Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(Jofky @ 2009 07 23, 00:41)
3. Arbatpinigiai paliekami ant lovos, nusipirkę 5* ir palikdami nors po 1 USD į dieną manau nenubednėsit, kambarių tvarkymas sunkus darbas o gauna grašius  blush2.gif
4. Nėra reikalo iškarto kyšti pinigų, pirmais kambary pamatykit, jei turėsit pretenzijų tada ir tarsitės visiem suprantama valiutos kalba. O merginai teks prisitaikyti, nes miegoti teks prie įjungto kondencionieriaus, o tai dažnai nervina ir nejautriuosius. Taigi kas dedasi kieme ar už durų nesigirdi per ta baubimą   doh.gif

man tikrai negaila to 1 dolerio,bet,pvz. gal nelygis 5* palikti 1 varganą dolerį g.gif gal daugiau reikia? aš apie tai...o gal aplamai personalui negalima pinigų imti...visokių čiudų ant svieto būna mirksiukas.gif aš gi pirmą kartą blush2.gif
jei triukšmas pastovus-tai ne bėda...bet jei muzika tai garsiai tai tyliai,klyksmai išgėrusių tovariščių ir pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 23 liepos 2009 - 00:26
QUOTE(Larissa @ 2009 07 23, 00:24)
man tikrai negaila to 1 dolerio,bet,pvz. gal nelygis 5* palikti 1 varganą dolerį  g.gif gal daugiau reikia? aš apie tai...o gal aplamai personalui negalima pinigų imti...visokių čiudų ant svieto būna  mirksiukas.gif aš gi pirmą kartą  blush2.gif
jei triukšmas pastovus-tai ne bėda...bet jei muzika tai garsiai tai tyliai,klyksmai išgėrusių tovariščių ir pan.  g.gif

daugiau 1$ dienai nepalieknejam niekad kambariuos(vistiek dazniausiai taip pat tvarko), blush2.gif
o kambari paziurek poto pinigu siulyk jei pasikeist noresi(niekad nekeitem ir pinigu niekad nedavem ir visada gaudavom su vaizdu i jura thumbup.gif ).o 5* viesbuciu irgi visokiu yra viens kitam nelygiu.O koks tavo viesbutis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 07 23, 01:39)
daugiau 1$ dienai nepalieknejam niekad kambariuos(vistiek dazniausiai taip pat tvarko), blush2.gif
o kambari paziurek poto pinigu siulyk jei pasikeist noresi(niekad nekeitem ir pinigu niekad nedavem ir visada gaudavom su vaizdu i jura  thumbup.gif ).o 5* viesbuciu irgi visokiu yra viens kitam nelygiu.O koks tavo viesbutis ?  g.gif

mūsų šitas turėtų būti...aišku,jis prie tų "paprastesnių"...neprilygs Delphinams ir Simenoms (jau nešnekant apie dar prabangesnius su tuom pačiom 5*),bet mums tiko kad iš Palangos ir pagal rusų atsiliepimus vaikams tinkamas (mums tai buvo svarbiausia,nes kitaip mano mergina visas atostogas pragarų pavers doh.gif )...na ir kaina,aišku ax.gif gal ir paskubėjom,gal ir dar geresnių pasiūlymų bus,bet nuspręndėm lsustoti ties šito varianto

dar vienas klausimas: kokių užsienio kalbų mokėjimo galima tikėtis iš personalo? pagal atsiliepimus susidarė toks įspūdis,kad dažniausiai pagal atostogaujančių kontingentą g.gif jei daug rusų būna - tai dažniausiai ir rusiškai kalbančių darbuotojų yra g.gif tas pats su vokiečiais ...o jei labai jau mišri "kompanija" ,tai angliškai. man tai vokiškai ir rusiškai geriausiai būtų,nes angliškai moku prastai unsure.gif (o MB tai visai nekaip doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 07 23, 08:51)
dar vienas klausimas: kokių užsienio kalbų mokėjimo galima tikėtis iš personalo?

vietinio personalo nesitikėk jokios sklandžios kalbos. Jie tik apsimeta, kad moka rusų, anglų, kažkiek vokiškai. O iš tikro tai jie daug pamokų prabimbinėjo mokykloje biggrin.gif
Bet, jeigu turėsi, kokį reikalą, sugebėsi išaiškinti. Čia kažkas gerai rašė, kad jeigu bandai jiems aiškiai kalbėti, tai jie nesupranta, o kai marmaliuoti belekaip, tai susikalbi smile.gif Taip kad nereikia kompleksuoti dėl savo užsienio kalbų žinių, nes ana pusė bus dar silpniau pasiruošus mirksiukas.gif
Mano mama važiuoja su paprastu įsitikinimu: jeigu manęs aptarnaujantis personalas nesupranta, tai tik jo bėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2009 07 23, 08:45)
O jau kaip aš noriu... nuostabiausios mano turėtos atostogos  rolleyes.gif o ypač, kai toks oras Lietuvoje, tai man tokia nostalgija to nuostabaus Turkijos oro wub.gif
Mes irgi atsiskaitinėjom svarais mirksiukas.gif

buvai Kemero kurorte bigsmile.gif kokios mazdaug ekskursiju kainos vietiniu agenturu is Kemero? ax.gif gal kur vaziavai?
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 07 23, 09:09)
buvai Kemero kurorte  bigsmile.gif  kokios mazdaug ekskursiju kainos vietiniu agenturu is Kemero?  ax.gif  gal kur vaziavai?

