Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(elevin @ 2009 08 03, 14:16)
Sveiki. Klausimas tiems, kas gyveno Kirisi miestelyje prie Kemero: ar ten vietoje yra kur išsinuomoti mašiną, ar reikės pirma nusigauti iki Kemero?

Yra. Daima resort viešbutyje tik praėjus registratūra sėdi vaikinas prie plakato "Rent a car". Ir pačiam miestelyje mačiau keliose vietose.
Ir dar toks užrašas yra prie jo ax.gif Galėtu 5* viešbutis ir anglistą kokį pasisamdyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 03 rugpjūčio 2009 - 13:27
QUOTE(zuasta @ 2009 08 05, 11:23)
O kur tai daro? blush2.gif

bet kur biggrin.gif ta prasme, jei geresnis viešbutis,tai ir pačiam viešbuty nupilinguos, nušveis ir pamasažuos, o jei viešbuty nebus, tai bet kurioj vietinėj kelionių agentūroj galima užsisakyti mirksiukas.gif kaina nuo 15 dol.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 08 05, 12:03)
bet kur biggrin.gif  ta prasme, jei geresnis viešbutis,tai ir pačiam viešbuty nupilinguos, nušveis ir pamasažuos, o jei viešbuty nebus, tai bet kurioj vietinėj kelionių agentūroj galima užsisakyti mirksiukas.gif  kaina nuo 15 dol.

Tas hamamas šitam filme nelabai mane sužavėjo schmoll.gif Ar viskas ten iš tikro šitaip vyksta-ir putomis drabstosi,ir vandenį pila ant galvos? g.gif O moterims ,tikiuosi liemenuko nusiimti nereikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2009 08 05, 21:47)
Tas hamamas šitam filme nelabai mane sužavėjo schmoll.gif Ar viskas ten iš tikro šitaip vyksta-ir putomis drabstosi,ir vandenį pila ant galvos? g.gif O  moterims ,tikiuosi liemenuko nusiimti nereikia? blush2.gif

nemanau kad atsiras prieštaraujančių jei liemenuką nusimausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet šiaip neprivaloma biggrin.gif jie patys numauna jei labai murzina klientė ir jis trukdo ją praust biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 05 rugpjūčio 2009 - 21:16
QUOTE(Editukė @ 2009 08 05, 22:47)
Tas hamamas šitam filme nelabai mane sužavėjo schmoll.gif Ar viskas ten iš tikro šitaip vyksta-ir putomis drabstosi,ir vandenį pila ant galvos? g.gif O  moterims ,tikiuosi liemenuko nusiimti nereikia? blush2.gif

Aha ir drabstosi, ir pila, ir atsegineja, ir uzsegineja lotuliukas.gif bet daugumai patinka, o kai kuriems ir ne. Siaip as ne profe, galiu tik triju kartu patirti pasakyti, ir dar salia buvusiu nuomone perduoti. tai vat, manau, kad daug kas ir nuo vietos, bei tai atliekanciu darbuotoju priklauso. Na ir labai didele dalis priklauso nuo to, ar kaina atitinka kokybe. As daugioau 15, na max 20 dol nemokeciau schmoll.gif
o putu masazas ir pilingas man ziauriai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 08 06, 00:05)
Aha ir drabstosi, ir pila, ir atsegineja, ir uzsegineja  lotuliukas.gif  bet daugumai patinka, o kai kuriems ir ne. Siaip as ne profe, galiu tik triju kartu patirti pasakyti, ir dar salia buvusiu nuomone perduoti. tai  vat, manau, kad daug kas ir nuo vietos, bei tai atliekanciu darbuotoju priklauso. Na ir labai didele dalis priklauso nuo to, ar kaina atitinka kokybe. As daugioau 15, na max 20 dol nemokeciau  schmoll.gif 
o putu masazas ir pilingas man ziauriai patinka  wub.gif

