Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(Agnytė @ 2009 09 08, 16:21)
*O Turkijoj man visur gerai  lotuliukas.gif .
**Tiesiog nustebau, kai paminėjo, jog tokią išvadą padarė, beskaitydama šitą forumą.

*Ir man visur gerai biggrin.gif
**Na, kaip ir rašiau, manau, kad kalba grynai apie pležus ėjo ax.gif Nes ne kartą buvo užduodami klausimai, kur yra smėlliuko, ir ne kartą rašyta, kad Sidėj, Alanijoj, Avsalare ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jorinka @ 2009 09 08, 13:00)
Laba diena, esu naujokė
Šeštadienį išskrendam, būsim prie Kemero, Baldiana Hotel viešbutis, gal kas yra buvęs, kokie atsiliepimai, nu bet manau kad vistiek bus ką pamatyti tame regione

Jei busit Kemere butinai vaziuokit i ekskursija Mira Kekova, labai idomi ir nesunki ekskursija, viena seima vaziavo su dviem vaikais 3 metu ir 6 menesiu ir puikiausiai leliukas visa kelione net necyptelejo,mamyte jei kas tuoj krutim pamaitina ir vel sau miega smile.gif .Pirkom is vietiniu, gerokai pigiau.Mes dar vaziavom i Pamukale, nes is Kemero irgi arciau negu is Alanijos,bet cia jau ilgesne ir sunkesne, trunka nuo 6 ryto iki 11 vakaro,tai su mazais vaikais nelabai.Dar Kemere yra toks etnografinis kaimas - muziejus prie uosto jachtu,verta nueiti,grazus vaizdai.
Atsakyti
Sveiki, mes antradieni skrisim i Antalijos regiona Side, viesbutis Crystal Admiral resort, prisiskaiciau,atrodo fainas viesbutukas, tikiuos pailset. Norisi viena diena su masina pavazinet prie krokliu,gal kas buvo pvz.prie Manavgat krioklio ir galetu paaiskinti kaip iki jo nuvaziuot?
Atsakyti
mes jau issirinkom kelione pagaliau. Skrisim spalio 1d. Nu kaip laukiu.
O del viesbuciu atsiliepimu tai kas skaito rusiskai , tai pasiskaitykit
www.tophotel.ru nu ten daug yra, rusai referatus prirase ir su realiom fotkem
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 09 08, 17:02)
doh.gif Panaši ir mūsų situacija. Tik paskambino ir pasakė, kad viešbutyje vietų nėra doh.gif Ėmė siūlyt Didima regioną - nieko apie tokį negirdėjom - gal jūs ką nors žinote?
Alanijoj buvom - daugiau nenoriu. Norėjau į Marmarį - reik vėl kažko ieškot. O tas mūsų išsirinktas viešbutis kai patapo nepasiekiamas, taigi atrodo pats geriausias, gražiausias, visi kiti - beryšio. Ojei...

Mes kaip tik pasirinkome šį kurortą. Mane sužavėjo Didimas
" tai Egėjo jūros pakrantės širdis, beveik 55 km besitęsiantis švariausias; smulkaus ir švelnaus smėlio „Altinkum“ paplūdimys"
"Didimas įsikūręs įlankoje, iš abiejų pusių apsuptoje kalnų. Kaip teigia patys „didimiečiai“ nėra „tokios daugiau vietos pasaulyje, kur vėjas pūstų nuo kalnų link jūros“. Jūra dažniau rami, o šiltosios vandens srovės neapleidžia, daugiau nei 11 mėnesių ir vidutinė jūros vandens temperatūra nenukrenta žemiau +22 laipsnių šilumos. Dėl šios priežasties maudynės Didime galimos beveik visus metus, šaltesnis yra tik gruodžio mėnuo"
Va, o kai grįšiu papasakosiu daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 09 08, 12:34)
Žmonės gerieji, brangieji, mielieji, būkit geri, rekomenduokit mums kokį 3-4* viešbutį normalesnį nebrangų notworthy.gif
Mes su vaiku, tai norėtųsi normalesnio pliažiuko ir kad centras nebūtų labai toli rolleyes.gif
Iš anksto dėkojame  aciuks.gif