Aha, buvau smile.gif
Dėl ekskursijų, tai kažkur jau buvau rašius, kiek mokėjom pirkdami iš vietinių, tai pasikartosiu:
Myra-Kekova - 25 dol
Raftingas - 11 dol
Keturračiai - 15 dol.
ax.gif
Atsakyti
As tiksliai nepasakysiu kur tas raftingas buvo, bet kaip suprantu netoli Alanijos. Vaziavom is Tekirovos. Firma MEDRAFT, TEZai su ja sutarti sudare, taip kad veza tiktai ten. Trasoje buvo 12 slenksciu. Mokejom 50$ vienam, buvo pietus iskaiciuoti.
Atsakyti
o ar Turkijoje apsimoka pirkt kaljanus? ax.gif
Papildyta:
Pasikartosiu, nes niekas nieko nepasisake siuo klausimu blush2.gif dar vakar taip pagalvojau apie pinigelius, t.y. apie 10$ administratoriui viesbucio. Nes kaip girdejau, dauguma kai atvaziuoja i pasa ideda 10$ ir duoda administratoriui kad geresni kambari duotu, tai vat galvoju kaip mums padarius. Ar pirma nieko neduot, nueit iki kambario, pasiziuret ar geras, o jei ne, tai grizt ir tada duot 10 - 15 $ kad pakeistu i geresni kaip jus elgetes ar elgsites ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Puella* @ 2009 07 23, 09:27)
Aha, buvau smile.gif
Dėl ekskursijų, tai kažkur jau buvau rašius, kiek mokėjom pirkdami iš vietinių, tai pasikartosiu:
Myra-Kekova - 25 dol
Raftingas - 11 dol
Keturračiai - 15 dol.
ax.gif

aciu 4u.gif domintu dar ir dzip safari kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgga @ 2009 07 23, 09:48)
As tiksliai nepasakysiu kur tas raftingas buvo, bet kaip suprantu netoli Alanijos. Vaziavom is Tekirovos. Firma MEDRAFT, TEZai su ja sutarti sudare, taip kad veza tiktai  ten. Trasoje buvo 12 slenksciu. Mokejom 50$ vienam, buvo pietus iskaiciuoti.

kažkur geri 70 km nuo Alanijos, o veža visus į tą pačią upę (gaila pavadinimo ir nežinau blush2.gif ). o mokėjot tai tikrai labai daug blush2.gif ir dar su traumom.

Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 07 23, 09:57)
o ar Turkijoje apsimoka pirkt kaljanus?  ax.gif

Papildyta:

aciu  4u.gif  domintu dar ir dzip safari kaina  rolleyes.gif

dėl kaljanų: mes pirkom lauktuvėm nedidelį, tokį su dėžute ("čemodaniuku" biggrin.gif ) kainavo 25 dol, nusipirkom už 20 dol ir dar išsiprašėm. kad pridėtų angliukų ir tabako kartu smile.gif

O dėl džip safari tai net nežinau kainų, mes neėmėm, bet kiek pamenu, lyg 15 dol kainavo vienam asmeniui mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Fixa @ 2009 07 23, 10:02)
kažkur geri 70 km nuo Alanijos, o veža visus į tą pačią upę (gaila pavadinimo ir nežinau blush2.gif ). o mokėjot tai tikrai labai daug blush2.gif  ir dar su traumom.

Gal dar ir tą pačią dieną raftingą kartu ėmėm biggrin.gif ir vėl "netyčia susimatėm" lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=*egzotika*,2009 07 23, 08:57]
o ar Turkijoje apsimoka pirkt kaljanus? ax.gif
Papildyta:
Pasikartosiu, nes niekas nieko nepasisake siuo klausimu blush2.gif dar vakar taip pagalvojau apie pinigelius, t.y. apie 10$ administratoriui viesbucio. Nes kaip girdejau, dauguma kai atvaziuoja i pasa ideda 10$ ir duoda administratoriui kad geresni kambari duotu, tai vat galvoju kaip mums padarius. Ar pirma nieko neduot, nueit iki kambario, pasiziuret ar geras, o jei ne, tai grizt ir tada duot 10 - 15 $ kad pakeistu i geresni kaip jus elgetes ar elgsites ? ax.gif
Papildyta:
Rasiau neseniai kad pinigus siulyciau tik apziurejes kambari ir jei jis nepatiktu schmoll.gif
Ir visalaika papuole kambariai geri su vaizdu i jura be pinigu thumbup.gif
Reception akutem paplizbin paprasyk grazaus kambario ir manau pramusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažkada žadėjau įmest keletą foto iš savo kelionės, tai pagaliau prisiruošiau blush2.gif
Tai, kaip minėjau, buvom Kemere, Grand Viking viešbutyje smile.gif

Vaizdas pro viešbučio kambario balkoną (man visai patiko, džiaugiaus, kad ne į viešbučio kiemo pusę, nes ten būtų amžinas triukšmas)

user posted image

Viešbučio kiemelis, baseinas

user posted image

Viešbučio teritorija iš kitos pusės (čia jau užsiėmėm stalą pietums) biggrin.gif

user posted image

Mūsų kambariukas, tiksliau lova biggrin.gif kadangi nelabai gražiai kambarinės papuošdavo lovą (nors ir palikdavom po dol), tai maniškis sumąstė išbandyti savo jėgas ir sugebėjimus lotuliukas.gif

user posted image

Reception

user posted image

Paskendęs miestas

user posted image

Myra-Kekova
user posted image

Myra-Kekova (labai čia man graži vieta, bet neturiu nufotografavusi be savęs doh.gif tai teks tokią dėti blush2.gif
user posted image

Turkiška naktis viešbutyje

user posted image

Atsakyti