo, kad šiemet švenčiam tūkstantmetį.
Vienu žodžiu, ši kelionė į Turkiją paliko žyymiai didesnį įspūdį negu pirmos dvi.Kemeras visai patiko, bet noru ten sugrįžti nedegu, Bodrumas beveik jokio įspūdžio nepaliko, o į Marmarį labaai norėčiau grižt, tikiuosi taip ir bus.

Kas keisčiausia man pačiai, aš niekada nesuprasdavau žmonių, kurie važiuoja antrą(ar iš vis trečią, ketvirtą...) kartą į ta patį viešbutį, o dabar žinau, kad jeigu važiuosiu į Marmarį, stengsiuosi grįžti į Emre Beach Hotel.