Siūlyčiau Valery beach 3* Kemere - nedidelis, arti centras, per balkoną jūra (tik akmenuotas paplūdimys), vaikasm kaip ir nelabai yra kur pasireikšti manyčiau, bet vis tiek man ten patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas kokios patikrties turite su Stambulo viesbuciais? O gal net su tais vadinamais butais viesbuciais ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 09, 14:00)
Siūlyčiau Valery beach 3* Kemere - nedidelis, arti centras, per balkoną jūra (tik akmenuotas paplūdimys), vaikasm kaip ir nelabai yra kur pasireikšti manyčiau, bet vis tiek man ten patiko rolleyes.gif

Pasiskaičiau www, neblogas viešbutukas rolleyes.gif , bet tik tas akmenuotas paplūdimys nefaina vaikui unsure.gif Mes Kroatijoj buvom akmenuotam paplūdimy, tai visi keliai, alkūnės ir netgi nosis buvo nubrozdinta doh.gif , tai norėtųsi kažkaip be traumų šią vasarą mirksiukas.gif

Pagelbėkit help.gif Gal turite kokią nuorodą su Turkijos žemėlapiu, kad pakrantės ir regionų pavadinimai būtų bent jau anglų k. blush2.gif Aš turiu, alia ten turkiškai parašyta, tai beveik nieko ir nesupratau kas ten kurioj vietoj unsure.gif

O tas Didima čia kur nors netoli Alanijos ar nelabai? blush2.gif Man vyras sakė, kad ieškotis kur nors kad būtų prie Egėjo jūros, nes ten atseit ir vanduo labai skaidrus rolleyes.gif A ką aš žinau, kad nė žemėlapio normalaus neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 09 09, 14:33)
Man vyras sakė, kad ieškotis kur nors kad būtų prie Egėjo jūros, nes ten atseit ir vanduo labai skaidrus

aš tai įsivaizduoju, kad skaidrus vanduo bus ten, kur akmenys, nes smėlis nesusidrums rolleyes.gif pirmą kartą atostigavau Ičmelere (šalia Marmario), ten buvo Egėjo jūra, tai jokio skaidrumo nebuvo schmoll.gif nebent ateini anskti ryte, kai dar žmonių nėra, tada ir pamatai tą skaidrumą biggrin.gif

šį kartą atostogavom Alanijoj, taigi jau prie Viduržemio jūros, pirmas 3 dienas buvo bangos, tai vanduo nebuvo skaidrus, o kai bangos nurimo, vanduo praskaidrėjo, matydavau savo pėdas biggrin.gif

o kokiam Kemere, kur akmenų daugiau, tai visai turėtų būt skaidru, nes nesudrumztų gi jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 09 09, 14:33)
Pagelbėkit help.gif  Gal turite kokią nuorodą su Turkijos žemėlapiu, kad pakrantės ir regionų pavadinimai būtų bent jau anglų k.  blush2.gif  Aš turiu, alia ten turkiškai parašyta, tai beveik nieko ir nesupratau kas ten kurioj vietoj  unsure.gif

O tas Didima čia kur nors netoli Alanijos ar nelabai?  blush2.gif Man vyras sakė, kad ieškotis kur nors kad būtų prie Egėjo jūros

Didimas yra į šiaurės vakarus nuo Marmario. Iki Antalijos toli toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 09 09, 14:43)
aš tai įsivaizduoju, kad skaidrus vanduo bus ten, kur akmenys, nes smėlis nesusidrums rolleyes.gif pirmą kartą atostigavau Ičmelere (šalia Marmario), ten buvo Egėjo jūra, tai jokio skaidrumo nebuvo schmoll.gif  nebent ateini anskti ryte, kai dar žmonių nėra, tada ir pamatai tą skaidrumą biggrin.gif

šį kartą atostogavom Alanijoj, taigi jau prie Viduržemio jūros, pirmas 3 dienas buvo bangos, tai vanduo nebuvo skaidrus, o kai bangos nurimo, vanduo praskaidrėjo, matydavau savo pėdas biggrin.gif

o kokiam Kemere, kur akmenų daugiau, tai visai turėtų būt skaidru, nes nesudrumztų gi jų biggrin.gif

Marmaris, Ičmeleras labai maža įlankėlė, užtat paplūdimiai ten ne kokie, turiu omeny vandens skaidrumą schmoll.gif
Atsakyti
Kemere vanduo skaidrus ir rytą, ir vakare
Atsakyti