Taaaip, pilingas ir masazas yra gerai wub.gif Me su vyru kai buvom geguzi tai net juokiausi, atrodo balti zmones esam, vandens nebijom, prausiames kiekviena diena, nu bet purvo tai nuplove nuplove mums per hamama lotuliukas.gif
Siaip vat kas nepatiko, tai registratore spa centro musu viesbutyje, nes man daro masaza po hamamo, o ji atbega kas 10 minuciu ir aiskina, kad man butinai tai masazi nuo celiulito reik, tai veido kaukes BUTINAI reik, tai dar kokio bieso lotuliukas.gif
Atsakyti
Drute, labas bigsmile.gif . Kaip laikaisi? bigsmile.gif Kaip karščiai ten pas jus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 08 06, 10:54)
Drute, labas bigsmile.gif . Kaip laikaisi?  bigsmile.gif Kaip karščiai ten pas jus?  bigsmile.gif

ech mama islydejau verysad.gif tai tokia nenuotaikinga, bet karsciai geri, o dregme dar didesne, ranksluosciai nedziusta ir siaip erzina ir vargina tas nuolatinis dregmes pojutis, bet buna dienu ir ne tokiu dregnu tada labai smagu.
O siaip krize... smile.gif
Atsakyti
Labas Turkijos myletojos. Su MB ekspromtu nusipirkom atostogas Turkijoje, nors zadejom keliauti i Ispanija. Gal kuriai is jusu teko buti Dalaman gale?nes visi kalba tik apie Alanija, Marmari, Bodrum ir Antalija...Mes keliausim rugsejo 10diena su 2 metu mazium ir apsistosim 4* viesbutyje Holiday Village. Buciau dekinga uz bet kokia informacija! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 08 06, 12:10)
Vytutu, būtinai į Žaliąjį kanjoną nuvažiuokit, nerealus grožis wub.gif  wub.gif Aš mokėjau 43 dol., bet sako, kad galima rasti ir už 40 biggrin.gif O į Pamukalę yra ir 2-jų dienų išvykos 4u.gif

i Zalia kanjona tai butinai noriu ax.gif O verta imti isvykas jachtomis? Kaip ten su raftingu? Gal dar kokios idomios vietos ten aplinkui?
Atsakyti
QUOTE(Vytutu @ 2009 08 06, 12:16)
i Zalia kanjona tai butinai noriu  ax.gif O verta imti isvykas jachtomis? Kaip ten su raftingu? Gal dar kokios idomios vietos ten aplinkui?

jachtą irgi paimkit thumbup.gif mirksiukas.gif iš pradžių mes skeptiškai į tai žiūrėjom, bet vėliau laaabai patiko (kaina apie 20 dol) smile.gif

raftingą irgi jamkit - superinė pramoga thumbup.gif kaina irgi 20 dolerių.

į pilį patys užvažiuosit su dolmušu (1 lira), įėjimas į pilį 10 lirų.
Atsakyti
QUOTE(Vytutu @ 2009 08 06, 12:01)
as vakar kaip tik domejausi. Tai Tezai tikrai i Marmari atsauke skyrdzius ir i Antalija ketvirtadieninius skrydzius atsauke. Mes rugseji i Alanija skrisim, tai reikejo vakar pasikeisti data, nes musu skrydis turejo buti kaip tik ketvirtadieni, tai persikelem i sestadieni. Ir dar pakeitem organizatoriu  blush2.gif gavosi 400Lt pigiau.

Gal kas galit pasiulyti idomiu ekskursiju is Alanijos? Kokios mazdauk kainos? Ir ar organizuojamos isvykos i Pamukale 2d., o ne 1d.? Skrisim su starholidays

I pamukale dviems dienoms organizuoja keliones. STAR Exspresas (LT) siulo vienam zmogui uz 65$ suaugusiam ir vaikui uz 32.5$. Anglu kalba ekskursija. Bet kaip visi tikriausiai zinote is lietuviu pirkti ''ziauriai" apsimoka" biggrin.gif
Papildyta:
Mes irgi buvome hamame, bet zinokite viska dare vyrai, tik su aliejais masazavo merginos. Bet jokiu netaktiskumu nebuvo. Jokio perdeto lindimo ar kazko nepadoraus tikrai nebuvo. Pilinguojant nugara maudymuka atsege,bet atlikes darba nedelsiant uzsege, o kai pilvuza sveite, tai kur nereikia visai nelindo. Bent jau mano vyras budamas salia jokio priekaisto turkiukui neturejo. Manau ir sekanti karta rinkciausi vyra, nes jie tokie linksmi, ramiai atlieka darba, visada gerai nusiteike.
Atsakyti